"Helder plan en voerde alles goed uit"

Meer beoordelingen
Verder lezen
Makelaar Ivo van der Leek

Makelaar Ivo van der Leek

Expertises: Tuinstadwijk, Vreewijk, Taxatie

Bel of WhatsApp 06 48791595 of e-mail naar ivovanderleek@remax.nl

Ivo van der Leek is gespecialiseerd makelaar in oude en monumentale panden in en om Leiden. Als buurtspecialist weet hij alles over de Tuinstadwijk en Vreewijk.

Buurt in opkomst

Ivo van der Leek woont zijn hele leven in Leiden en kent de woningmarkt door en door. Ivo: “Wat wij in de makelaardij merken, is dat er wijken zijn in Leiden die de laatste jaren erg in opkomst zijn. Vooral de Tuinstadwijk is een populaire wijk onder starters. Dit mede door haar centrale ligging en de gezellige Herenstraat. De Vreewijk is eveneens een schitterende wijk. Qua ligging en soort woningen liggen de Vreewijk en Tuinstadwijk in elkaars verlengde. Beide wijken zijn bijzonder populair onder echte liefhebbers van de stad Leiden.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

No-nonsens aanpak

“Mijn onderscheidend vermogen als makelaar bij RE/MAX Leiden ligt onder meer in hard werken, het vlot kunnen schakelen en netwerken. Mijn stijl van werken als verkoopmakelaar en als aankoopmakelaar laat zich het best omschrijven als doelgericht, no-nonsense en ik denk graag in mogelijkheden in plaats van beperkingen.” Bij verkoop neemt Ivo de woning grondig op en komt hij snel tot de juiste waarde en tijdschema. Hij adviseert over mogelijkheden om de verkoopkansen te vergroten. Door zijn taxatie-expertise is hij uitstekend op de hoogte van de woningmarkt in de Leidse regio. Zodat u uw huis met Ivo voor de hoogte prijs verkoopt tegen de beste voorwaarden.

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Zelfstandige makelaars

“Ik heb gekozen voor RE/MAX Leiden, omdat iedereen er werkt als zelfstandige. Bovendien is RE/MAX Leiden marktleider in de regio Leiden. Je bent bij ons niet alleen een professionele makelaar maar ook een buurtdeskundige. Iedere makelaar is gespecialiseerd in één of meer wijken en beschikt over veel kennis van zijn wijk. We staan ook in nauw contact met de stad en zijn burgers. Als sponsor dragen we ook bij aan een groot evenement in de stad. Op deze manier willen wij meehelpen om van Leiden een fantastische stad maken.”

Maak een afspraak voor een Gratis Waardebepaling

Taxatie in de Leidse regio

Ivo is behalve makelaar ook register taxateur. Hij heeft jarenlange ervaring met taxatie in de Leidse huizenmarkt. Ivo: ”Door de vele transacties die ik inmiddels heb gedaan, weet ik de waarde van woningen in de Leidse regio goed te bepalen. Samen met mijn assistente Naomi komen we snel tot gedegen taxatierapporten die door de NWWI worden gevalideerd en door alle banken worden geaccepteerd.” Door de grote expertise van Ivo in taxatie bent u verzekerd van de juiste waarde van uw woning.

Maak een afspraak voor een taxatiegesprek

Uw wijkmakelaar

Ivo is onze expert van de Tuinstadwijk en de Vreewijk. Deze wijken kent hij als geen ander. Zijn expertise deelt hij niet alleen met klanten maar ook met de andere makelaars van ons kantoor. Door deze wisselwerking zijn al onze makelaars goed op de hoogte van verhuisbewegingen, het actuele woningaanbod, gemiddelde huizenprijzen, gebiedsontwikkeling, relevante demografische informatie maar ook hotspots in de wijk, buurtcentra, scholen en ander voorzieningen in de Leidse regio. Bekijk de wijken en het aanbod van Ivo van der Leek in de Tuinstadwijk en Vreewijk.

Maak een afspraak voor een zoekopdracht

Team Ivo

Ivo wordt ondersteund door assistent-makelaar Naomi Kleine. Samen vormen ze het Team Ivo waarin Naomi zich vooral bezig houdt met ondersteunende taken voor onder andere taxatierapporten en de afwikkeling van verkoop- en aankooptrajecten. Door hun nauwe samenwerking bieden Ivo en Naomi een snelle en adequate service.

Neem contact op voor meer informatie
 • Monumentaal pand kopen?

  14 september 2020
  Lees eerst deze 7 tips van onze expert. Leiden telt ruim 2.800 monumenten. Van hofjes tot molens en van kerken tot stadspoorten. Ze zijn heel populair door hun unieke sfeer en historische karakter. Een genot om in te wonen, met de nodige aandachtspunten. Onze makelaar Ivo van der Leek is al sinds 2007 een van onze experts op het gebied van monumentale panden. Wij wijst u graag op typische zaken die komen kijken bij de koop van een monumentaal pand in Leiden en omstreken.
  Monumentaal pand kopen?

Maak een afspraak

Ivo van der Leek

Neem contact op met Ivo van der Leek voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

 • Gratis waardebepaling

  U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat u ervoor kunt vragen. Onze makelaars helpen graag met een gratis waardebepaling. Hun kennis van de Amsterdamse huizenmarkt gaat tot op wijkniveau. Daarmee bent u verzekerd van de hoogst mogelijke adviesprijs voor uw woning.

  Ik wil een gratis waardebepaling
  Gratis waardebepaling

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven