RE/MAX Makelaarsgilde werkgebied

Ontdek jouw kansen in Leiden en omstreken

Bij RE/MAX Makelaarsgilde zijn we actief in heel Leiden en omstreken. Omdat we met wijkmakelaars werken kun je in overleg met onze broker/owner aan de slag in het gebied waarmee je de meeste affiniteit hebt. Dan ben je de kenner van jouw wijk en daardoor de eerste keuze bij jouw klanten. Want voor hen ben je een bekend gezicht in de buurt en een vertrouwde partij om je huis mee te verkopen of een droomhuis mee aan te kopen.

Kies jouw wijk

Met welke wijk of randgemeente heb je de meeste affiniteit? Woon je er ook en weet je er alles van? Dan kan je daar aan de slag als onze wijkmakelaar. Omdat ons werkgebied heel Leiden en omstreken omvat is de kans groot dat jouw wijk of randgemeente daar deel uit maakt. In goed overleg met onze broker/owner kun je jouw gebied kiezen in de hele Leidse regio. Van Rijnsburg tot Voorschoten. Van de Merenwijk tot de Fortuinwijk.

Leiden is jouw stad

Als je wilt makelen in Leiden moet je er wel iets mee hebben. Anders wordt het niets. Onze makelaars hebben dan ook een groot hart voor de Sleutelstad. Behalve in hun eigen wijk kom je ze ook tegen tijdens lokale aangelegenheden en festiviteiten. Ze steunen sportverenigingen en culturele instanties en zijn bekende gezichten in hun wijk. Ze kunnen allerlei tips geven over must sees in Leiden, leuke eettentjes en wat Leiden zo aantrekkelijke stad maakt om in te wonen.

Kansen buiten Leiden

Ons kantoor aan het Levendaal is actief in heel Leiden en omstreken. Dat betekent voor jou een grote keuze uit werkgebieden. Heb je bijvoorbeeld veel affiniteit met Voorschoten en ga je liever daar makelen? Goed plan. Je bent van harte welkom in het team van De Makelaars van Voorschoten. Vanuit ons kantoor in Leiden bedienen we ook gemeenten zoals Wassenaar, Oegstgeest, Leiderdorp, Warmond, Zoeterwoude, Hazerswoude, Valkenburg, Katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Sassenheim en Rijnsburg. Woon je in een van deze gemeenten en weet je er alles van? Dan gaan we graag met jou om de tafel.

Lees ook:
Maak kennis met RE/MAX Makelaarsgilde, het grootste makelaarskantoor van Leiden
Ontdek jouw kansen in ons werkgebied in Leiden en omstreken
Wij zijn lid van RE/MAX, de grootste makelaarsorganisatie ter wereld
Drie dynamische kantoren hebben de krachten gebundeld in De Makelaars Van

We zijn ook op zoek naar:
Net uit de collegebanken? Start direct als zelfstandig makelaar
Werk je al een tijdje als vastgoed professional? Ga bij ons aan de slag als zelfstandig makelaar
Of ben je al jarenlang in loondienst als makelaar? Begin voor jezelf in ons kantoor
Roer om en kantoor verkopen? Sluit je aan als vakmeester en begeleid onze talenten naar de top

Maar ook:
Verkooptalent en bekend met Leiden? Wij helpen je op weg naar een nieuwe toekomst als topmakelaar

Iets voor jou? Maak een afspraak!

Wil jij zelfstandig makelaar worden in een van onze wijken in Leiden en omstreken? Dan gaan we graag met jou om de tafel. Neem contact op met onze broker/owner Vincent de Vos, bel 071-516 23 75 of e-mail naar vincentdevos@remax.nl. In een oriënterend gesprek kom je alles te weten over jouw toekomst bij RE/MAX Makelaarsgilde, de makelaars van Leiden en omstreken.

Naar boven