Recensies

Wij doen ons uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij de aankoop, verkoop, aanhuur en verhuur van uw woning, overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
 • Moddermanstraat 35, Leiden

  Goede service en afhandeling

  Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Fijne betrouwbare makelaar met goede kennis van de markt. Goede service en afhandeling. Echt een aanrader!

  Recensie door Mevr. Meijer

  Lees verder

 • Verkoop Coornhertdreef en Aankoop Ringkade

  Hij is beslist deskundig, relaxed en hij heeft zaken altijd (op tijd) in orde!

  Ik raad vooral bemiddeling door Tim van Delft aan. Hij is beslist deskundig, relaxed en hij heeft zaken altijd (op tijd) in orde! Daarnaast gewoon een fijn persoon, die mij in de aankoop en verkoop heel prettig begeleid heeft! Door zijn toedoen woon ik nu op een superfijne plek in Leiden!

  Recensie door Erica van Leeuwen

  Lees verder

 • Rijswijkseweg 451 A, Den Haag

  Ze heeft pit en kan goed verkopen

  Ik ben zeer tevreden met mijn makelaar van Remax José Faber. Ze heeft pit en kan goed verkopen. Binnen een week een prachtig eindbod boven de vraagprijs.

  Recensie door Mevr. Rebecca van der Ham

  Lees verder

  Makelaar: José Faber

 • Santhorst 99

  Wij zijn heel tevreden met het bereikte resultaat.

  Wij zijn bij toeval in contact gekomen met de makelaar, Maud Zuur van RE/MAX. Het verkoopproces is door haar deskundigheid en directe stijl van communiceren heel goed én snel verlopen. Wij zijn heel tevreden met het bereikte resultaat.

  Recensie door Dhr. Wijfjes

  Lees verder

  Makelaar: Maud Zuur

 • Zuster Reichertstraat 68

  Gezellige, kundige man.

  Gezellige, kundige man. Het contact ging voornamelijk via een groeps app en hierop werd altijd zeer snel gereageerd.

  Recensie door Dhr. Ron Loos

  Lees verder

 • Haagplein 91, Leiden

  Rob went above and beyond, was always available to help, and responded to questions immediately at almost all hours.

  Rob was overall a pleasure to work with. He went above and beyond, was always available to help (even with things not quite relevant to his area of expertise), and responded to questions immediately at almost all hours. He was flexible and adaptable to our changing search criteria and complicated situation. In the end he succeeded in helping us find a great apartment!

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Lasserstraat 204

  Kortom, mochten wij in de toekomst nog een aankoop- of verkoopmakelaar zoeken, weten we dat we bij Robrecht moeten zijn!

  Als koper hadden we veel contact met Robrecht de Munck, die als verkoopmakelaar fungeerde bij RE/MAX. Ondanks dat we geen directe klant bij hem waren, zijn we zéér te spreken over hem. Hij heeft kennis van zaken, is vriendelijk en heel bereikbaar, zowel via de telefoon als via mail. Na ons geaccepteerde bod op het appartement en vóór de overdracht bij de notaris heeft hij nog meerdere malen de ...

  Recensie door Anton Yang

  Lees verder

 • Hoge Morsweg

  Wij zijn heel goed begeleid in onze huizenzoektocht door Tim van Delft

  Wij zijn heel goed begeleid in onze huizenzoektocht door Tim van Delft. Hij straalt rust uit, is vriendelijk, geduldig en duidelijk in zijn uitleg en visie. Hij steekt je aan met zijn enthousiasme en optimistische houding naar zijn klanten. Hij sloot op ons aan, doordat hij feilloos aanvoelde waar ons hart naar uit ging, maar tegelijkertijd ook onze roze bril kon afzetten en ons kritisch hielp ...

  Recensie door Nan Ne

  Lees verder

 • Zilverstein 69

  Goed geholpen, goed bereikbaar en zeer zorgvuldig

  Zeer goed geholpen door Robrecht, hij was dagelijks goed bereikbaar. Zijn werkwijze is zeer zorgvuldig, gesprekken zijn dus wat langer maar vol met nuttige informatie.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Berkenpad 15

  Super helpful, knowledgeable and nice

  We worked with Robrecht. Super helpful, knowledgeable and nice. Always available and made our buying process smooth. We are really thankful!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Lasserstraat 214

  Robrecht bleek open, eerlijk, extreem hard werkend en letterlijk vrijwel altijd bereikbaar.

  Wij werkten met Robrecht de Munck, die we tegenkwamen als verkoper van een pand waar we een bezichtiging hadden en hebben hem gelijk als ver- en aankoopmakelaar ingehuurd. Robrecht bleek open, eerlijk, extreem hard werkend en letterlijk vrijwel altijd bereikbaar. Hij doet echt zijn stinkende best voor je en we kunnen hem meer dan aanbevelen, dank zij hem hebben wij een huis waar we heel blij me...

  Recensie door Sjoerd Bergstra

  Lees verder

 • Verdamstraat 56, Leiden

  Verkoop huis op heldere wijze

  De verwachting die ik had is waargemaakt. In de overspannen markt had ik de begeleiding bij het stappenplan, eerst kopen dan verkopen nodig. Gijs de Kok was in staat mij te helpen bij het verkopen van mijn huis op een heldere wijze.

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

  Makelaar: Gijs de Kok

 • Asterlaan 20, Oegstgeest

  Goed op de hoogte van de stand en ontwikkelingen in de lokale markt

  Voor mijn specifieke situatie had ik een aantal vragen waarop ik voorafgaand aan het te koop zetten antwoord nodig had. Daar waar andere makelaarskantoren daar toch echt pas nader op in wilden gaan bij het persoonlijk gesprek, hielp Cesar mij snel en duidelijk aan de gezochte informatie. Dat vind ik service. Hierdoor heb ik de opdracht vervolgens aan hem gegund. Hij wist snel te schakelen en bi...

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Spanjaardslaan

  Het is tegenwoordig niet makkelijk om een huis te kopen maar met de hulp van Tim is het gelukt om een huis te kopen wat aan al onze wensen voldoet.

  Het is tegenwoordig niet makkelijk om een huis te kopen maar met de hulp van Tim is het gelukt om een huis te kopen wat aan al onze wensen voldoet. Tim is vriendelijk, behulpzaam, komt zijn afspraken na, heeft kennis van de markt, kortom een hele goede makelaar en we raden andere huizenzoekers dan ook aan om met hem in zee te gaan.

  Recensie door Laurianne Gijbels

  Lees verder

 • Julius Caesarlaan 172

  Goed deskundig inzicht

  Er was duidelijke communicatie met de makelaar. Goed deskundig inzicht in de markt. Hij heeft heel erg zijn best voor ons gedaan.

  Recensie door Mevr. Kroon e/v den Haan

  Lees verder

 • Bachstraat 346

  Is altijd bereikbaar en heeft ons met zowel de verkoop als de aankoop enorm goed geholpen ...

  Robrecht de Munck was onze verkoop en aankoop makelaar.
  Een hele nette lieve aardige kerel niets is teveel zegt waar het op staat echt een aanrader.
  Is altijd bereikbaar en heeft ons met zowel de verkoop als de aankoop enorm goed geholpen ...
  Dus wil je verkopen of kopen dan moet je hem hebben en alles word perfect geregeld...
  Robrecht bedankt voor alles

  Recensie door Joyce Schilthuizen

  Lees verder

 • Finding a house in leiden

  I would recommand it, especially for expats!

  The agency and especially Nik Romsom were very helpful with the finding of a housing, especially considering that i am an expat. They were truly reactive and kind, and all was done in a couple of days. I would recommand it for everyone, and especially for expats!

  Recensie door Mehdi Maanaoui

  Lees verder

  Makelaar: Nik Romsom

 • Pelikaanstraat 38

  the house hunt was smooth and fast

  Great job of Robrecht from RE/MAX, the house hunt was smooth and fast. He guided me through the process of buying a property in The Netherlands and was always available to clarify doubts and give advice, even outside office hours. In a matter of few weeks we found something I like and managed to win the bid. He then supported in doing all the paperwork from initial bid to final notary documents...

  Recensie door Een funda gebruiker (zoeken en aankoop)

  Lees verder

 • Frans van Mierisstraat 9, Leiden

  Tim kent de lokale markt goed

  Tim van Remax is goed te bereiken en reageert snel op berichten. Kent de lokale markt goed. Hield ons steeds goed op de hoogte van de ontwikkelingen in het verkoopproces.

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

  Makelaar: Tim van Delft

 • Jacoba van Beyerenlaan 16 te Hazerswoude-Dorp en de verkoop van de Johan Frisostraat 25 te Zoeterwoude

  Alles is, was en wordt fantastisch geregeld door Jimmy van Delft.

  We twijfelden tussen verbouwen of verhuizen. Schreven ons in voor de Taxaterdag en de rest werd geschiedenis. Een topper van waardebepaling door Jimmy van Delft. Dat gesprek ging op een super vriendelijke/huiselijke manier. Jimmy is gelijk een goede vriend van de familie. Na het gesprek was de keuze snel gemaakt. We konden namelijk opzoek naar een nieuw hoofdstuk in ons leven. Jimmy heeft onze ...

  Recensie door Dennis en Bianca Knijff

  Lees verder

Naar boven