Makelaars bloggen

Onze makelaars delen graag hun kennis met u. In deze blogs houden ze u op de hoogte van ontwikkelingen in de Leidse woningmarkt. 

 • Huis verkopen: 3 tips voor een overspannen woningmarkt

  Door Koen Baltussen op 3 maart 2020
  Uw huis verkopen in de huidige woningmarkt is waarschijnlijk niet het eerste dat in u opkomt. De woningmarkt in de Leidse regio is wat aan de overspannen kant waardoor veel mensen hun woondromen nog even voor zich uit schuiven. Niet nodig vindt onze makelaar Koen Baltussen.
  Huis verkopen: 3 tips voor een overspannen woningmarkt
 • Huis kopen: vergroot je kans op een jaren ’30 woning

  Door Gijs de Kok op 31 januari 2020
  Een huis kopen in Leiden brengt in deze woningmarkt nogal wat met zich mee en kan eigenlijk niet meer zonder aankoopmakelaar. Maar een jaren ’30 woning kopen is nog lastiger. Want de vraag is groot en het aanbod klein.
  Huis kopen: vergroot je kans op een jaren ’30 woning
 • Tim’s Top 6 Tips verkoop woning

  Door Tim van Delft op 9 december 2019
  Als u eenmaal besloten heeft om uw huis te verkopen, wilt u de verkoop ook zo snel en zo goed mogelijk geregeld hebben. Uw makelaar zorgt daarbij voor maximaal bereik en zoveel mogelijk bezichtigingen. Wat kunt u zelf doen? Onze makelaar Tim van Delft geeft zijn 6 tips om uw huis optimaal in de schijnwerpers te zetten.
  Tim’s Top 6 Tips verkoop woning
 • Weet u de waarde van uw woning?

  Door Ivo van der Leek op 17 september 2019
  Wanneer u een woning op het oog heeft, wilt u weten waarmee u kunt rekenen. Wat is uw eigen woning waard? Zoeken op internet geeft al een aardig beeld van de waarde. Maar voor een nauwkeurigere bepaling zult u toch echt een makelaar of taxateur langs moeten inschakelen. Register makelaar/ taxateur Ivo van der Leek over de verschillen in waardebepalingen.
  Weet u de waarde van uw woning?
 • 3 x nieuwe huurcontracten voor veilige verhuur

  Door Jan van den Broek op 16 augustus 2019
  Je gaat op reis, werken in het buitenland of je hebt een manier gevonden om je geld goed te investeren. Voor alle situaties is er een passend huurcontract nodig om je woning of vastgoed veilig te verhuren.
  3 x nieuwe huurcontracten voor veilige verhuur
 • Over bieden en overbieden

  Door Joost Haman op 27 februari 2019
  De huizenmarkt is oververhit. Maar wat betekent dat? Het aantal mensen dat een woning wil kopen groeit, en het aantal woningen dat te koop staat daalt. Daardoor worden woningen sneller verkocht tegen een hogere prijs. RE/MAX kantooreigenaar Vincent de Vos over de dunne lijn tussen bieden en overbieden.
  Over bieden en overbieden
Naar boven