Wat is uw woning waard?

Meld u aan voor Taxaterdag en ontdek de waarde van uw woning. Aanstaande zaterdag komen wij bij u langs voor een gratis waardebepaling. Binnen 20 minuten loopt een van onze makelaars door uw huis en bepaalt de vraagprijs van uw woning.

Meld u aan voor Taxaterdag

Vul onderstaande velden in en klik op verstuur. Dan nemen wij contact met u op voor een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Velden met een * zijn verplicht

Meld u aan voor Taxaterdag

Aanstaande zaterdag is het Taxaterdag! Dan komen we bij u langs voor een gratis waardebepaling. Binnen 20 minuten weet u dan hoeveel uw woning waard is. Dat is handig voor verhuisplannen. Of als u gewoon wilt weten wat uw kansen zijn op de huizenmarkt van vandaag. Als u zich nu aanmeldt nemen we binnen 1 werkdag contact met u op voor een afspraak.

Ons makelaarskantoor is actief in de volgende gemeenten: Leiden, Wassenaar, Oegstgeest, Leiderdorp, Voorschoten, Zoeterwoude, Leiden, Wassenaar, Oegstgeest, Leiderdorp, Voorschoten en Zoeterwoude.

Tot Taxaterdag!

Uw gegevens worden niet gedeeld met derden en uitsluitend gebruikt voor het maken van een afspraak op Taxaterdag. Indien u zich opgeeft voor een hypotheekgesprek worden u gegevens alleen en eenmalig aan de Rabobank Leiden en Katwijk verstrekt voor het maken van een afspraak.

Naar boven