Teruggave energiebelasting verhuurders

Wij regelen het voor u!

Als verhuurder of gebruiker van onroerend goed voor particulieren kunt u in aanmerking komen voor teruggave van energiebelasting. Wij helpen u daar graag bij op basis van no cure no pay. Het hele traject van teruggave nemen wij voor u uit handen. Dat kan aanzienlijk schelen.

Wanneer komt u in aanmerking voor teruggave van energiebelasting?

U komt in aanmerking voor teruggave van energiebelasting als u zelf de contractant bent van het energiecontract en meer dan één van uw verhuurde woningen aangesloten is op uw elektriciteit- en gasmeter. Bijvoorbeeld bij meerdere appartementen in één pand, verhuurd inclusief (voorschot) elektra. Er zijn ook bijzondere situaties en mogelijkheden voor extra teruggave, zoals bij gesplitste panden, verenigingen van eigenaren en vastgoed- of beheermaatschappijen.

No cure, no pay

Onze specialisten beoordelen de teruggave per geval en kunnen deze efficiënt voor u regelen. De teruggave kan tot 5 jaar terug worden aangevraagd en de hoogte hangt af van het aantal woningen achter één aansluiting. Wij bieden deze dienst aan op basis van no cure, no pay. Wanneer we energiebelasting voor u terugvragen rekenen we daar minimaal € 150,- per aanvraag voor en maximaal 15% van de terug te ontvangen energiebelasting.

Vraag uw terugave aan

Bent u verhuurder of gebruiker van woningen inclusief (voorschot) gas en elektra? Dan heeft u mogelijk recht op teruggave van de energiebelasting, oplopend tot € 375,- per woning per jaar. Neem contact met ons op om te ontdekken of u recht heeft op teruggave en laat ons dit succesvol en risicovrij voor u aanvragen.

Naar boven