Hypotheekadvies

De onafhankelijke start van uw huizenjacht

Het kopen van een huis begint met zekerheid over de financiële haalbaarheid. Met welk budget kunt u rekenen? Kunt u zich het nieuwe huis wel veroorloven? Wij werken met onafhankelijke hypotheekadviseurs die u een duidelijk beeld geven van uw kansen op de woningmarkt. Met hun advies gaan wij gericht op huizenjacht en komen we tot het droomhuis dat helemaal aansluit op uw wensen en mogelijkheden.

Persoonlijk advies

Onze hypotheekadviseurs kijken niet alleen naar de laagste rente. Ze vergelijken onafhankelijk hypotheken, rentetarieven en voorwaarden van meer dan 40 aanbieders. Het uitgangspunt daarbij is uw persoonlijke situatie en uw toekomstplannen. Daarmee kunt u de woonlasten bepalen die voor u haalbaar zijn.

Uw mogelijkheden

Het hypotheekadvies waar u uiteindelijk voor kiest is de start van onze huizenjacht. Daarmee kunnen we gericht op zoek gaan naar uw ideale woning. Belangrijk. Want niets is zo frustrerend als een leuk huis vinden en het niet kunnen betalen. Daarom komen we aan de hand van het hypotheekadvies tot voorstellen en bezichtigingen die nauw aansluiten op uw financiële mogelijkheden.

Naar boven