De Hypotheekshop

Onze hypotheekpartner voor uw nieuwe huis

Het kopen van een huis begint met zekerheid over de financiële haalbaarheid. Met welk budget kunt u rekenen? Kunt u zich het nieuwe huis wel veroorloven? De adviseurs van onze partner De Hypotheekshop bieden u een duidelijk beeld van uw kansen op de woningmarkt. Daarmee gaan wij gericht op huizenjacht en komen we tot het droomhuis dat helemaal aansluit op uw wensen en mogelijkheden.

Duidelijk in financiën

Onze keuze voor De Hypotheekshop als partner in hypotheekadvies is gericht op een gedeelde visie: de klant centraal stellen. Samen staan wij voor een duidelijk verhaal over uw kansen op de woningmarkt van vandaag. Het financiële advies van De Hypotheekshop is gebaseerd op kennis en kunde sinds 1991. Met de ervaring en het onafhankelijke advies van De Hypotheekshop bent u verzekerd van de hypotheek die precies bij uw situatie past.

Persoonlijk advies

De Hypotheekshop kijkt niet alleen naar de laagste rente. De adviseurs vergelijken onafhankelijk hypotheken, rentetarieven en voorwaarden van meer dan 40 aanbieders. Het uitgangspunt daarbij is uw persoonlijke situatie en uw toekomstplannen. Daarmee kunt u de woonlasten bepalen die voor u haalbaar zijn.

Uw mogelijkheden

Het hypotheekadvies van De Hypotheekshop is de start van onze huizenjacht. Daarmee kunnen we gericht op zoek gaan naar uw ideale woning. Belangrijk. Want niets is zo frustrerend als een leuk huis vinden en het niet kunnen betalen. Met het hypotheekadvies van De Hypotheekshop komen wij tot voorstellen en bezichtigingen die nauw aansluiten op uw financiële mogelijkheden.

Maak een afspraak

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Maak dan eerst een afspraak met De Hypotheekshop, onze financiële partner. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over uw financiële kansen op de woningmarkt van Leiden en omstreken.

Naar boven