Een huis kopen in Leiden

Koop uw woning met de aankoopmakelaars van Leiden

Overweegt u om een huis te kopen in Leiden of in de omgeving van Leiden? Onze aankoopmakelaars helpen u daar graag bij. Zij zijn gespecialiseerd in diverse wijken en hebben goede contacten met verkopende makelaars. Ontdek onze uitgebreide aankoopbemiddeling en start uw huizenjacht met een van onze makelaars.

Woonwens Oriëntatiegesprek

De eerste stap als u op zoek bent naar een nieuwe woning. Samen met een van onze makelaars brengt u kosteloos uw wensen en kansen op de woningmarkt in beeld. Dan weet u precies wat uw mogelijkheden zijn en kunt u snel handelen als uw droomwoning te koop staat.

Lees verder

Woonwens zoekprofiel

Na de oriëntatie gaan we een stap verder en stellen we - indien gewenst - een gratis Woonwens Zoekprofiel op. Samen leggen we uw wensen en eisen vast en zetten we uw zoekprofiel actief uit in de markt. Daarmee staat u vooraan in de rij in plaats van achteraan. Meld u aan en biedt als eerste op uw ideale koopwoning in Leiden en omstreken.

Lees verder

Hypotheekadvies

Het kopen van een huis begint met zekerheid over de financiële haalbaarheid. Met welk budget kunt u rekenen? Kunt u zich het nieuwe huis wel veroorloven? Wij werken met onafhankelijke hypotheekadviseurs die u een duidelijk beeld geven van uw kansen op de woningmarkt. Met hun advies gaan wij gericht op huizenjacht en komen we tot het droomhuis dat helemaal aansluit op uw wensen en mogelijkheden.

Lees verder

Uw huis kopen in 7 stappen

Een huis kopen is niet iets dat u elke dag doet. Het is dan ook belangrijk om samen met uw makelaar de onderhandeling grondig uit te denken. Wat is de woning waard? Wat wordt ons openingsbod? Tot welk bedrag gaan we maximaal? Wij ondersteunen u bij elk onderdeel van het koopproces. Aan de hand van onze beproefde 7 stappen zorgen wij voor een succesvolle aankoop zonder zorgen.

Lees verder

Aankoop-verkoop combideal

Als u verhuisplannen heeft, is het in veel gevallen het beste om eerst een woning te kopen voordat u uw eigen woning te koop zet. In de huidige, krappe woningmarkt kan het namelijk wel even duren voordat u uw ideale woning heeft gevonden. Met onze Aankoop-verkoop Combideal bent u verzekerd van de soepelste overgang naar uw nieuwe woning tegen een aantrekkelijk tarief.

Lees verder

Bieden op een huis

U heeft een huis op het oog in Leiden en de vraagprijs lijkt redelijk. Toch wilt u zeker weten dat u niet te veel betaalt. Wij helpen u daarom graag met het bieden. Met onze kennis van de wijk en prijsontwikkeling van de woningen weten wij precies wat een woning waard is. Wij verzorgen het hele biedproces en communiceren met u over de laagst haalbare prijs.

Lees verder

De waarde van uw woning

Als u op zoek bent naar een nieuwe woning, wilt u ook weten waar u mee kunt rekenen. De waarde van uw huidige woning speelt dan ook een belangrijke rol in het vaststellen van uw budget. Om te weten hoeveel uw woning waard is bieden wij diverse waardebepalingen. Van een eerste indruk van de marktwaarde tot een nauwkeurige taxatie. Ontdek de waardebepaling die bij uw situatie past.

Lees verder

Wooncarrière

Ook na de aankoop en verkoop van uw woning helpen we u graag. Want uw woonwensen kunnen in de loop der jaren veranderen. Wilt u groter wonen of juist kleiner? Of wilt u een compleet nieuw woon avontuur aangaan? Onze makelaars houden graag een vinger aan de pols om uw nieuwe woonwensen mogelijk te maken. Maak een afspraak voor een Wooncarrière adviesgesprek.

Lees verder

Woningzoekers Service

Onze Woningzoekers Service is een unieke dienst waarmee we kopers aan verkopers van woningen in Leiden en omstreken koppelen. Een perfecte match, nog voordat een woning te koop staat. Samen met onze woningzoekers stellen we zoekprofielen op die we vervolgens in onze rubriek Woningzoekers plaatsen. 

Lees verder
Naar boven