Wat is uw woning waard?

Meld u aan voor Taxaterdag en ontdek de waarde van uw woning. Zaterdag 18 september komen wij bij u langs voor een gratis waardebepaling. Binnen 20 minuten loopt een van onze makelaars door uw huis en bepaalt de vraagprijs van uw woning.

Schrijf je in voor Taxaterdag!

Velden met een * zijn verplicht

Taxaterdag

Zaterdag 18 september is het Taxaterdag! Dan komen we bij u langs voor een gratis waardebepaling. Binnen 20 minuten weet u dan hoeveel uw woning waard is. Dat is handig voor verhuisplannen. Of als u gewoon wilt weten wat uw kansen zijn op de huizenmarkt van vandaag. Als u zich nu aanmeldt nemen we binnen 1 werkdag contact met u op voor een afspraak.

Ons makelaarskantoor is actief in de volgende gemeenten: Leiden, Wassenaar, Oegstgeest, Leiderdorp, Voorschoten, Zoeterwoude, Leiden, Wassenaar, Oegstgeest, Leiderdorp, Voorschoten en Zoeterwoude.

Tot Taxaterdag!

Uw gegevens worden niet gedeeld met derden en uitsluitend gebruikt voor het maken van een afspraak op Taxaterdag. Indien u zich opgeeft voor een hypotheekgesprek worden u gegevens alleen en eenmalig aan de Rabobank Leiden en Katwijk verstrekt voor het maken van een afspraak.

Naar boven