Van college naar courtage

Spring in de wereld van vastgoed en geef je carrière een kickstart bij RE/MAX Makelaarsgilde!

Ben jij tussen de 18 en 25 jaar, net klaar met je opleiding, en bruis je van ambitie? Dit is je kans om een nieuwe uitdaging aan te gaan als zelfstandig makelaar in de dynamische wereld van het onroerend goed.

Wij bieden een mentortraject waarbij een van onze ervaren mentoren jou helpt met de eerste stappen op jouw makelaarspad. Ontwikkel je skills met onze masterclasses en zet je eerste stappen naar succes. Kies je eigen wijk, word een lokale expert en bouw aan je toekomst.

Zelfstandig makelaar worden

Onze makelaars zijn zelfstandige ondernemers binnen een wereldwijde organisatie. Ze hebben de vrijheid van het ondernemerschap zonder de stress van een eigen kantoor. Met de kracht van het grootste makelaarsnetwerk wereldwijd en de lokale expertise waarover zij beschikken kunnen zij het beste uit hun opdracht halen.

Wat bieden wij?

  • Een uniek leerling-mentor traject: Zonder ervaring start je in een programma waarin je wordt opgeleid tot een volwaardig zelfstandig makelaar, inclusief masterclasses en trainingen van experts.
  • Kies een eigen wijk: Word de expert van jouw gekozen wijk in Leiden of omgeving, met ondersteuning van onze ervaren makelaars.
  • Ondersteuning op alle fronten: Wij zorgen voor de back-office, marketing, leads en trainingen. Hierdoor kun jij als makelaar focussen op wat echt telt: het bemiddelen in de aankoop en verkoop van woningen.
  • Team: Ondanks dat je jouw eigen onderneming begint, bieden wij de gezelligheid van een team. Plezier vinden wij binnen het kantoor erg belangrijk. Er worden daarom regelmatig vrijmibo’s en teamuitjes georganiseerd.

Beste van twee werelden

Ons kantoor in Leiden is aangesloten bij RE/MAX Nederland. Dit is de grootste makelaarsorganisatie ter wereld met ruim 140.000 zelfstandige makelaars en een internationale marktleider in de woningmakelaardij. Daarmee krijg jij het beste van twee werelden: een internationaal netwerk met de lokale expertise van onze ervaren makelaars. RE/MAX werkt volgens een bewezen succesvolle formule waarmee aangesloten makelaars zoveel mogelijk worden ontzorgd. Al meer dan 50 jaar!

Wat zoeken wij?

  • Sterk in sales: Je hebt passie voor sales, bent een geboren netwerker en kunt je goed verplaatsen in kopers en verkopers.
  • Lokale kennis: Kennis van Leiden en omliggende gemeenten is een pre!
  • Zelfstandigheid: Je bent ondernemend, neemt initiatief en bent klaar om aan je eigen succes te bouwen binnen RE/MAX.
  • Opleidingsachtergrond: Wij zijn op zoek naar jonge talenten die net klaar zijn met hun opleiding, met of zonder vastgoedachtergrond. Bij voorkeur heb je een commerciële of vastgoed gerichte opleiding gevolgd, of ben je bereid een aanvullende opleiding te volgen om de benodigde kennis op te doen.

Je bent je eigen baas

Bij ons ben je een zelfstandige ondernemer. Je bent je eigen baas binnen een sterk team van andere zelfstandig makelaars. Dat betekent dat je ook een zelfstarter bent. Je doet niet wat je gezegd wordt, je bepaalt zelf wat er gedaan moet worden. Dat is niet altijd even makkelijk. Gelukkig staan er ervaren makelaars en een mentor klaar om je de fijne kneepjes van het zelfstandig makelaarschap bij te brengen.

Jouw carrière bij ons:

Vanaf dag één word je onderdeel van ons team. Je begint met het opbouwen van je netwerk, leert alle ins en outs van de vastgoedmarkt en krijgt de kans om te groeien naar een zelfstandige positie waarin je je eigen beslissingen neemt en je eigen wijk beheert. Met de steun van RE/MAX Makelaarsgilde en het grotere RE/MAX netwerk, sta je er nooit alleen voor.

Leerling-mentor traject

Als je bij ons zelfstandig makelaar wordt zonder makelaar ervaring, ga je eerst een leerling-mentor traject in en begin je bij stap 1. Dat betekent onder andere dat je wekelijks masterclasses en trainingen van de experts van RE/MAX volgt. In Nederland is RE/MAX de enige makelaardij die op deze manier makelaars traint in marketing en sales. Daarnaast zal een van onze ervaren makelaars jou een half jaar ondersteunen en begeleiden om een vliegende start te maken. Je zult naar verwachting een omzet €45.000,- per jaar gaan genereren. Uiteraard is dit op basis van jouw eigen motivatie en wilskracht!

Kies je eigen wijk

Onze makelaars hebben ieder een eigen wijk. Wij werken met wat we noemen 'wijkmakelaars'. Zij weten alles over de buurt en kunnen met veel enthousiasme de bijzonderheden van de wijk overbrengen op nieuwkomers. Onze broker/owner helpt jou met deze keuze om een goede wijk te kiezen die bij je past. Dit kan in Leiden zijn maar ook in de randgemeenten. Bij voorkeur woon je er al of heb je er gewoond en weet je daardoor al het een en ander over de wijk. Met hulp van een mentor, kom je alles te weten over verkoopargumenten, sociale structuur en prijsontwikkelingen van de woningen in jouw wijk. Zodat jij als deskundige optimaal in de behoeften van je klanten kunt voorzien. Dat is essentieel voor het succes van je eigen onderneming.

Ben je klaar om je carrière in de vastgoedwereld een vliegende start te geven en te groeien binnen een organisatie die jouw ambitie en zelfstandigheid waardeert?

Wij nodigen je graag uit voor een sollicitatie. Stuur je CV en motivatiebrief en begin aan het avontuur bij RE/MAX Makelaarsgilde!

Over De Makelaars Van

RE/MAX Makelaarsgilde, de makelaars van Leiden, maakt deel uit van De Makelaars Van. Dit is een samenwerkingsverband van de makelaarskantoren RE/MAX Makelaarsgilde Leiden en omgeving, RE/MAX Uw Makelaar in de Haarlemmermeer en Makelaars van Amsterdam. Drie dynamische kantoren die de handen ineen hebben geslagen om de makelaardij op het hoogst mogelijke niveau te brengen. Het faciliteren van zelfstandige makelaars binnen de eigen kantoren staat daarbij centraal. De makelaars zijn zelfstandige ondernemers, maar staan er nooit alleen voor. Door onze professionele ondersteuning kunnen zij zich volledig concentreren op doen waar ze goed in zijn: de beste deals voor hun klanten verzorgen.

Naar boven