Uw huis verhuren in Leiden

Verhuur uw woning of beleggingspand met de verhuurspecialisten van Leiden en omstreken

Staat u op het punt om uw woning of beleggingspand in Leiden te verhuren? Onze verhuurspecialisten zijn kenners van de Leidse huurmarkt en helpen u graag bij uw verhuurplannen. Ontdek de huurwaarde van uw woning, aandachtspunten en kosten van verhuur en onze uitgebreide verhuurservice en beheer. Met onze professionele verhuurmakelaars weet u zeker dat u het hoogst mogelijke rendement behaalt tegen zo min mogelijk zorgen.

De huurwaarde van uw huis

Allereerst bepalen we de huurwaarde van uw woning. Onze verhuurmakelaars komen bij u aan huis voor gratis huurwaardebepaling. Zij taxeren uw woning kosteloos volgens de laatste huurprijsontwikkelingen op de Leidse huurmarkt. Daarmee krijgt u de huurwaarde die precies bij uw woning past en heeft u een goed beeld van de opbrengsten.

Lees verder

Huis verhuren in Leiden

Na het vaststellen van de huurwaarde adviseren we u over alle bijkomende zaken van verhuur. Onze verhuurmakelaars zijn gespecialiseerd in de huurmarkt van de Leidse regio. Zij wijzen u op alle aandachtspunten die komen kijken bij verhuur. Zowel bij tijdelijke verhuur aan expats als bij permanente verhuur. Ook screening van huurders, keuze voor meubilering en de presentatie van de woning nemen zij voor hun rekening.

Lees verder

Kosten verhuur

Na het vaststellen van de huurwaarde van uw woning en aandachtspunten van uw verhuurplannen brengen we de kosten in kaart. Wat kost het verhuren van uw huis in Leiden? Onze verhuurmakelaars geven een duidelijk beeld van vaste lasten, onderhoud, bemiddelingskosten en de fiscale kant van verhuur. Zodat u precies weet wat u aan de verhuur verdient.

Lees verder

Succesvol verhuren in 7 stappen

Na een grondige voorbereiding brengen we uw woning in de verhuur. Wat komt daarbij kijken? Aan de hand van onze beproefde 7 stappen helpen onze verhuurmakelaars u op weg in de Leidse huurmarkt. Wij bieden een complete verhuurhuurservice waarmee u volledig ontzorgd bent. Van intake tot sleuteloverdracht, u heeft geen omkijken naar het hele verhuurproces.

Lees verder

Beheer beleggingspanden

Voor beleggingspanden zorgen onze verhuurmakelaars ervoor dat uw rendement zo hoog mogelijk blijft. Ons beheer is gericht op het optimaliseren van uw investering. Dat doen we door zorgvuldige screening van huurders, punctueel innen van de huur en uw pand in topconditie te houden. Alle verhuurtaken nemen we van u over.

Lees verder

Wij regelen uw teruggave energiebelasting

Als verhuurder of gebruiker van onroerend goed voor particulieren kunt u in aanmerking komen voor teruggave van energiebelasting. Wij helpen u daar graag bij op basis van no cure no pay. Het hele traject van teruggave nemen wij voor u uit handen. Dat kan aanzienlijk schelen.

Lees verder

Team Verhuur

Wilt u uw huis verhuren of uw vastgoedportefeuille in beheer geven? Onze specialisten nemen graag al uw verhuur- en beheerzaken uit handen. U kunt rekenen op de volledige ontzorging en professionele aanpak van onze specialisten. Maak kennis met ons gedreven Team Verhuur.

Lees verder

Maak een afspraak 

Wilt u uw woning verhuren in Leiden? Maak dan een afspraak met onze verhuurmakelaar Nik Romsom +31 (0)71 516 23 76, +31 (0)71 5162370, nikromsom@remax.nl. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over uw verhuurkansen in Leiden.

Naar boven