Recensies

Wij doen ons uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij de aankoop, verkoop, aanhuur en verhuur van uw woning, overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
 • Kagerstraat 5 c7

  We hebben altijd het gevoel gehad dat ons appartement in goede handen was.

  We zijn helemaal tevreden hoe Robrecht de Munck van RE/MAX ons heeft geholpen met de verkoop van ons appartement. We hebben altijd het gevoel gehad dat ons appartement in goede handen was. Robrecht was altijd goed bereikbaar, flexibel en begaan met ons.

  Recensie door Lauris Beuman

  Lees verder

 • Pluimgras 12

  Ik vond Maud zeer vriendelijk maar ook deskundig overkomen en ze heeft mij zeer goed geholpen bij de verkoop van mijn huis

  Ik heb het contact tussen mijzelf en RE/MAX als zeer prettig ervaren, vooral met onze eigen makelaar Maud. Ik vond Maud zeer vriendelijk maar ook deskundig overkomen en ze heeft mij zeer goed geholpen bij de verkoop van mijn huis. Ik kon eigenlijk altijd wel bij haar terecht via de Whatsapp en Ik heb niks aan te merken op haar dienstverlening. Ik zou iedereen Maud aanbevelen als makelaar voor d...

  Recensie door Dhr. Onderwater

  Lees verder

  Makelaar: Maud Zuur

 • Saffierstraat 50

  Cesar gaf ons het gevoel dat de verkoop in goede handen was en de communicatie was top!

  Bijzonder servicegerichte en professionele makelaar die heel prettig is in het contact. Cesar gaf ons het gevoel dat de verkoop in goede handen was en de communicatie was top ! Ik zou hem aan iedereen aanraden. Opvallend vond ik het oprechte mensgerichte contact met ons en potentiele kopers waardoor het hele verkoop proces op een heel fijne manier is verlopen.

  Recensie door Ann Verhulst

  Lees verder

 • Zilverstein 69

  Goed geholpen, goed bereikbaar en zeer zorgvuldig

  Zeer goed geholpen door Robrecht, hij was dagelijks goed bereikbaar. Zijn werkwijze is zeer zorgvuldig, gesprekken zijn dus wat langer maar vol met nuttige informatie.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Lasserstraat 214

  Robrecht bleek open, eerlijk, extreem hard werkend en letterlijk vrijwel altijd bereikbaar.

  Wij werkten met Robrecht de Munck, die we tegenkwamen als verkoper van een pand waar we een bezichtiging hadden en hebben hem gelijk als ver- en aankoopmakelaar ingehuurd. Robrecht bleek open, eerlijk, extreem hard werkend en letterlijk vrijwel altijd bereikbaar. Hij doet echt zijn stinkende best voor je en we kunnen hem meer dan aanbevelen, dank zij hem hebben wij een huis waar we heel blij me...

  Recensie door Sjoerd Bergstra

  Lees verder

 • Van Beethovenlaan 11 te Hazerswoude-Rijndijk

  Jimmy woont maar een paar straten verderop en dat is ook erg praktisch

  Jan en ik zijn blij hoe de verkoop van ons huis in Hazerswoude-Rijndijk is gegaan. Jimmy is ook erg betrokken geweest nadat mijn man weer naar huis is gekomen na de korte ziekenhuisopname; dit is voor mij een warm bad en een grote steun geweest. Jimmy woont maar een paar straten verderop en dat is ook erg praktisch om een document langs te brengen of als hij ons iets persoonlijks wilde doorgeve...

  Recensie door Jan en Carla de Brieder

  Lees verder

 • Griegstraat 2

  Korte lijnen, heldere afspraken, snel geïnformeerd

  Prima makelaar. Korte lijnen, heldere afspraken, snel geïnformeerd bij iedere nieuwe stap die gezet werd.

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Rosa Spierlaan 20

  Vanaf dat moment is de verkoop van het huis en alles wat daarbij komt kijken erg soepel verlopen.

  Bij de verkoop van het huis van mijn vader hebben we meerdere makelaars gesproken, het contact met Robrecht van Re/max sprong er uit en we voelden een fijne klik met hem. Vanaf dat moment is de verkoop van het huis en alles wat daarbij komt kijken erg soepel verlopen. Heel erg bedankt Robrecht!

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Jacoba van Beyerenlaan 16 te Hazerswoude-Dorp en de verkoop van de Johan Frisostraat 25 te Zoeterwoude

  Alles is, was en wordt fantastisch geregeld door Jimmy van Delft.

  We twijfelden tussen verbouwen of verhuizen. Schreven ons in voor de Taxaterdag en de rest werd geschiedenis. Een topper van waardebepaling door Jimmy van Delft. Dat gesprek ging op een super vriendelijke/huiselijke manier. Jimmy is gelijk een goede vriend van de familie. Na het gesprek was de keuze snel gemaakt. We konden namelijk opzoek naar een nieuw hoofdstuk in ons leven. Jimmy heeft onze ...

  Recensie door Dennis en Bianca Knijff

  Lees verder

 • Oude Rijn 186

  We hired Robrecht de Munk as our agent for buying a house, and we do not regret our choice.

  We hired Robrecht de Munk as our agent for buying a house, and we do not regret our choice. Robrecht is friendly, always ready to answer to our Million expat questions. He understand the market very well and he understood very quickly what we were looking for (even better than ourselves). As a matter of facts, the house that we now happily own was suggested by him (we overlooked on funda). Many...

  Recensie door Leo Ducas

  Lees verder

 • Haagplein 91, Leiden

  Excellent communicator, very responsive and helpfull!

  Excellent communicator, very responsive and helpfull! Always got quick responses to every question i had. Highly recomend!

  Recensie door Jan Lemeshuk

  Lees verder

 • Arendshorst 24

  I would recommend them to anyone!

  René and Robrecht from Remax were fantastic makelaars for us in the sale of our home. I would recommend them to anyone!

  Recensie door Ada Kristine Sivertsen

  Lees verder

 • Timorstraat 32

  Ontzorgd dekt niet de lading, het is meer de plus versie.

  René Wetsteijn van RE/MAX is met 1 woord een topper! We zitten in een precaire privesituatie en René heeft ons volledig ontzorgd. Bij zowel een aankoop als de verkoop van een huis.

  Ontzorgd dekt niet de lading, het is meer de plus versie. Nimmer hadden wij een makelaar nodig gehad, we deden alles op eigen houtje. Daarom was het best 'eng' om ons vertrouwen bij een makelaar te leggen. Ren...

  Recensie door Mevr. Koster

  Lees verder

 • Burggravenlaan 114 te Leiden

  Hij bekijkt alles positief, maar is ook eerlijk en realistisch.

  Jimmy is een ontzettend vriendelijke, betrouwbare en betrokken makelaar. Hij zet zich volledig in om het huis te vinden dat bij je past. Jimmy is altijd bereikbaar en bereid mee te denken, ook bij andere zaken die rondom het kopen van een huis geregeld moeten worden. Hij bekijkt alles positief, maar is ook eerlijk en realistisch. Wij zouden hem iedereen aanbevelen!

  Recensie door Danique Willems

  Lees verder

 • Lasserstraat 204

  He is fast and clear with communication, both to the potential buyers and the seller.

  It has been a pleasure to work with Rob. He is very good at what he does. He is fast and clear with communication, both to the potential buyers and the seller. He is reliable and he simply gets the best results. I could not have imagined the process to go better. I highly recommend him!

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Zalkerbos 232

  Hij heeft doelgericht gezocht naar onze wensen. Zeker een aanrader.

  Zeer goede ervaring met Y. Lampoo hij heeft ons goed geholpen met het vinden van een huis hij is altijd goed bereikbaar en behulpzaam. Hij heeft doelgericht gezocht naar onze wensen. Zeker een aanrader.

  Recensie door Cengiz Durgun

  Lees verder

  Makelaar: Yves Lampo

 • Bachstraat 560

  René heeft over-gepresteerd en dat is nog een understatement.

  Na een oriënterend gesprek besloten om met Remax, vertegenwoordigd door René Wetstijn in zee te gaan. En tegen de "regels" in heb ik ook geen andere makelaars verzocht langs te komen. Alle vooroordelen zijn namelijk waar. Makelaars zijn doorgaans gewoon glad, luisteren slecht en lijken uit op een snelle verkoop.

  René kwam in het gesprek over als iemand die snapt dat de verkoop (en in mij...

  Recensie door Dhr. D. Smit

  Lees verder

 • Papiermolen 158

  Deskundig, vriendelijk en altijd bereikbaar

  Wij zijn zeer tevreden over de service van Robrecht. Deskundig, vriendelijk en altijd bereikbaar wanneer we vragen hadden.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Zeer tevreden!

  Persoonlijke betrokkenheid van begin tot eind en hij heeft veel verstand van zaken.

  Zeer tevreden! Samen met Rene Wetsteijn heb ik mijn huis aangekocht. Persoonlijke betrokkenheid van begin tot eind en hij heeft veel verstand van zaken. Rene snapte precies waar ik naar op zoek was en hoe we dat aan moesten pakken! Alles tot in de puntjes geregeld en ook fijn dat hij ten alle tijden goed bereikbaar was, ook buiten kantoortijden. Ik had me geen betere makelaar kunnen wensen voor...

  Recensie door Saskia

  Lees verder

 • Merendonk 91

  Heel betrokken, vriendelijk en kundig

  René heeft alles gedaan wat we hoopten. Hij heeft ons altijd op hoogte gehouden van het hele proces. Daarnaast is hij heel betrokken, vriendelijk en kundig. Hij is altijd beschikbaar en bereid te helpen met onduidelijkheden en vragen zelfs buiten gebruikelijke kantoor uren. Wij hadden ons geen betere makelaar kunnen wensen.

  Recensie door Dhr. Mulder

  Lees verder

 • Julius Caesarlaan 172

  Goed deskundig inzicht

  Er was duidelijke communicatie met de makelaar. Goed deskundig inzicht in de markt. Hij heeft heel erg zijn best voor ons gedaan.

  Recensie door Mevr. Kroon e/v den Haan

  Lees verder

 • Valeriusstraat 230

  Geen vraag was te gek.

  Bijzonder kundige makelaar met kennis van de markt die ons de hele aankoop en verkoop goed begeleid heeft. Geen vraag was te gek.

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Clematislaan 22

  Goede kennis van de markt. Ik ben zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat

  René Wetsteijn was erg deskundig en goed te bereiken. Goede kennis van de markt. Ik ben zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Verkoop Anna Paulownastraat en aankoop Zoeterwoudseweg

  Ik kon met al mijn vragen en twijfels bij hem terecht

  Tim van Delft is een heel fijne adviseur die mij fantastisch door het hele traject van aankoop en verkoop heeft 'geloodst'. Ik kon met al mijn vragen en twijfels bij hem terecht. Hij gaf duidelijke informatie over zakelijke en technische aspecten en begrijpt ook dat een huis kopen deels een gevoelskwestie is. Hij denkt mee en geeft zijn visie, maar dringt geen mening op. Hij is flexibel, goed b...

  Recensie door Marinka Wildeman

  Lees verder

 • Vederwier 2

  is realistisch en reageert buitengewoon snel en volledig

  René Wetsteijn is voor ons een heel fijne makelaar geweest. Kent de lokale markt uitstekend, is realistisch en reageert buitengewoon snel en volledig.

  Recensie door Funda gebruiker

  Lees verder

 • Billitonstraat 4

  We hoefden zelf niet veel te doen want René nam alles uit handen.

  René zijn wij tegengekomen tijdens onze zoektocht naar een nieuwe woning en had gelijk een hele goede indruk achtergelaten bij ons. Hij is bij ons langsgekomen en het klikte meteen!! Qua vraagprijs zat hij gelijk aan onze eigen gedachte en is meteen aan de slag gegaan voor ons wat heel snel en soepel verliep we hoefden zelf niet veel te doen want René nam alles uit handen. Binnen een paar dagen...

  Recensie door Dhr. Marco van Egmond

  Lees verder

 • Berkenpad 15

  Super helpful, knowledgeable and nice

  We worked with Robrecht. Super helpful, knowledgeable and nice. Always available and made our buying process smooth. We are really thankful!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Muddy Watersstraat 58

  Er werden duidelijke afspraken gemaakt die ook alle werden nagekomen

  Al het contact verliep op een prettige manier. Er werden duidelijke afspraken gemaakt die ook alle werden nagekomen, zowel richting verkopers en richting geïnteresseerden.

  Recensie door Funda gebruiker

  Lees verder

 • Madoerastraat 3

  Is meegegaan naar alle bezichtigingen en heeft ons tevens geholpen met adequaat biedingsadvies.

  Aankoopmakelaar Robrecht de Munck heeft ons goed geholpen in onze zoektocht naar een huis in deze moeilijke markt. Is meegegaan naar alle bezichtigingen en heeft ons tevens geholpen met adequaat biedingsadvies. Enthousiast in de omgang over en over zijn vak

  Recensie door Stef Bloem

  Lees verder

 • Searching from abroad

  Communication worked extremely well

  It was really great to work with Louise de Jonge. I was searching for an apartment in Leiden from abroad and I am not sure I would have managed without her. She was great and very competent throughout the process. Already the initial contact with her was very organised and focused on our needs. Within a few days she was able to identify several potential apartments for us. She organised the vie...

  Recensie door Elisabeth Salzer

  Lees verder

 • Zuster Reichertstraat 68

  Gezellige, kundige man.

  Gezellige, kundige man. Het contact ging voornamelijk via een groeps app en hierop werd altijd zeer snel gereageerd.

  Recensie door Dhr. Ron Loos

  Lees verder

 • Santhorst 33

  Maud Zuur is goed op de hoogte van de lokale markt en ontwikkelingen en daardoor zeer scherp in haar handelen

  Maud Zuur is een zeer goede makelaar!! Ze weet op de juiste wijze haar klanten te werven en het is erg prettig om met haar samen te werken. Ze is goed op de hoogte van de lokale markt en ontwikkelingen en daardoor zeer scherp in haar handelen. Ze heeft beslist geen 9 tot 5 mentaliteit en ze heeft haar zaken goed op orde.

  Recensie door Mevr. Anita Sijmonsma-Oosterhof

  Lees verder

  Makelaar: Maud Zuur

 • Het Fonteyn 8 te Zoeterwoude Rijndijk

  Jimmy is een uitstekende makelaar en zeer betrouwbaar!

  Jimmy is een uitstekende makelaar en zeer betrouwbaar!

  Heeft alles zeer goed geregeld voor de verkoop van mijn appartement en zou hem zeker aanbevelen!

  Bedankt voor alles Jimmy!!

  Recensie door Dennis Pavan

  Lees verder

 • Finding a new rental in Leiden

  Louise also handled all the contractual issues

  Louise helped me a lot with finding a new rental in Leiden. She also handled all the contractual issues, key handover and advised me on any legal matter I needed. I would totally recommend her real estate services

  Recensie door Santiago Perea Diaz

  Lees verder

 • Koningstraat 55

  Deze makelaar is absoluut aan te raden!

  Makelaar Tim van Delft heeft ons ontzettend goed geholpen: prettig en laagdrempelig contact, denkt goed mee ten aanzien van onze wensen en niets is teveel. Deze makelaar is absoluut aan te raden!

  Recensie door Mevr. Compier

  Lees verder

 • De Sitterlaan

  Wat een geweldige aankoop- en verkoopbegeleiding verschaft Tim van Delft

  Wat een geweldige aankoop- en verkoopbegeleiding verschaft Tim van Delft. Om eerlijk te zijn had ik nooit verwacht dat er ooit een Remax bord in onze voortuin zou staan, maar met de diensten van Tim ben ik heel blij dat het toch zo gelopen is. Tim is super servicegericht, luistert en denkt altijd een stapje verder in het proces dan wij als (ver) kopers. Bedankt Tim en graag tot snel weer!

  Recensie door Sophie Blok

  Lees verder

 • Fortunaweg 15

  Kent de wijk goed en hield ons goed op de hoogte

  Wat wij erg fijn vinden is dat André altijd heel snel reageert en dat hij het hoofd koel hield. Hij kent de wijk goed en hield ons goed op de hoogte van de vorderingen. Wij zijn erg tevreden.

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Grevenstraat 2-a

  dankzij hem heb ik mijn droomhuis gevonden in slechts drie maanden tijd

  Ik ben heel erg tevreden over RE/MAX Leiden. Robrecht De Munck was mijn aankoopmakelaar en dankzij hem heb ik mijn droomhuis gevonden in slechts drie maanden tijd. Hij is zeer goed op de hoogte van de huizenmarkt, geeft goede adviezen en beantwoordt je vragen zeer snel, zelfs in het weekend.
  Wat ik ook heel fijn vond was dat hij meeging naar alle bezichtigingen. Dus vijf sterren voor deze f...

  Recensie door Sandra van der Meer

  Lees verder

 • Rosmolen 180

  Bij vragen over de verkoop van mijn huis geeft hij duidelijk uitleg en denkt met je mee.

  Robrecht is een makelaar die altijd klaarstaat voor je. Hij reageert snel op berichten. Daarnaast is hij betrokken met de klant. Bij vragen over de verkoop van mijn huis geeft hij duidelijk uitleg en denkt met je mee. Ik zou Robrecht hierdoor aanbevelen als makelaar.

  Recensie door Dhr. Patrick De Bont

  Lees verder

 • Lebeauhof 1

  Wat ons betreft de beste makelaar van Leiden en omstreken

  Niks dan lof voor André Bunnig, wat ons betreft de beste makelaar van Leiden en omstreken. Hij heeft voor de 2e keer een huis van ons naar volle tevredenheid verkocht. Hele fijne man, zeer deskundig, denkt goed mee met je en maakt beide partijen, koper en verkoper, gelukkig. Aanrader!

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Rosmolen 198

  Dit ging onze verwachtingen te boven in de huidige gekte op de woningmarkt en hebben wij voornamelijk aan Robrecht te danken.

  Met zowel de aankoop, als de verkoop van een woning, ben ik geholpen door Robrecht de Munck. Dit was een hele prettige ervaring. Robrecht was altijd bereikbaar (ook avonden en in het weekend) en was altijd behulpzaam. Door zijn inzicht in de markt, zijn we er in geslaagd om het eerste bod in onze zoektocht naar een nieuwe woning, gelijk te doen slagen. Dit ging onze verwachtingen te boven in de...

  Recensie door Alex_vd_h

  Lees verder

 • Lasserstraat 204

  Kortom, mochten wij in de toekomst nog een aankoop- of verkoopmakelaar zoeken, weten we dat we bij Robrecht moeten zijn!

  Als koper hadden we veel contact met Robrecht de Munck, die als verkoopmakelaar fungeerde bij RE/MAX. Ondanks dat we geen directe klant bij hem waren, zijn we zéér te spreken over hem. Hij heeft kennis van zaken, is vriendelijk en heel bereikbaar, zowel via de telefoon als via mail. Na ons geaccepteerde bod op het appartement en vóór de overdracht bij de notaris heeft hij nog meerdere malen de ...

  Recensie door Anton Yang

  Lees verder

 • Pelikaanstraat 38

  the house hunt was smooth and fast

  Great job of Robrecht from RE/MAX, the house hunt was smooth and fast. He guided me through the process of buying a property in The Netherlands and was always available to clarify doubts and give advice, even outside office hours. In a matter of few weeks we found something I like and managed to win the bid. He then supported in doing all the paperwork from initial bid to final notary documents...

  Recensie door Een funda gebruiker (zoeken en aankoop)

  Lees verder

 • Dankmeijerpad 157

  Heeft met alles goed geholpen.

  Makelaar was 24/7 bereikbaar voor allerlei vragen. Heeft met alles goed geholpen. Heel erg tevreden!

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Haagplein 91, Leiden

  Rob went above and beyond, was always available to help, and responded to questions immediately at almost all hours.

  Rob was overall a pleasure to work with. He went above and beyond, was always available to help (even with things not quite relevant to his area of expertise), and responded to questions immediately at almost all hours. He was flexible and adaptable to our changing search criteria and complicated situation. In the end he succeeded in helping us find a great apartment!

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Santhorst 99

  Wij zijn heel tevreden met het bereikte resultaat.

  Wij zijn bij toeval in contact gekomen met de makelaar, Maud Zuur van RE/MAX. Het verkoopproces is door haar deskundigheid en directe stijl van communiceren heel goed én snel verlopen. Wij zijn heel tevreden met het bereikte resultaat.

  Recensie door Dhr. Wijfjes

  Lees verder

  Makelaar: Maud Zuur

 • Appartement verhuur Leiden

  Goede en duidelijke informatie gekregen over het hele verhuurproces

  Voor de verhuur van een appartement RE/MAX Leiden ingeschakeld. Het hele proces van begin tot eind begeleid door verhuurspecialist Nik Romsom en zijn collega Melissa de Jong en hier uitermate tevreden over. Enerzijds zijn zij erg professioneel en vakkundig, anderzijds ook zeer prettig in de omgang en goed bereikbaar. Goede en duidelijke informatie gekregen over het hele verhuurproces en na het ...

  Recensie door Hans

  Lees verder

  Makelaar: Nik Romsom

 • Theda Mansholtstraat 10

  He is very friendly and professional

  I would recommend Rene to anyone. He is very friendly and professional and will do more than you can expect.

  Recensie door Dhr. Bikash Satpathy

  Lees verder

 • Van Lennepstraat 2 , Leiden

  We could not be more satisfied with our makelaar, Robrecht De Munck.

  We could not be more satisfied with our makelaar, Robrecht De Munck. Robrecht worked hard for us in introducing us to new properties, and helping us wade through the process of the actual purchase of our new home in Leiden. Robrecht was very responsive to our needs and seemed to be available 24/7 to answer any question we had, however small.

  I would very strongly recommend Robrecht and w...

  Recensie door Ged Hayward

  Lees verder

 • Bachstraat 346

  Is altijd bereikbaar en heeft ons met zowel de verkoop als de aankoop enorm goed geholpen ...

  Robrecht de Munck was onze verkoop en aankoop makelaar.
  Een hele nette lieve aardige kerel niets is teveel zegt waar het op staat echt een aanrader.
  Is altijd bereikbaar en heeft ons met zowel de verkoop als de aankoop enorm goed geholpen ...
  Dus wil je verkopen of kopen dan moet je hem hebben en alles word perfect geregeld...
  Robrecht bedankt voor alles

  Recensie door Joyce Schilthuizen

  Lees verder

Naar boven