"Staat voor je klaar als je vragen hebt"

Meer beoordelingen
Verder lezen
8,9
Recensies

Makelaar Gijs de Kok

Expertises: Professorenwijk, Burgemeesterswijk, Rijndijkbuurt

Bel of WhatsApp 06-30034949 of e-mail naar gijsdekok@remax.nl

Gijs de Kok is met zijn team actief in heel Leiden. Daarnaast heeft hij een uitgebreide kennis van de Professorenwijk, Burgemeesterswijk en Rijndijkbuurt. Gijs is ook specialist in de aan- en verkoop van jaren ‘30 woningen en 7 keer verkozen tot Makelaar van het Jaar. Maak kennis met Gijs de Kok.

Succesvolle RE/MAX aanpak

Gijs: “Eind 2004 ben ik met RE/MAX Leiden in aanraking gekomen en ik was meteen enthousiast. De compleet andere aanpak van het makelen bij RE/MAX sprak mij enorm aan. Niet het achterover leunen en wachten tot er iemand reageert op een advertentie. Nee, actief het huis verkopen of aankopen. Dat is wat onze relaties van ons verlangen. Dat zorgt voor succes. Daarnaast geven we onze klanten een eerlijk en gedegen advies.”

Maak een afspraak voor een Gratis Waardebepaling

Optimale bereikbaarheid

“Alle RE/MAX makelaars zijn zelfstandig ondernemer. U kunt daarom 100% inzet verwachten wanneer u mij kiest voor de aan- of verkoop van uw woning. Dus geen 9 tot 5 mentaliteit, maar optimale bereikbaarheid, kwaliteit, service en betrokkenheid. Met behulp van ons marketing stappenplan verkopen wij uw woning in de kortste periode met de minste zorgen en tegen de hoogste prijs.“ 

Maak een afspraak voor een Verkoopadviesgesprek

De juiste beslissing

Bij het kopen van een woning komt veel emotie kijken en dat kan de beoordeling beïnvloeden. Gijs: “Als je verliefd wordt op een huis, sta je niet meer open voor eventuele negatieve aspecten zoals een te hoge prijs, achterstalling onderhoud of plannen in de buurt. Je wilt zo’n huis gewoon hebben. Maar dat is niet altijd verstandig. Met mijn objectieve oordeel en ervaring heb ik inmiddels veel klanten geholpen om tot de juiste beslissing te komen.” 

Maak een afspraak voor een Aankoopadviesgesprek

Expertises van Gijs

Als inwoner van de Professorenwijk kent Gijs de buurt op zijn duimpje. Gijs: “U zult mij regelmatig met mijn RE/MAX fiets tegenkomen in de wijken. Want als uw buurtdeskundige makelaar wil ik graag dichtbij de mensen en ondernemers staan. Alleen op deze manier kom je veel te weten over de wijk. Dat helpt enorm bij het vinden van een woning in mijn wijken. Ik weet meestal als eerste wanneer een woning in mijn wijken op de markt komt.” Daarnaast weet Gijs alles over jaren '30 woningen en de bijzonderheden daarvan die bij aankoop of verkoop spelen. 

Maak een afspraak voor een Zoekopdracht

Team Gijs

Het team van Gijs bestaat uit Hetty de Haan, Loes van Dulken en Maud Zuur. Hetty en Loes ondersteunen Gijs met dagelijkse werkzaamheden zoals bezichtigingen, taxaties en bouwtechnische keuringen. Maud is zelfstandig makelaar, gespecialiseerd in het kopen van woningen. Als aankoopmakelaar begeleidt en verzorgt ze de bouwtechnische, informatieve en financiële kanten van de aankoop zodat klanten zich kunnen focussen op de keuze van de woning.

Neem contact op voor meer informatie

Maak een afspraak

Gijs de Kok

Neem contact op met Gijs de Kok voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

  • Gratis waardebepaling

    U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat u ervoor kunt vragen. Onze makelaars helpen graag met een gratis waardebepaling. Hun kennis van de Leidse huizenmarkt gaat tot op wijkniveau. Daarmee bent u verzekerd van de hoogst mogelijke adviesprijs voor uw woning.

    Ik wil een gratis waardebepaling
    Gratis waardebepaling

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven