Scroll naar inhoud
Tim van Delft

Tim van Delft

Makelaar voor Groenoord, Noorderkwartier en de Maredijkbuurt

Bel of WhatsApp 06 22 00 20 48 of e-mail naar timvandelft@remax.nl

Tim van Delft is gespecialiseerd in het werken met starters, doorstromers en expats. Als buurtspecialist kan hij u alles vertellen over de wijken Groenoord, Noorderkwartier en de Maredijkbuurt.

Heerlijke stad

Net als veel van zijn collega’s is Tim een geboren en getogen Leidenaar. Tim: "Ik ben altijd op zoek geweest naar de beste manier om in deze heerlijke stad of met haar uiteenlopende bewoners te werken. In 2013 was het moment daar en ben ik vol enthousiasme en gedrevenheid bij RE/MAX Leiden gestart. Sindsdien houd ik mij bezig met het begeleiden van aan- en verkopen van woningen in de Leidse regio en werk ik veel met starters, doorstromers en expats."

Persoonlijke begeleiding

"In mijn dagelijkse bezigheden probeer ik altijd de beste mix te vinden tussen een goede professionele- en een prettige persoonlijke begeleiding. Ik hanteer altijd een positieve, eerlijke benadering, denk in oplossingen en communiceer vlot. Naast mijn activiteiten in de gehele omgeving heb ik mij gespecialiseerd in “Leiden Noord”.

Wijken met historie

Groenoord, Noorderkwartier en de Maredijkbuurt zijn fantastische wijken met een rijke historie, moderne nieuwbouw, een breed scala aan bewoners, veel groen, gezelligheid en een centrale ligging. Door deze aanpak en mijn werkgebied ben ik dagelijks op pad, bezoek ik fantastische huizen en kan ik geregeld mensen blij maken in mijn geliefde Leiden.”


Uw wijkmakelaar 

Bekijk de wijken en aanbod van Tim van Delft in Groenoord, Noorderkwartier en de Maredijkbuurt in Leiden

Maak een afspraak 

Wilt u uw huis in Leiden-Noord verkopen of daar een huis kopen? Neem dan contact op met Tim van Delft. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 06 22 00 20 48 of e-mail naar timvandelft@remax.nl

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven