Scroll naar inhoud
English?

Ivo van der Leek

Uw buurtspecialist voor Tuinstadwijk en Vreewijk 

Bel of WhatsApp 06 48791595 of e-mail naar ivovanderleek@remax.nl

Ivo van der Leek is gespecialiseerd makelaar in oude en monumentale panden in en om Leiden. Als buurtspecialist weet hij alles over de Tuinstadwijk en Vreewijk.

Buurt in opkomst

Ivo van der Leek woont zijn hele leven in Leiden en kent de woningmarkt door en door. Ivo: “Wat wij in de makelaardij merken, is dat er wijken zijn in Leiden die de laatste jaren erg in opkomst zijn. Vooral de Tuinstadwijk is een populaire wijk onder starters. Dit mede door haar centrale ligging en de gezellige Herenstraat. De Vreewijk is eveneens een schitterende wijk. Qua ligging en soort woningen liggen de Vreewijk en Tuinstadwijk in elkaars verlengde. Beide wijken zijn bijzonder populair onder echte liefhebbers van de stad Leiden.”

No-nonsens aanpak

“Mijn onderscheidend vermogen als makelaar bij RE/MAX Leiden ligt onder meer in hard werken, het vlot kunnen schakelen en netwerken. Mijn stijl van werken als verkoopmakelaar en als aankoopmakelaar laat zich het best omschrijven als doelgericht, no-nonsense en ik denk graag in mogelijkheden in plaats van beperkingen.”

Zelfstandige makelaars

“Ik heb gekozen voor RE/MAX Leiden, omdat iedereen er werkt als zelfstandige. Bovendien is RE/MAX Leiden marktleider in de regio Leiden. Je bent bij ons niet alleen een professionele makelaar maar ook een buurtdeskundige. Iedere makelaar is gespecialiseerd in één of meer wijken en beschikt over veel kennis van zijn wijk. We staan ook in nauw contact met de stad en zijn burgers. Als sponsor dragen we ook bij aan een groot evenement in de stad. Op deze manier willen wij meehelpen om van Leiden een fantastische stad maken.”

Uw wijkmakelaar

Bekijk de wijken en aanbod van Ivo van der Leek in de Tuinstadwijk en Vreewijk.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis in een van deze wijken verkopen of daar een huis kopen? Neem dan contact op met Ivo van der Leek. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 06 48791595 of e-mail naar ivovanderleek@remax.nl

Klantbeoordeling op Funda 9,3

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht

Anderen over Ivo van der Leek:

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Naar boven