Kosten woning verhuren

Wat kost het verhuren van uw huis in Leiden en omstreken?

Ook bij de verhuur van uw huis geldt: de kosten gaan voor de baten uit. Waar moet u aan denken? Onze verhuurmakelaars zijn gespecialiseerd in de huurmarkt van Leiden en omstreken en weten alles over de uitgaven die komen kijken bij de verhuur van uw woning. 

Gratis kostenbepaling 

Wanneer u heeft besloten om uw huis te verhuren in Leiden, dan wilt u een duidelijk beeld van de kosten en inkomsten. Uiteraard wilt u zeker zijn dat het een rendabele onderneming wordt. Onze verhuurmakelaars helpen u daarbij. Zij komen bij u langs en nemen alle uitgaven met u door. Denk aan kosten om de woning fris en gemeubileerd aan te bieden, de vaste lasten en onderhoudskosten. Ook komt u alles te weten over de fiscale kant van verhuren. Uiteindelijk weet u precies wat u maandelijks aan de woning verdient. 

Verhuurbemiddeling

Een van de kostenposten is onze verhuurbemiddeling. Wat krijgt u daarvoor? Wij bieden een complete verhuurservice waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij screenen de huurders, verzorgen intakegesprekken, bezichtigingen, stellen het huurcontract op en alle andere zaken die bij de verhuur van een woning komen kijken. Daar heeft u geen omkijken naar. 

Maak een afspraak 

Onze verhuurmakelaars komen graag bij u langs om de kosten van de verhuur van uw woning te bepalen. U krijgt dan een uitgebreid overzicht van alle uitgaven. 

Lees ook: 
Uw huis verhuren in Leiden
De huurwaarde van uw huis
Advies huis verhuren in Leiden
Huis verhuren in Leiden in 7 stappen
Beheer beleggingspanden

Maak een afspraak 

Wilt u uw woning verhuren in Leiden en omstreken? Maak dan een afspraak met onze verhuurmakelaar Nik Romsom +31 (0)71 516 23 76, +31 (0)71 5162370, nikromsom@remax.nl. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over uw verhuurkansen in Leiden.

Naar boven