We hebben je werk en betrokkenheid zeer gewaardeerd.

Meer beoordelingen
Verder lezen
8,9
Recensies

Makelaar Cesar van Vliet

Expertise: Hoge en Lage Mors

Bel of WhatsApp 06 40 94 00 49 of e-mail naar cesarvanvliet@remax.nl

Cesar van Vliet werkt zowel als aan- en verkoopmakelaar. Hij bemiddelt vooral voor starters en doorstromers maar ook voor beleggers en “nieuwkomers” zoals urban expats. Hij is actief in Leiden en omstreken met de wijken Hoge Mors en Lage Mors als extra expertise.

Doelgroepen bereiken

Als een echte Leidenaar weet Cesar veel van de stad en heeft hij een groot netwerk. De huizenmarkt houdt hij nauwlettend in de gaten. Op innovatieve wijze probeert hij daar altijd op in te springen. Cesar: “Bij de verkoop van een woning bijvoorbeeld gaat het vooral om diverse doelgroepen te bereiken. Dat doe ik uiteraard op de traditionele maar ook op een vernieuwende manier. En soms moet je anticiperen op een nieuwe situatie zoals nu met het coronavirus.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Vertrouwen en commitment

In Cesars manier van werken staan resultaat en service voorop. Cesar: “Bij een grote stap als het kopen of verkopen van een woning weet ik hoe belangrijk kennis, service maar vooral ook vertrouwen zijn. Mijn opdrachtgevers kunnen dan ook altijd op mijn commitment rekenen.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Zelfstandige makelaar

Cesar is een zelfstandige makelaar bij het grootste kantoor van Leiden. “Daar heb ik bewust voor gekozen. Want het heeft grote voordelen voor opdrachtgevers. Zo heb ik als zelfstandige geen 9-17 mentaliteit, ben ik optimaal bereikbaar - ook in het weekend en ‘s avonds - en worden de kosten pas in rekening gebracht bij een succesvolle verkoop of aankoop.”

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Kennis over de wijk

Cesar is onze expert van de Leidse wijken de Hoge en Lage Mors. “Ik ben opgegroeid in ‘De Mors’ en ken de wijk erg goed. Vooral de diversiteit van woningen in deze wijk vind ik zo leuk. Je hebt echte jaren ‘30 woningen, nieuwbouw maar ook huizen uit de jaren ’70, ’80 en ’90. De ervaring die ik hier heb opgedaan kan ik ook toepassen voor andere gebieden.” Cesar deelt zijn expertise niet alleen met klanten maar ook met de andere makelaars van ons kantoor. Door deze wisselwerking zijn al onze makelaars goed op de hoogte van verhuisbewegingen, het actuele woningaanbod, gemiddelde huizenprijzen, gebiedsontwikkeling, relevante demografische informatie maar ook hotspots in de wijk, buurtcentra, scholen en ander voorzieningen in de Leidse regio. Bekijk de wijken en het aanbod van Cesar van Vliet in de Hoge en Lage Mors

Maak een afspraak voor een zoekopdracht

Maak een afspraak

Cesar van Vliet

Neem contact op met Cesar van Vliet voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

  • Gratis waardebepaling

    U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat u ervoor kunt vragen. Onze makelaars helpen graag met een gratis waardebepaling. Hun kennis van de Leidse huizenmarkt gaat tot op wijkniveau. Daarmee bent u verzekerd van de hoogst mogelijke adviesprijs voor uw woning.

    Ik wil een gratis waardebepaling
    Gratis waardebepaling

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Mijn woningaanbod Eerder verkocht

Eerder verkocht

Naar boven