Hij heeft doelgericht gezocht naar onze wensen. Zeker een aanrader.

Meer beoordelingen
Verder lezen
Makelaar Yves Lampo

Makelaar Yves Lampo

Expertise: Nassauwijk en Bloemenwijk in Voorschoten

Onze makelaar Yves Lampo haalt met zijn gedrevenheid en grote kennis het maximale resultaat voor klanten bij aankoop en verkoop van woningen. Hij is actief in heel Leiden met Voorschoten als expertise, vooral in de Nassauwijk en Bloemenwijk. Als echte Voorschotenaar weet hij alles over de wijken en de verrassende woonkansen die de gemeente nog te bieden heeft. Maak kennis met Yves Lampo.

Zoveel mogelijk ontzorgen

Bij Yves Lampo staat de klant centraal. Hij kan zich goed inleven in persoonlijke situaties en heeft oog voor wat zijn klanten willen. Yves: “Ik wil een perfecte dienst leveren. Dat doe ik door goed contact te onderhouden met korte lijnen zodat ik altijd klaar sta voor vragen. Ook in de avonduren en in het weekend. Ik wil mijn klanten zoveel mogelijk ontzorgen. Zodat ze meer tijd en energie overhouden voor hun eigen werkzaamheden. Want bij het verkopen en aankopen van een woning komen al genoeg, vooral emotionele zaken om de hoek kijken.”

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Helder en eerlijk

“Ik vind transparantie en rechtvaardigheid enorm belangrijk. Dit is terug te zien in mijn communicatie met klanten. Ik ben hierin helder en volledig eerlijk in mijn werkzaamheden. Wat ik daarin vooral belangrijk vind bij verkoop, is dat mensen zelf geen zorgen meer hebben over het huis en bij aankoop zich thuis voelen en zich vooral veilig en geborgen voelen in hun nieuwe huis. Om dit te bereiken pas ik mijn werkzaamheden aan op de persoonlijke wensen en situatie van mijn klanten.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Kenner van Voorschoten

Yves is in heel Leiden en omgeving werkzaam. Zijn expertise ligt in Voorschoten en vooral in de Nassauwijk en de Bloemenwijk. Yves: “Voorschoten is het dorp waar ik ben opgegroeid en waar ik momenteel weer woon. Over de mooie Nassauwijk en Bloemenwijk, met zowel nieuwbouw als oudere woningen, kunt u mij alles vragen. Ik ben daarnaast op de hoogte van de plannen van de gemeente. Maar ook voor vragen over andere wijken bent u meer dan welkom om contact met mij op te nemen. Met mijn lokale kennis kan ik de waarde van woningen goed bepalen en beste verkoop- en aankoopstrategie voorstellen.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

RE/MAX Service

“RE/MAX Makelaarsgilde is het grootste makelaarskantoor van Leiden. Als makelaar binnen RE/MAX maak ik gebruik van een breed netwerk en omdat wij als zelfstandige makelaars werken, zijn wij zelf verantwoordelijk. Daardoor zetten wij net dat extra stapje waardoor onze klanten volledig worden ontzorgd. We zijn ook buiten kantooruren bereikbaar en in het algemeen makkelijk benaderbaar. Omdat REMAX de grootste makelaarsorganisatie ter wereld is, maken wij gebruik van een enorm netwerk. Het voordeel hiervan is dat er veel makelaars en potentiële verkopers bericht krijgen over uw huis. Dit betekent voor u meer kijkers en mogelijk een snellere verkoop.”

Maak een afspraak voor een zoekopdracht

Uw wijkmakelaar

Yves is onze expert voor Voorschoten. Als geboren Voorschotenaar kent hij het dorp als geen ander. Zijn expertise deelt hij niet alleen met klanten, maar ook met de andere makelaars van ons kantoor. Door deze wisselwerking zijn al onze makelaars goed op de hoogte van verhuisbewegingen, het actuele woningaanbod, gemiddelde huizenprijzen, gebiedsontwikkeling, relevante demografische informatie, maar ook hotspots in de wijk, buurtcentra, scholen en andere voorzieningen in Voorschoten. Yves: “De Nassauwijk is een sfeervolle buurt met een diverse mix van oud- en nieuwbouw. Jonge families en ouderen, alles is in de wijk te vinden. Deze diversiteit en al het groen, zoals het Burgemeester Berkhoutpark, maakt deze wijk zo aantrekkelijk.”

Maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek

Maak een afspraak

Yves Lampo

Neem contact op met Yves Lampo voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

  • Gratis waardebepaling

    U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat u ervoor kunt vragen. Onze makelaars helpen graag met een gratis waardebepaling. Hun kennis van de Leidse huizenmarkt gaat tot op wijkniveau. Daarmee bent u verzekerd van de hoogst mogelijke adviesprijs voor uw woning.

    Ik wil een gratis waardebepaling
    Gratis waardebepaling

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven