Recensies

Wij doen ons uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij de aankoop, verkoop, aanhuur en verhuur van uw woning, overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Pelikaanstraat 38

    the house hunt was smooth and fast

    Great job of Robrecht from RE/MAX, the house hunt was smooth and fast. He guided me through the process of buying a property in The Netherlands and was always available to clarify doubts and give advice, even outside office hours. In a matter of few weeks we found something I like and managed to win the bid. He then supported in doing all the paperwork from initial bid to final notary documents...

    Recensie door Een funda gebruiker (zoeken en aankoop)

    Lees verder

  • Etty Hillesumstraat 4, Leiden

    Zeer tevreden resultaat

    Een huis kopen of verkopen doe je niet iedere dag. Deskundig voorgelicht en begeleid... Prettige relatie met zeer tevreden resultaat.

    Lees verder

  • Julius Caesarlaan 172

    Goed deskundig inzicht

    Er was duidelijke communicatie met de makelaar. Goed deskundig inzicht in de markt. Hij heeft heel erg zijn best voor ons gedaan.

    Recensie door Mevr. Kroon e/v den Haan

    Lees verder

  • Grevenstraat 2-a

    dankzij hem heb ik mijn droomhuis gevonden in slechts drie maanden tijd

    Ik ben heel erg tevreden over RE/MAX Leiden. Robrecht De Munck was mijn aankoopmakelaar en dankzij hem heb ik mijn droomhuis gevonden in slechts drie maanden tijd. Hij is zeer goed op de hoogte van de huizenmarkt, geeft goede adviezen en beantwoordt je vragen zeer snel, zelfs in het weekend.
    Wat ik ook heel fijn vond was dat hij meeging naar alle bezichtigingen. Dus vijf sterren voor deze f...

    Recensie door Sandra van der Meer

    Lees verder

  • Merendonk 54, Leiden

    Staat voor je klaar als je vragen hebt

    Het is een goede makelaar staat voor je klaar als je vragen hebt en we hebben goede gesprekken gehad met elkaar.

    Recensie door Mevr. Stouten

    Lees verder

    Makelaar: Gijs de Kok

  • Berkenpad 15

    Super helpful, knowledgeable and nice

    We worked with Robrecht. Super helpful, knowledgeable and nice. Always available and made our buying process smooth. We are really thankful!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Fortunaweg 15

    Kent de wijk goed en hield ons goed op de hoogte

    Wat wij erg fijn vinden is dat André altijd heel snel reageert en dat hij het hoofd koel hield. Hij kent de wijk goed en hield ons goed op de hoogte van de vorderingen. Wij zijn erg tevreden.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Rijnegommerstraat 19

    Super fijn geholpen door Tim bij de aankoop van ons eerste huis

    Super fijn geholpen door Tim bij de aankoop van ons eerste huis. Hij is goed bereikbaar, duidelijk in de communicatie en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

    Recensie door Dhr, Meertens

    Lees verder

  • Rosmolen 198

    Dit ging onze verwachtingen te boven in de huidige gekte op de woningmarkt en hebben wij voornamelijk aan Robrecht te danken.

    Met zowel de aankoop, als de verkoop van een woning, ben ik geholpen door Robrecht de Munck. Dit was een hele prettige ervaring. Robrecht was altijd bereikbaar (ook avonden en in het weekend) en was altijd behulpzaam. Door zijn inzicht in de markt, zijn we er in geslaagd om het eerste bod in onze zoektocht naar een nieuwe woning, gelijk te doen slagen. Dit ging onze verwachtingen te boven in de...

    Recensie door Alex_vd_h

    Lees verder

  • Papiermolen 158

    Deskundig, vriendelijk en altijd bereikbaar

    Wij zijn zeer tevreden over de service van Robrecht. Deskundig, vriendelijk en altijd bereikbaar wanneer we vragen hadden.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Jacques Urlusplantsoen, Leiden

    We are happy with our decision. Robrecht is friendly, quick to respond to questions and offers both positive and negative insights during viewings.

    Me and my partner are very pleased with our experience with Robrecht de Munk from RE/MAX, and we highly recommend him. We are happy with our decision. Robrecht is friendly, quick to respond to questions and offers both positive and negative insights during viewings. He is accommodating with any number of viewings and adjust his schedule based on ours. He understands the market quite well ...

    Recensie door Sandeepa en Shruthi

    Lees verder

  • Doeslaan 33, Leiden

    Prettige makelaar om mee samen te werken

    Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Gijs is een prettige makelaar om mee samen te werken. Reageert snel op je vragen via de mail of telefonisch en dat hebben wij als heel prettig ervaren!

    Lees verder

  • Madoerastraat 3

    Is meegegaan naar alle bezichtigingen en heeft ons tevens geholpen met adequaat biedingsadvies.

    Aankoopmakelaar Robrecht de Munck heeft ons goed geholpen in onze zoektocht naar een huis in deze moeilijke markt. Is meegegaan naar alle bezichtigingen en heeft ons tevens geholpen met adequaat biedingsadvies. Enthousiast in de omgang over en over zijn vak

    Recensie door Stef Bloem

    Lees verder

  • Harriët Freezersingel 46

    Komt afspraken na en stelt een duidelijk plan van aanpak op

    Deze makelaar, Louise de Jonge, reageert altijd erg snel, staat altijd klaar om vragen te beantwoorden. Komt afspraken na en stelt een duidelijk plan van aanpak op.

    Recensie door Familie Schermer

    Lees verder

  • Koningstraat 55

    Deze makelaar is absoluut aan te raden!

    Makelaar Tim van Delft heeft ons ontzettend goed geholpen: prettig en laagdrempelig contact, denkt goed mee ten aanzien van onze wensen en niets is teveel. Deze makelaar is absoluut aan te raden!

    Recensie door Mevr. Compier

    Lees verder

  • Santhorst 33

    Maud Zuur is goed op de hoogte van de lokale markt en ontwikkelingen en daardoor zeer scherp in haar handelen

    Maud Zuur is een zeer goede makelaar!! Ze weet op de juiste wijze haar klanten te werven en het is erg prettig om met haar samen te werken. Ze is goed op de hoogte van de lokale markt en ontwikkelingen en daardoor zeer scherp in haar handelen. Ze heeft beslist geen 9 tot 5 mentaliteit en ze heeft haar zaken goed op orde.

    Recensie door Mevr. Anita Sijmonsma-Oosterhof

    Lees verder

    Makelaar: Maud Zuur

  • Jan Luykenlaan 38, Leiden

    Duidelijke verkoopstrategie

    Het contact met de makelaar verliep zeer prettig. Snel en vaak contact en een duidelijke verkoopstrategie.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Searching from abroad

    Communication worked extremely well

    It was really great to work with Louise de Jonge. I was searching for an apartment in Leiden from abroad and I am not sure I would have managed without her. She was great and very competent throughout the process. Already the initial contact with her was very organised and focused on our needs. Within a few days she was able to identify several potential apartments for us. She organised the vie...

    Recensie door Elisabeth Salzer

    Lees verder

  • Jacoba van Beyerenlaan 16 te Hazerswoude-Dorp en de verkoop van de Johan Frisostraat 25 te Zoeterwoude

    Alles is, was en wordt fantastisch geregeld door Jimmy van Delft.

    We twijfelden tussen verbouwen of verhuizen. Schreven ons in voor de Taxaterdag en de rest werd geschiedenis. Een topper van waardebepaling door Jimmy van Delft. Dat gesprek ging op een super vriendelijke/huiselijke manier. Jimmy is gelijk een goede vriend van de familie. Na het gesprek was de keuze snel gemaakt. We konden namelijk opzoek naar een nieuw hoofdstuk in ons leven. Jimmy heeft onze ...

    Recensie door Dennis en Bianca Knijff

    Lees verder

  • Splinterlaan 18

    Betrouwbare, vriendelijke en super behulpzame makelaar

    Louise is een betrouwbare, vriendelijke en super behulpzame makelaar. Voor elke vraag kun je bij haar op elk moment van de dag terecht en als zij het antwoord niet weet zoekt zij het voor je uit. Zij heeft mij geweldig geholpen bij het aankopen van mijn nieuwe woning waar ik heel erg blij mee ben. Super bedankt Louise!

    Recensie door Jeanine Rosheuvel

    Lees verder

Naar boven