Aanhuurservice

Onze aanhuurmakelaar verzorgt elke stap naar uw ideale huurwoning

Het vinden van een nieuwe huurwoning in Leiden en omstreken is vaak een flinke uitdaging. De markt is krap en de vraag is groot. U moet tijd vrij maken om te zoeken, bezichtigen en onderhandelen. En u zult snel moeten toeslaan als uw ideale woning op de markt komt. Al deze zaken nemen wij uit handen met onze aanhuurservice. Onze aanhuurmakelaar gaat voor u op zoek en verzorgt alle bijkomende taken om de huurwoning van uw dromen te betrekken. Snel, professioneel en betrouwbaar.

Wat doet een aanhuurmakelaar?

Tijdens het intakegesprek gaat u met onze aanhuurmakelaar om de tafel om uw wensen en eisen voor de huurwoning te bespreken. U krijgt dan een realistisch beeld van uw kansen op de huurmarkt van Leiden en omstreken. Daarna gaan wij op zoek en stellen we een selectie voor van huurwoningen die aan uw wensen voldoen. Vervolgens verzorgen wij professionele en betrouwbare begeleiding bij elke stap van het proces. Onze aanhuurmakelaar biedt u:

  • Zoeken van woningen die aansluiten bij de zoekwensen: Uw aanhuurmakelaar zal woningen zoeken die passen bij uw wensen en deze met u delen.
  • Afspraken maken om bezichtigingen in te plannen: in deze competitieve markt is het vaak lastig om een bezichtiging in te plannen. Hulp van een aanhuurmakelaar maakt dit makkelijker. Ook komt u geloofwaardiger over als u zich laat vertegenwoordigen door een aanhuurmakelaar, verhuurders weten dan dat u uw zoektocht serieus neemt.
  • Bezichtigen en uitgebreide video’s: Uw aankoopmakelaar gaat met u mee tijdens bezichtigen of maakt een uitgebreide video van de woning wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om de woning te bezichtigen.
  • Check documenten en huurovereenkomst: Uw aanhuurmakelaar checkt alle documenten en de huurovereenkomst. Ook helpt uw aanhuurmakelaar u bij het begrijpen van alle informatie in uw huurovereenkomst.
  • Eindinspectie: Uw aanhuurmakelaar gaat met u mee naar de sleuteloverdracht en stelt een inspectierapport op met hierin de meterstanden, inventaris check en fotoreportage. Ook kunnen wij u adviseren over het afsluiten van internet en nutsvoorzieningen contracten.

Aanhuurservice voor expats

Leiden is met het Bio Science Park, Universiteit Leiden en vele internationale ondernemingen een populaire locatie voor expats. Via onze wereldwijd actieve moederorganisatie RE/MAX ontvangen wij dan ook regelmatig verzoeken om huurwoningen voor buitenlandse werknemers te verzorgen. Zij kunnen vanuit hun thuisland al een goede keuze maken uit onze voorgestelde woningen. Bij aankomst in Nederland is alles al geregeld voor een perfecte bewoning.

Waarom een aanhuurmakelaar?

Uiteraard kunt u ook zelf op zoek gaan naar uw nieuwe huurwoning. Mocht u daar geen tijd voor hebben of geen zin in hebben dan kunt u rekenen op deze voordelen van onze aanhuurmakelaar:

  • Tijdsbesparing: Wij nemen het zoekwerk uit handen en besparen u veel tijd.
  • Gemak: Wij maken het hele proces van het vinden van een huurwoning gemakkelijker voor u.
  • Kennis van de huurmarkt: Wij beschikken over up-to-date kennis van de huurmarkt en kunnen u helpen bij het vinden van de perfecte woning.
  • Kennis van de omgeving: Wij beschikken over kennis van alle wijken in en rondom Leiden waarmee wij u zo goed mogelijk kunnen adviseren over de perfecte locatie van uw toekomstige woning.

Wat kost een aanhuurmakelaar?

Onze aanhuurmakelaar bemiddelt in huurwoningen in Leiden en omstreken vanaf €1.500 euro exclusief gas, water en licht per maand. Voor deze aanhuurservice rekenen wij €300,- euro opstartkosten plus 1 maand huur ex BTW.

Ons aanbod huurwoningen

Neem alvast een kijkje in ons eigen aanbod met huurwoningen in Leiden en omstreken. Voor onze opdrachtgevers verzorgen wij regelmatig de verhuur van uiteenlopende huurwoningen. Van appartementen tot gezinswoningen. Van landelijk wonen tot karakteristiek wonen in het historische centrum van Leiden. Ons aanbod biedt een grote diversiteit aan woonkansen.

Louise de Jonge, uw aanhuurmakelaar

Voor de complete aanhuurservice kunt u rekenen op de expertise van onze aanhuurmakelaar Louise de Jonge. Zij is gespecialiseerd in de huurmarkt van Leiden en omstreken en zorgt ervoor dat u volledig bent ontzorgd in het hele aanhuurtraject.

Bent u op zoek naar een huurwoning? Vul het formulier in, dan bellen wij u voor een afspraak of neem direct contact op met Louise de Jonge:

Bel of Whatsapp: 06-81383107
E-mail: louisedejonge@remax.nl

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug voor een aanhuurservice afspraak.

Velden met een * zijn verplicht

Naar boven