Recensie

Timorstraat 32

Ontzorgd dekt niet de lading, het is meer de plus versie.

René Wetsteijn van RE/MAX is met 1 woord een topper! We zitten in een precaire privesituatie en René heeft ons volledig ontzorgd. Bij zowel een aankoop als de verkoop van een huis.

Ontzorgd dekt niet de lading, het is meer de plus versie. Nimmer hadden wij een makelaar nodig gehad, we deden alles op eigen houtje. Daarom was het best 'eng' om ons vertrouwen bij een makelaar te leggen. René was de enige makelaar die mij terugbelde nadat we een bezichtiging vanwege gezondheidsproblematiek moesten afzeggen. Niet omdat er niet genoeg gegadigde waren voor desbetreffende huis waar hij de bezichtiging voor regelde maar meer omdat hij benieuwd was wat de reden van de afzegging was. Na een uur met René te hebben gesproken wist ik het 'deze man is sociaal maar kan ook nog goed je belangen behartigen' De rest is geschiedenis.

Renè heeft ons huis goed verkocht en heeft ook een huis naar onze wensen weten te bemachtigingen. Er is zeer fijne en veelvuldige communicatie met René geweest. En René heeft zeker geen 9 tot 5 mentaliteit. Problemen en onverwachtse regelwerk/situatiewijziging lijkt voor René alleen maar een uitdaging. Zijn persoonlijke en warme aanpak maakt dat hij voor ons Nederlands makelaar van het jaar is. Hulde en chappo Renè. Ik wens iedereen zo'n fijne makelaar.

Recensie door Mevr. Koster

Terug naar beoordelingen

Naar boven