Scroll naar inhoud
English?

Gijs de Kok

Makelaar voor de Professorenwijk, Burgemeesterswijk en de Rijndijkbuurt

Bel of WhatsApp 06-30034949 of e-mail naar gijsdekok@remax.nl

Gijs de Kok is uw makelaar voor de wijken Professorenwijk, Burgemeesterswijk en de Rijndijkbuurt. Hij is specialist in de aan- en verkoop van jaren ‘30 woningen en 6 keer verkozen tot Makelaar van het Jaar.

Buurtdeskundig makelaar

Als inwoner van de Professorenwijk kent Gijs de buurt op zijn duimpje. Gijs: “U zult mij regelmatig met mijn RE/MAX fiets tegenkomen in de wijken. Want als uw buurtdeskundige makelaar wil ik graag dichtbij de mensen en ondernemers staan. Alleen op deze manier kom je veel te weten over de wijk.”

Andere aanpak

“Eind 2004 ben ik met RE/MAX Leiden in aanraking gekomen en ik was meteen enthousiast. De compleet andere aanpak van het makelen bij RE/MAX sprak mij enorm aan. Niet het achterover leunen en wachten tot er iemand reageert op een advertentie. Nee, actief het huis verkopen of aankopen. Dat is wat onze relaties van ons verlangen. Daarnaast geven we onze klanten een eerlijk en gedegen advies.”

100% inzet

“Alle RE/MAX makelaars zijn zelfstandig ondernemer. U kunt daarom 100% inzet verwachten wanneer u mij kiest voor de aan- of verkoop van uw woning. Dus geen 9 tot 5 mentaliteit, maar optimale bereikbaarheid, kwaliteit, service en betrokkenheid. Met behulp van ons marketing stappenplan verkopen wij uw woning in de kortste periode met de minste zorgen en tegen de hoogste prijs.”

Uw wijkmakelaar 

Bekijk de wijken en woningaanbod in de Professorenwijk, Burgemeesterswijk en de Rijndijkbuurt.

Maak een afspraak 

Wilt u uw huis in een van deze wijken verkopen of daar een huis kopen? Neem dan contact op met Gijs de Kok. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 06-30034949 of e-mail naar gijsdekok@remax.nl

Klantbeoordeling op Funda 8,9 

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht

Anderen over Gijs de Kok:

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Naar boven