Verkoop huis op heldere wijze

Meer beoordelingen
Verder lezen
Makelaar Gijs de Kok

Makelaar Gijs de Kok

Expertises: Professorenwijk, Burgemeesterswijk, Rijndijkbuurt, Taxaties

Bel of WhatsApp 06-30034949 of e-mail naar gijsdekok@remax.nl

Gijs de Kok is met zijn team actief in heel Leiden. Daarnaast heeft hij een uitgebreide kennis van de Professorenwijk, Burgemeesterswijk en Rijndijkbuurt. Gijs is ook specialist in de aan- en verkoop van jaren ‘30 woningen, register-taxateur en 7 keer verkozen tot Makelaar van het Jaar. Maak kennis met Gijs de Kok.

Succesvolle RE/MAX aanpak

Gijs: “Eind 2004 ben ik met RE/MAX Leiden in aanraking gekomen en ik was meteen enthousiast. De compleet andere aanpak van het makelen bij RE/MAX sprak mij enorm aan. Niet achterover leunen en wachten tot er iemand reageert op een advertentie. Nee, actief het huis verkopen of aankopen. Dat is wat onze relaties van ons verlangen. Dat zorgt voor succes. Daarnaast geven we onze klanten een eerlijk en gedegen advies.”

Maak een afspraak voor een Gratis Waardebepaling

Optimale bereikbaarheid

“Alle RE/MAX makelaars zijn zelfstandig ondernemer. U kunt daarom 100% inzet verwachten wanneer u mij kiest voor de aan- of verkoop van uw woning. Dus geen 9 tot 5 mentaliteit, maar optimale bereikbaarheid, kwaliteit, service en betrokkenheid. Met behulp van ons marketing stappenplan, verkopen wij uw woning in de kortste periode met de minste zorgen en tegen de hoogste prijs.“ 

Maak een afspraak voor een Verkoopadviesgesprek

De juiste beslissing

Bij het kopen van een woning komt veel emotie kijken en dat kan de beoordeling beïnvloeden. Gijs: “Als je verliefd wordt op een huis, sta je niet meer open voor eventuele negatieve aspecten zoals een te hoge prijs, achterstallig onderhoud of plannen in de buurt. Je wilt zo’n huis gewoon hebben. Maar dat is niet altijd verstandig. Met mijn objectieve oordeel en ervaring heb ik inmiddels veel klanten geholpen om tot de juiste beslissing te komen.” 

Maak een afspraak voor een Aankoopadviesgesprek

Expert Professorenwijk

Als inwoner van de Professorenwijk kent Gijs de buurt op zijn duimpje. Gijs: “U zult mij regelmatig met mijn RE/MAX fiets tegenkomen in de wijken. Want als uw buurtdeskundige makelaar wil ik graag dichtbij de mensen en ondernemers staan. Alleen op deze manier kom je veel te weten over de wijk. Dat helpt enorm bij het vinden van een woning in mijn wijken. Ik weet meestal als eerste wanneer een woning in mijn wijken op de markt komt.” Daarnaast weet Gijs alles over jaren '30 woningen en de bijzonderheden daarvan die bij aankoop of verkoop spelen. 

Maak een afspraak voor een Zoekopdracht

Erkend taxateur

Behalve makelaar is Gijs ook erkend en gediplomeerd register taxateur. Hij verzorgt door het NWWI (Nederlandse Woning Waarde Instituut) gevalideerde taxatierapporten. Deze worden geaccepteerd door de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en alle hypotheekverstrekkers. Omdat er na het verkrijgen van een diploma elk jaar weer een toets wordt afgenomen weet u zeker dat hij alle kennis in huis heeft en u een betrouwbaar taxatierapport ontvangt. Deze heeft u nodig voor:

 • Het aanvragen van een hypotheek bij de aankoop van een woning
 • Het tussentijds aanpassen of herfinancieren van een hypotheek, of financiering van een verbouwing
 • Een verhuurhypotheek
Maak een afspraak voor een taxatie

Team Gijs

Team Gijs de Kok bestaat naast Gijs uit Hetty de Haan, Loes van Dulken en Maud Zuur. Hetty en Loes ondersteunen Gijs met de dagelijkse werkzaamheden zowel voor als achter de schermen, tijdens het hele verkoopproces. Van het voorbereiden van de woningpresentatie tot aan de overdracht. Ook kunt u hen tegenkomen bij een bezichtiging of het begeleiden van een taxatie of bouwtechnische keuring. Maud is zelfstandig makelaar, gespecialiseerd in de aankoop van woningen. Als aankoopmakelaar begeleidt en verzorgt ze de bouwtechnische, informatieve en financiële kanten van de aankoop zodat u zich kunt focussen op de keuze van de woning. Doordat er meerdere personen zijn die de bezichtigingen kunnen verzorgen zijn we flexibeler in het uitvoeren van bezichtigingen. Dit enthousiaste team is zowel voor als achter de schermen actief om het verkoop- of aankoopproces vlekkeloos te laten verlopen en staat 24/7 voor u klaar!

Neem contact op voor meer informatie
 • Gijs de Kok in Financieel Dagblad

  5 November 2021
  Waarom zijn we zo dol op huizen uit de jaren ‘30? Het Financieel Dagblad interviewde onlangs makelaar Gijs de Kok, onze jaren ‘30 woningen expert over de magie van deze woningen. De liefde voor deze bouwstijl gaat zover dan kopers bereid zijn om er aanzienlijk meer voor te betalen. Gijs de Kok legt uit waarom.
  Gijs de Kok in Financieel Dagblad

Maak een afspraak

Gijs de Kok

Neem contact op met Gijs de Kok voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

 • Gratis waardebepaling

  U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat u ervoor kunt vragen. Onze makelaars helpen graag met een gratis waardebepaling. Hun kennis van de Leidse huizenmarkt gaat tot op wijkniveau. Daarmee bent u verzekerd van de hoogst mogelijke adviesprijs voor uw woning.

  Ik wil een gratis waardebepaling
  Gratis waardebepaling

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven