Makelaar Louise de Jonge

Makelaar Louise de Jonge

Expertise: Stevenshof

Bel of Whatsapp 06-81383107 of e-mail naar Louisedejonge@remax.nl

Louise de Jonge is zowel aankoopmakelaar als verkoopmakelaar. Ze is actief in Leiden en omstreken met de Stevenshof als extra expertise. Louise zorgt voor optimale ontzorging en het beste resultaat bij de verkoop of aankoop van uw huis.

Optimale en flexibele dienstverlening

Louise: “Bij RE/MAX zijn we allemaal zelfstandig ondernemers waardoor we een flexibele instelling hebben. Zo zetten wij ons altijd voor 110% in en hebben wij geen 9 tot 5 mentaliteit. Daarom zijn we ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar. Wij streven naar optimale bereikbaarheid, service, kwaliteit en vooral betrokkenheid.”

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Uw wijkmakelaar

Louise de Jonge is actief in heel Leiden. Ze is onze gespecialiseerde wijkmakelaar voor Dobbewijk-Zuid en de Schenkwijk in de Stevenshof. Haar kennis van deze buurten deelt zij niet alleen met klanten maar ook met andere makelaars van ons kantoor. Hierdoor zijn al onze makelaars goed op de hoogte van de verhuisbewegingen, gemiddelde huizenprijzen, gebiedsontwikkelingen, het actuele woningaanbod maar ook hotspots in de wijk, scholen en andere voorzieningen. Bekijk de wijken en het aanbod van Louise de Jonge in de Stevenshof.

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Volledig ontzorgen

Louise “Zowel bij de aankoop als bij de verkoop van een woning staat volledige ontzorging bij mij centraal zodat de klant geen omkijken meer heeft naar het hele traject. Met een persoonlijke strategie zorg ik voor een optimaal resultaat waarbij de woning tegen de scherpst mogelijke prijs kan worden aangekocht. Bij verkoop zorg ik ervoor dat woningen binnen de kortst mogelijke tijd worden verkocht met het hoogst mogelijke verkoopresultaat.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Maak een afspraak

Louise de Jonge

Neem contact op met Louise de Jonge voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

  • Gratis waardebepaling

    U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat u ervoor kunt vragen. Onze makelaars helpen graag met een gratis waardebepaling. Hun kennis van de Leidse huizenmarkt gaat tot op wijkniveau. Daarmee bent u verzekerd van de hoogst mogelijke adviesprijs voor uw woning.

    Ik wil een gratis waardebepaling
    Gratis waardebepaling

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven