Scroll naar inhoud
English?

Cesar van Vliet

Makelaar voor de Hoge en Lage Mors

Bel of WhatsApp 06 40 94 00 49 of e-mail naar cesarvanvliet@remax.nl

Cesar van Vliet is een enthousiaste makelaar met passie voor het vak. Als wijkspecialist is hij actief in de Hoge en Lage Mors waar hij 17 jaar gewoond heeft.

Maximaal resultaat

Als geboren en getogen Leidenaar weet Cesar van Vliet alles over de Leidse huizenmarkt. En met zijn ruime ervaring in het bedrijfsleven weet hij als geen ander hoe belangrijk service en vertrouwen zijn. Cesar: ”In mijn dienstverlening staat het behalen van het maximale resultaat voor mijn opdrachtgevers centraal. De werkwijze die ik hanteer laat zich het beste omschrijven als gedreven, transparant en servicegericht.”

Ook buiten kantooruren

“Omdat we bij RE/MAX als zelfstandig ondernemer werken betekent dat voor u onder meer dat ik ook buiten kantoortijden beschikbaar en bereikbaar ben, volledig volgens uw agenda.” Net als de andere makelaars van RE/MAX werkt Cesar op basis van het No Cure No Pay principe. 

Uw wijkmakelaar 

Bekijk de wijk en het aanbod van Cesar van Vliet in de Hoge en Lage Mors in Leiden

Maak een afspraak 

Wilt u uw huis in de Hoge en Lage Mors in Leiden verkopen of daar een huis kopen? Neem dan contact op met Cesar van Vliet. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 06 40 94 00 49 of e-mail naar cesarvanvliet@remax.nl

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht

Anderen over Cesar van Vliet :

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Naar boven