Recensies

Wij doen ons uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij de aankoop, verkoop, aanhuur en verhuur van uw woning, overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Papiermolen 158

    Deskundig, vriendelijk en altijd bereikbaar

    Wij zijn zeer tevreden over de service van Robrecht. Deskundig, vriendelijk en altijd bereikbaar wanneer we vragen hadden.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Berkenpad 15

    Super helpful, knowledgeable and nice

    We worked with Robrecht. Super helpful, knowledgeable and nice. Always available and made our buying process smooth. We are really thankful!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Frans van Mierisstraat 9, Leiden

    Tim kent de lokale markt goed

    Tim van Remax is goed te bereiken en reageert snel op berichten. Kent de lokale markt goed. Hield ons steeds goed op de hoogte van de ontwikkelingen in het verkoopproces.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

    Makelaar: Tim van Delft

  • Verdamstraat 56, Leiden

    Verkoop huis op heldere wijze

    De verwachting die ik had is waargemaakt. In de overspannen markt had ik de begeleiding bij het stappenplan, eerst kopen dan verkopen nodig. Gijs de Kok was in staat mij te helpen bij het verkopen van mijn huis op een heldere wijze.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

    Makelaar: Gijs de Kok

  • Lasserstraat 214

    Robrecht bleek open, eerlijk, extreem hard werkend en letterlijk vrijwel altijd bereikbaar.

    Wij werkten met Robrecht de Munck, die we tegenkwamen als verkoper van een pand waar we een bezichtiging hadden en hebben hem gelijk als ver- en aankoopmakelaar ingehuurd. Robrecht bleek open, eerlijk, extreem hard werkend en letterlijk vrijwel altijd bereikbaar. Hij doet echt zijn stinkende best voor je en we kunnen hem meer dan aanbevelen, dank zij hem hebben wij een huis waar we heel blij me...

    Recensie door Sjoerd Bergstra

    Lees verder

  • Julius Caesarlaan 172

    Goed deskundig inzicht

    Er was duidelijke communicatie met de makelaar. Goed deskundig inzicht in de markt. Hij heeft heel erg zijn best voor ons gedaan.

    Recensie door Mevr. Kroon e/v den Haan

    Lees verder

  • Het Fonteyn 8 te Zoeterwoude Rijndijk

    Jimmy is een uitstekende makelaar en zeer betrouwbaar!

    Jimmy is een uitstekende makelaar en zeer betrouwbaar!

    Heeft alles zeer goed geregeld voor de verkoop van mijn appartement en zou hem zeker aanbevelen!

    Bedankt voor alles Jimmy!!

    Recensie door Dennis Pavan

    Lees verder

  • Etty Hillesumstraat 4, Leiden

    Zeer tevreden resultaat

    Een huis kopen of verkopen doe je niet iedere dag. Deskundig voorgelicht en begeleid... Prettige relatie met zeer tevreden resultaat.

    Lees verder

  • Arendshorst 24

    I would recommend them to anyone!

    René and Robrecht from Remax were fantastic makelaars for us in the sale of our home. I would recommend them to anyone!

    Recensie door Ada Kristine Sivertsen

    Lees verder

  • De Sitterlaan

    Wat een geweldige aankoop- en verkoopbegeleiding verschaft Tim van Delft

    Wat een geweldige aankoop- en verkoopbegeleiding verschaft Tim van Delft. Om eerlijk te zijn had ik nooit verwacht dat er ooit een Remax bord in onze voortuin zou staan, maar met de diensten van Tim ben ik heel blij dat het toch zo gelopen is. Tim is super servicegericht, luistert en denkt altijd een stapje verder in het proces dan wij als (ver) kopers. Bedankt Tim en graag tot snel weer!

    Recensie door Sophie Blok

    Lees verder

  • Lebeauhof 1

    Wat ons betreft de beste makelaar van Leiden en omstreken

    Niks dan lof voor André Bunnig, wat ons betreft de beste makelaar van Leiden en omstreken. Hij heeft voor de 2e keer een huis van ons naar volle tevredenheid verkocht. Hele fijne man, zeer deskundig, denkt goed mee met je en maakt beide partijen, koper en verkoper, gelukkig. Aanrader!

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Alphons Diepenbrocksingel 14

    Je krijgt altijd snel een reactie van hem terug.

    Makelaar Robrecht van Remax is altijd bereikbaar. Telefonisch en via whatsapp kan je hem altijd vragen stellen. Je krijgt altijd snel een reactie van hem terug.

    Recensie door Funda gebruiker

    Lees verder

  • Pelikaanstraat 38

    the house hunt was smooth and fast

    Great job of Robrecht from RE/MAX, the house hunt was smooth and fast. He guided me through the process of buying a property in The Netherlands and was always available to clarify doubts and give advice, even outside office hours. In a matter of few weeks we found something I like and managed to win the bid. He then supported in doing all the paperwork from initial bid to final notary documents...

    Recensie door Een funda gebruiker (zoeken en aankoop)

    Lees verder

  • Santhorst 33

    Maud Zuur is goed op de hoogte van de lokale markt en ontwikkelingen en daardoor zeer scherp in haar handelen

    Maud Zuur is een zeer goede makelaar!! Ze weet op de juiste wijze haar klanten te werven en het is erg prettig om met haar samen te werken. Ze is goed op de hoogte van de lokale markt en ontwikkelingen en daardoor zeer scherp in haar handelen. Ze heeft beslist geen 9 tot 5 mentaliteit en ze heeft haar zaken goed op orde.

    Recensie door Mevr. Anita Sijmonsma-Oosterhof

    Lees verder

    Makelaar: Maud Zuur

  • De La Reystraat

    Gedurende dit proces begeleid door de beste makelaar die ik had kunnen wensen

    Afgelopen vrijdag de sleutel van mijn nieuwe woning in ontvangst mogen nemen!

    Gedurende dit proces begeleid door de beste makelaar die ik had kunnen wensen, Tim van Delft had snel door wat mijn wensen waren en kon ontzettend goed inschatten wat ik precies zocht en dat met een flinke dosis gezelligheid. Ondanks een moeilijke markt heeft hij binnen de gezette tijd, en woonwensen het voor e...

    Recensie door Birthe Faessen

    Lees verder

  • Van Beethovenlaan 11 te Hazerswoude-Rijndijk

    Jimmy woont maar een paar straten verderop en dat is ook erg praktisch

    Jan en ik zijn blij hoe de verkoop van ons huis in Hazerswoude-Rijndijk is gegaan. Jimmy is ook erg betrokken geweest nadat mijn man weer naar huis is gekomen na de korte ziekenhuisopname; dit is voor mij een warm bad en een grote steun geweest. Jimmy woont maar een paar straten verderop en dat is ook erg praktisch om een document langs te brengen of als hij ons iets persoonlijks wilde doorgeve...

    Recensie door Jan en Carla de Brieder

    Lees verder

  • Schutterstraat 5A

    Really helpful, friendly, responsible real estate agent

    Louise is a really helpful, friendly, responsible real estate agent. She knows to listen all the request and try to find the best option. Buying a house is not an easy process but she made it tremendously easy and without any pressure on me. I definitely recommend Louise to work with. She will have a successful career ahead.

    Recensie door Martin Silvestro

    Lees verder

  • Prins Hendrikstraat 4

    Hij begeleidde mij bij de aankoop van mijn eerste huis en legde duidelijk alle noodzakelijke stappen van het Nederlandse huisvestingsproces uit.

    Tim is een heel vriendelijke, eerlijke en deskundige makelaar. Hij begeleidde mij bij de aankoop van mijn eerste huis en legde duidelijk alle noodzakelijke stappen van het Nederlandse huisvestingsproces uit. Ik kan zijn diensten ten zeerste aanbevelen, vooral als je een expat bent en lokale kennis nodig heb

    Recensie door Melanie

    Lees verder

  • Rosa Spierlaan 20

    Vanaf dat moment is de verkoop van het huis en alles wat daarbij komt kijken erg soepel verlopen.

    Bij de verkoop van het huis van mijn vader hebben we meerdere makelaars gesproken, het contact met Robrecht van Re/max sprong er uit en we voelden een fijne klik met hem. Vanaf dat moment is de verkoop van het huis en alles wat daarbij komt kijken erg soepel verlopen. Heel erg bedankt Robrecht!

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Tenancy in Leiden

    Required paperwork was made easy for me

    I had an excellent experience with letting through RE/MAX in Leiden. As I am not Dutch it could have been potentially intimidating trying to arrange the required paperwork, but this was made easy for me. Nik was my primary agent who was easily contactable during my tenancy, but has also been helpful since my tenancy expired in regards to referencing for properties outwith Leiden.

    Recensie door Richard McKendry

    Lees verder

    Makelaar: Nik Romsom

Naar boven