Groeien zonder grenzen

Welk pad kies jij voor jouw makelaars toekomst?

Wat jouw ambitie ook is, wij stellen geen grenzen aan jouw groei als zelfstandig makelaar. En dat is uniek in de makelaardij. Bij de meeste kantoren blijf je jarenlang medewerker binnendienst of assistent makelaar en bereik je al snel je plafond. Dan kun je een eigen kantoor beginnen of je neemt het kantoor van je baas over. Veel meer smaken zijn er niet. Bij ons wel. In ons kantoor in Leiden ga je direct aan de slag als zelfstandig makelaar. Eerst onder de hoede van een mentor, daarna ligt de weg open voor een lange, lucratieve toekomst in de makelaardij. Ontdek jouw toekomst bij RE/MAX Makelaarsgilde, de makelaars van Leiden en omstreken.

Jouw horizon in ons kantoor

De een wil ‘gewoon’ makelaar blijven, de ander wil het liefst zo snel mogelijk doorstromen naar een eigen kantoor. Dat kan. Je kunt jouw toekomst in ons kantoor helemaal afstemmen op jouw wensen. Bekijk hieronder jouw instapmomenten, geschatte inkomsten en toekomstperspectief.

Lees ook:
Maak kennis met RE/MAX Makelaarsgilde, het grootste makelaarskantoor van Leiden
Ontdek jouw kansen in ons werkgebied in Leiden en omstreken
Wij zijn lid van RE/MAX, de grootste makelaarsorganisatie ter wereld
Drie dynamische kantoren hebben de krachten gebundeld in De Makelaars Van

We zijn ook op zoek naar:
Net uit de collegebanken? Start direct als zelfstandig makelaar
Werk je al een tijdje als vastgoed professional? Ga bij ons aan de slag als zelfstandig makelaar
Of ben je al jarenlang in loondienst als makelaar? Begin voor jezelf in ons kantoor
Roer om en kantoor verkopen? Sluit je aan als vakmeester en begeleid onze talenten naar de top

Maar ook:
Verkooptalent en bekend met Leiden? Wij helpen je op weg naar een nieuwe toekomst als topmakelaar

Over De Makelaars Van

RE/MAX Makelaarsgilde, de makelaars van Leiden, maakt deel uit van De Makelaars Van. Dit is een samenwerkingsverband van de makelaarskantoren RE/MAX Makelaarsgilde Leiden en omgeving, RE/MAX Uw Makelaar in de Haarlemmermeer en RE/MAX PRO Amsterdam. Drie dynamische kantoren die de handen ineen hebben geslagen om de makelaardij op het hoogst mogelijke niveau te brengen. Het faciliteren van zelfstandige makelaars binnen de eigen kantoren staat daarbij centraal. De makelaars zijn zelfstandige ondernemers, maar staan er nooit alleen voor. Door onze professionele ondersteuning kunnen zij zich volledig concentreren op doen waar ze goed in zijn: de beste deals voor hun klanten verzorgen.

Naar boven