Recensies

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
 • Albatrosstraat 18, Leiderdorp

  "Het vertrouwen heeft hij ten volste waargemaakt"

  "De makelaar kwam zijn afspraken na en hield ons goed op de hoogte van de ontwikkelingen, ook tijdens onze vakantie. Het vertrouwen dat hij ons gaf voorafgaand aan de daadwerkelijke verkoop heeft hij ten volste waargemaakt. Complimenten!"

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

  Makelaar: Joost Haman

 • Van Effendreef 18, Leiderdorp

  "De kennis van de markt is zeer goed"

  "Alles verliep top. Super begeleiding en service. Aanrader! De kennis van de markt is zeer goed. Leo vd Spek kent de huizen en de mensen van Leiden en omstreken zeer goed en dat maakt hem zeer vakkundig."

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Het Fonteyn 8 te Zoeterwoude Rijndijk

  Jimmy is een uitstekende makelaar en zeer betrouwbaar!

  Jimmy is een uitstekende makelaar en zeer betrouwbaar!

  Heeft alles zeer goed geregeld voor de verkoop van mijn appartement en zou hem zeker aanbevelen!

  Bedankt voor alles Jimmy!!

  Recensie door Dennis Pavan

  Lees verder

 • Etty Hillesumstraat 4, Leiden

  "Zeer tevreden resultaat"

  "Een huis kopen of verkopen doe je niet iedere dag. Deskundig voorgelicht en begeleid... Prettige relatie met zeer tevreden resultaat."

  Lees verder

 • Lebeauhof 1

  Wat ons betreft de beste makelaar van Leiden en omstreken

  Niks dan lof voor André Bunnig, wat ons betreft de beste makelaar van Leiden en omstreken. Hij heeft voor de 2e keer een huis van ons naar volle tevredenheid verkocht. Hele fijne man, zeer deskundig, denkt goed mee met je en maakt beide partijen, koper en verkoper, gelukkig. Aanrader!

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Muddy Watersstraat 58

  Er werden duidelijke afspraken gemaakt die ook alle werden nagekomen

  Al het contact verliep op een prettige manier. Er werden duidelijke afspraken gemaakt die ook alle werden nagekomen, zowel richting verkopers en richting geïnteresseerden.

  Recensie door Funda gebruiker

  Lees verder

 • Burggravenlaan 114 te Leiden

  Hij bekijkt alles positief, maar is ook eerlijk en realistisch.

  Jimmy is een ontzettend vriendelijke, betrouwbare en betrokken makelaar. Hij zet zich volledig in om het huis te vinden dat bij je past. Jimmy is altijd bereikbaar en bereid mee te denken, ook bij andere zaken die rondom het kopen van een huis geregeld moeten worden. Hij bekijkt alles positief, maar is ook eerlijk en realistisch. Wij zouden hem iedereen aanbevelen!

  Recensie door Danique Willems

  Lees verder

 • De Sitterlaan

  Wat een geweldige aankoop- en verkoopbegeleiding verschaft Tim van Delft

  Wat een geweldige aankoop- en verkoopbegeleiding verschaft Tim van Delft. Om eerlijk te zijn had ik nooit verwacht dat er ooit een Remax bord in onze voortuin zou staan, maar met de diensten van Tim ben ik heel blij dat het toch zo gelopen is. Tim is super servicegericht, luistert en denkt altijd een stapje verder in het proces dan wij als (ver) kopers. Bedankt Tim en graag tot snel weer!

  Recensie door Sophie Blok

  Lees verder

 • Asterlaan 20, Oegstgeest

  "Goed op de hoogte van de stand en ontwikkelingen in de lokale markt"

  "Voor mijn specifieke situatie had ik een aantal vragen waarop ik voorafgaand aan het te koop zetten antwoord nodig had. Daar waar andere makelaarskantoren daar toch echt pas nader op in wilden gaan bij het persoonlijk gesprek, hielp Cesar mij snel en duidelijk aan de gezochte informatie. Dat vind ik service. Hierdoor heb ik de opdracht vervolgens aan hem gegund. Hij wist snel te schakelen en b...

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Sigmaplantsoen 697, Leiden

  "Goede service verleend"

  "Tim heeft mij goed (en prettig!) geholpen bij de verkoop van mijn woning. Vanaf het eerste contact tot en met de overdracht heeft hij een goede service verleend. Alle zaken waren netjes voorbereid, en de begeleiding tijdens het volledige verkoopproces was goed. Het contact met Tim verliep soepel. Ook zijn aanwezigheid bij de notaris voor de overdracht heb ik als prettig ervaren. Al met al erg ...

  Recensie door Dhr. Witlox

  Lees verder

 • Fortunaweg 15

  Kent de wijk goed en hield ons goed op de hoogte

  Wat wij erg fijn vinden is dat André altijd heel snel reageert en dat hij het hoofd koel hield. Hij kent de wijk goed en hield ons goed op de hoogte van de vorderingen. Wij zijn erg tevreden.

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Billitonstraat 4

  We hoefden zelf niet veel te doen want René nam alles uit handen.

  René zijn wij tegengekomen tijdens onze zoektocht naar een nieuwe woning en had gelijk een hele goede indruk achtergelaten bij ons. Hij is bij ons langsgekomen en het klikte meteen!! Qua vraagprijs zat hij gelijk aan onze eigen gedachte en is meteen aan de slag gegaan voor ons wat heel snel en soepel verliep we hoefden zelf niet veel te doen want René nam alles uit handen. Binnen een paar dagen...

  Recensie door Dhr. Marco van Egmond

  Lees verder

 • Theda Mansholtstraat 10

  He is very friendly and professional

  I would recommend Rene to anyone. He is very friendly and professional and will do more than you can expect.

  Recensie door Dhr. Bikash Satpathy

  Lees verder

 • Verkoop appartement Leiden

  "Het gehele traject verliep soepel"

  "Na het kennismakingsgesprek was het voor mij meteen duidelijk dat ik Cesar van Vliet moest hebben voor de verkoop van mijn appartement. Vlot, communicatief vaardig en met kennis van zaken! Het gehele traject verliep soepel. Daadkrachtig en toegankelijk dat is Cesar. Precies wat je nodig hebt bij de verkoop van je woning. Remax bedankt!!!!"

  Recensie door Frank Vincenten

  Lees verder

 • Bachstraat 560

  René heeft over-gepresteerd en dat is nog een understatement.

  Na een oriënterend gesprek besloten om met Remax, vertegenwoordigd door René Wetstijn in zee te gaan. En tegen de "regels" in heb ik ook geen andere makelaars verzocht langs te komen. Alle vooroordelen zijn namelijk waar. Makelaars zijn doorgaans gewoon glad, luisteren slecht en lijken uit op een snelle verkoop.

  René kwam in het gesprek over als iemand die snapt dat de verkoop (en in mij...

  Recensie door Dhr. D. Smit

  Lees verder

 • Vederwier 2

  is realistisch en reageert buitengewoon snel en volledig

  René Wetsteijn is voor ons een heel fijne makelaar geweest. Kent de lokale markt uitstekend, is realistisch en reageert buitengewoon snel en volledig.

  Recensie door Funda gebruiker

  Lees verder

 • De La Reystraat

  Gedurende dit proces begeleid door de beste makelaar die ik had kunnen wensen

  Afgelopen vrijdag de sleutel van mijn nieuwe woning in ontvangst mogen nemen!

  Gedurende dit proces begeleid door de beste makelaar die ik had kunnen wensen, Tim van Delft had snel door wat mijn wensen waren en kon ontzettend goed inschatten wat ik precies zocht en dat met een flinke dosis gezelligheid. Ondanks een moeilijke markt heeft hij binnen de gezette tijd, en woonwensen het voor e...

  Recensie door Birthe Faessen

  Lees verder

 • Moddermanstraat 35, Leiden

  "Goede service en afhandeling"

  "Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Fijne betrouwbare makelaar met goede kennis van de markt. Goede service en afhandeling. Echt een aanrader!"

  Recensie door Mevr. Meijer

  Lees verder

 • Pluimgras 12

  Ik vond Maud zeer vriendelijk maar ook deskundig overkomen en ze heeft mij zeer goed geholpen bij de verkoop van mijn huis

  Ik heb het contact tussen mijzelf en RE/MAX als zeer prettig ervaren, vooral met onze eigen makelaar Maud. Ik vond Maud zeer vriendelijk maar ook deskundig overkomen en ze heeft mij zeer goed geholpen bij de verkoop van mijn huis. Ik kon eigenlijk altijd wel bij haar terecht via de Whatsapp en Ik heb niks aan te merken op haar dienstverlening. Ik zou iedereen Maud aanbevelen als makelaar voor d...

  Recensie door Dhr. Onderwater

  Lees verder

  Makelaar: Maud Zuur

 • Clematislaan 22

  Goede kennis van de markt. Ik ben zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat

  René Wetsteijn was erg deskundig en goed te bereiken. Goede kennis van de markt. Ik ben zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Verkoop Coornhertdreef en Aankoop Ringkade

  Hij is beslist deskundig, relaxed en hij heeft zaken altijd (op tijd) in orde!

  Ik raad vooral bemiddeling door Tim van Delft aan. Hij is beslist deskundig, relaxed en hij heeft zaken altijd (op tijd) in orde! Daarnaast gewoon een fijn persoon, die mij in de aankoop en verkoop heel prettig begeleid heeft! Door zijn toedoen woon ik nu op een superfijne plek in Leiden!

  Recensie door Erica van Leeuwen

  Lees verder

 • Musschenbroekstraat 12, Leiden

  "Ons huis binnen 1 week verkocht"

  "Wij hadden vooraf geen verwachtingen, want dit was de eerste keer dat wij een huis verkochten en een makelaar inschakelden. We kwamen in contact met Tim van Delft via onze buren, die ook erg tevreden waren! Vanaf het begin was er veel vertrouwen. Tim heeft veel taken uit handen genomen, zoals het uitzoeken van zaken bij de VVE. Ook de communicatie verliep altijd zeer prettig en was laagdrempel...

  Recensie door Mevr. A. Emanuels

  Lees verder

  Makelaar: Tim van Delft

 • Kwaakhaven 29, Oegstgeest

  Recensie door Dhr. Leon Janson

  Lees verder

 • Bolderikkamp 216, Leiderdorp

  "Leo, Super bedankt voor jouw rol als makelaar voor de verkoop van ons appartement en de aankoop van ons nieuwe huis. We hebben jouw kennis, begeleiding en omgang met ons als zeer prettig ervaren. Mochten wij ( of anderen ) een makelaar nodig hebben in de toekomst dan zullen we je zeker aanraden! Nogmaals dank! Mvg, Kees Combee & Arwen Bergman."

  Recensie door Dhr. K.Combee

  Lees verder

 • Doeslaan 33, Leiden

  "Prettige makelaar om mee samen te werken"

  "Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Gijs is een prettige makelaar om mee samen te werken. Reageert snel op je vragen via de mail of telefonisch en dat hebben wij als heel prettig ervaren!"

  Lees verder

 • Griegstraat 2

  Korte lijnen, heldere afspraken, snel geïnformeerd

  Prima makelaar. Korte lijnen, heldere afspraken, snel geïnformeerd bij iedere nieuwe stap die gezet werd.

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Timorstraat 32

  Ontzorgd dekt niet de lading, het is meer de plus versie.

  René Wetsteijn van RE/MAX is met 1 woord een topper! We zitten in een precaire privesituatie en René heeft ons volledig ontzorgd. Bij zowel een aankoop als de verkoop van een huis.

  Ontzorgd dekt niet de lading, het is meer de plus versie. Nimmer hadden wij een makelaar nodig gehad, we deden alles op eigen houtje. Daarom was het best 'eng' om ons vertrouwen bij een makelaar te leggen. Ren...

  Recensie door Mevr. Koster

  Lees verder

 • Van der Werfstraat 53, Leiden

  "Maakte verkoopprijs en snelheid waar"

  "De makelaar wekte hoge verwachtingen over de verkoopprijs en snelheid van verkoop. Die maakte hij allemaal waar!

  Recensie door Dhr. Tuynman

  Lees verder

 • woning Leiden

  "Zeer prettige samenwerking"

  "Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Contact via WhatsApp, wat er voor zorgt dat vragen snel beantwoord worden. Altijd laagdrempelig benaderbaar. Ervaren als een zeer prettige samenwerking. Zeker tijdens het nemen van grote beslissingen."

  Lees verder

  Makelaar: Tim van Delft

 • Zijldonk 165

  Cesar heeft gedegen deskundigheid van de lokale markt, handelt adequaat en gaat recht op zijn doel af

  Bij de verkoop van ons appartement in Leiden, zijn wij na een enthousiaste kennismaking in zee gegaan met Cesar van Vliet. Hij heeft ons gedurende het verkooptraject goed begeleid en onze belangen behartigd. Tijdens het volledige verkooptraject heeft hij ons goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Cesar heeft gedegen deskundigheid van de lokale markt, handelt adequaat en gaat recht op...

  Lees verder

 • Aankoop en verkoop woning in Leiden

  "Erg fijn om zeker te weten dat iemand echt aan jou kant staat"

  "Voor mijn aankoop en verkoop heb ik samen met José Faber zeer prettig samen gewerkt. Beide transacties zijn zeer soepel verlopen, er was altijd goed contact en duidelijke communicatie. Kwam alle gemaakte afspraken na en was zeer attent m.b.t de details en zette mijn belangen altijd voorop. Erg fijn om zeker te weten dat iemand echt aan jou kant staat en niet alleen de klus wil klaren. Zeker ee...

  Recensie door Richard Weiler

  Lees verder

 • Van Beethovenlaan 11 te Hazerswoude-Rijndijk

  Jimmy woont maar een paar straten verderop en dat is ook erg praktisch

  Jan en ik zijn blij hoe de verkoop van ons huis in Hazerswoude-Rijndijk is gegaan. Jimmy is ook erg betrokken geweest nadat mijn man weer naar huis is gekomen na de korte ziekenhuisopname; dit is voor mij een warm bad en een grote steun geweest. Jimmy woont maar een paar straten verderop en dat is ook erg praktisch om een document langs te brengen of als hij ons iets persoonlijks wilde doorgeve...

  Recensie door Jan en Carla de Brieder

  Lees verder

 • de Wetstraat 14

  We hebben je werk en betrokkenheid zeer gewaardeerd.

  Beste Cesar, dank voor al je goede zorgen rondom de verkoop van ons huis aan De Wetstraat. We hebben je werk en betrokkenheid zeer gewaardeerd.

  Lees verder

 • Rijswijkseweg 451 A, Den Haag

  "Ze heeft pit en kan goed verkopen"

  "Ik ben zeer tevreden met mijn makelaar van Remax José Faber. Ze heeft pit en kan goed verkopen. Binnen een week een prachtig eindbod boven de vraagprijs"

  Recensie door Mevr. Rebecca van der Ham

  Lees verder

  Makelaar: José Faber

 • Verkoop Anna Paulownastraat en aankoop Zoeterwoudseweg

  Ik kon met al mijn vragen en twijfels bij hem terecht

  Tim van Delft is een heel fijne adviseur die mij fantastisch door het hele traject van aankoop en verkoop heeft 'geloodst'. Ik kon met al mijn vragen en twijfels bij hem terecht. Hij gaf duidelijke informatie over zakelijke en technische aspecten en begrijpt ook dat een huis kopen deels een gevoelskwestie is. Hij denkt mee en geeft zijn visie, maar dringt geen mening op. Hij is flexibel, goed b...

  Recensie door Marinka Wildeman

  Lees verder

 • Choorlammersteeg 1 A, Leiden

  "Goede kennis van de lokale huizenmarkt"

  "Joost Haman en Vincent de Vos hebben ons uitstekend geholpen in hun rol als verkoopmakelaar(s). Goede kennis van de lokale huizenmarkt, zijn altijd bereikbaar, houden je continu op de hoogte tijdens het verkoopproces, flexibel, spelen in op kansen/wensen en denken met je mee. Aanrader!"

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

  Makelaar: Joost Haman

 • Spanjaardslaan

  Het is tegenwoordig niet makkelijk om een huis te kopen maar met de hulp van Tim is het gelukt om een huis te kopen wat aan al onze wensen voldoet.

  Het is tegenwoordig niet makkelijk om een huis te kopen maar met de hulp van Tim is het gelukt om een huis te kopen wat aan al onze wensen voldoet. Tim is vriendelijk, behulpzaam, komt zijn afspraken na, heeft kennis van de markt, kortom een hele goede makelaar en we raden andere huizenzoekers dan ook aan om met hem in zee te gaan.

  Recensie door Laurianne Gijbels

  Lees verder

 • Zeer tevreden!

  Persoonlijke betrokkenheid van begin tot eind en hij heeft veel verstand van zaken.

  Zeer tevreden! Samen met Rene Wetsteijn heb ik mijn huis aangekocht. Persoonlijke betrokkenheid van begin tot eind en hij heeft veel verstand van zaken. Rene snapte precies waar ik naar op zoek was en hoe we dat aan moesten pakken! Alles tot in de puntjes geregeld en ook fijn dat hij ten alle tijden goed bereikbaar was, ook buiten kantoortijden. Ik had me geen betere makelaar kunnen wensen voor...

  Recensie door Saskia

  Lees verder

 • Santhorst 33

  Maud Zuur is goed op de hoogte van de lokale markt en ontwikkelingen en daardoor zeer scherp in haar handelen

  Maud Zuur is een zeer goede makelaar!! Ze weet op de juiste wijze haar klanten te werven en het is erg prettig om met haar samen te werken. Ze is goed op de hoogte van de lokale markt en ontwikkelingen en daardoor zeer scherp in haar handelen. Ze heeft beslist geen 9 tot 5 mentaliteit en ze heeft haar zaken goed op orde.

  Recensie door Mevr. Anita Sijmonsma-Oosterhof

  Lees verder

  Makelaar: Maud Zuur

 • Jan Luykenlaan 38, Leiden

  "Duidelijke verkoopstrategie"

  "Het contact met de makelaar verliep zeer prettig. Snel en vaak contact en een duidelijke verkoopstrategie."

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Hoge Morsweg

  Wij zijn heel goed begeleid in onze huizenzoektocht door Tim van Delft

  Wij zijn heel goed begeleid in onze huizenzoektocht door Tim van Delft. Hij straalt rust uit, is vriendelijk, geduldig en duidelijk in zijn uitleg en visie. Hij steekt je aan met zijn enthousiasme en optimistische houding naar zijn klanten. Hij sloot op ons aan, doordat hij feilloos aanvoelde waar ons hart naar uit ging, maar tegelijkertijd ook onze roze bril kon afzetten en ons kritisch hielp ...

  Recensie door Nan Ne

  Lees verder

 • Asterstraat 19, Leiden

  "Helemaal goed"

  "Gijs is een zeer prettige makelaar om mee te werken. Afspraken worden nagekomen en hij werkt secuur. Helemaal goed."

  Lees verder

 • Koningstraat 55

  Deze makelaar is absoluut aan te raden!

  Makelaar Tim van Delft heeft ons ontzettend goed geholpen: prettig en laagdrempelig contact, denkt goed mee ten aanzien van onze wensen en niets is teveel. Deze makelaar is absoluut aan te raden!

  Recensie door Mevr. Compier

  Lees verder

 • Julius Caesarlaan 172

  Goed deskundig inzicht

  Er was duidelijke communicatie met de makelaar. Goed deskundig inzicht in de markt. Hij heeft heel erg zijn best voor ons gedaan.

  Recensie door Mevr. Kroon e/v den Haan

  Lees verder

 • Merendonk 91

  Heel betrokken, vriendelijk en kundig

  René heeft alles gedaan wat we hoopten. Hij heeft ons altijd op hoogte gehouden van het hele proces. Daarnaast is hij heel betrokken, vriendelijk en kundig. Hij is altijd beschikbaar en bereid te helpen met onduidelijkheden en vragen zelfs buiten gebruikelijke kantoor uren. Wij hadden ons geen betere makelaar kunnen wensen.

  Recensie door Dhr. Mulder

  Lees verder

 • Santhorst 99

  Wij zijn heel tevreden met het bereikte resultaat.

  Wij zijn bij toeval in contact gekomen met de makelaar, Maud Zuur van RE/MAX. Het verkoopproces is door haar deskundigheid en directe stijl van communiceren heel goed én snel verlopen. Wij zijn heel tevreden met het bereikte resultaat.

  Recensie door Dhr. Wijfjes

  Lees verder

  Makelaar: Maud Zuur

 • Valeriusstraat 230

  Geen vraag was te gek.

  Bijzonder kundige makelaar met kennis van de markt die ons de hele aankoop en verkoop goed begeleid heeft. Geen vraag was te gek.

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Sumatrastraat 54 A, Leiden

  Zeer professioneel en deskundig!

  "Wij kennen de eigenaar van het kantoor in Leiden, maar Joost Haman heeft de verkoop van ons huis begeleid. Zeer professioneel en deskundig! Absolute aanrader. Laat zich niet door emoties leiden, maar is een zeer aangenaam persoon om mee te maken te hebben. Voor ons als verkopers, maar ook als kopers, schat ik in."

  Recensie door Mevr. Penseel

  Lees verder

  Makelaar: Joost Haman

 • Jacoba van Beyerenlaan 16 te Hazerswoude-Dorp en de verkoop van de Johan Frisostraat 25 te Zoeterwoude

  Alles is, was en wordt fantastisch geregeld door Jimmy van Delft.

  We twijfelden tussen verbouwen of verhuizen. Schreven ons in voor de Taxaterdag en de rest werd geschiedenis. Een topper van waardebepaling door Jimmy van Delft. Dat gesprek ging op een super vriendelijke/huiselijke manier. Jimmy is gelijk een goede vriend van de familie. Na het gesprek was de keuze snel gemaakt. We konden namelijk opzoek naar een nieuw hoofdstuk in ons leven. Jimmy heeft onze ...

  Recensie door Dennis en Bianca Knijff

  Lees verder

 • Patrimoniumpark 17, Leiderdorp

  "Oprechte interesse en deskundigheid"

  "José Faber. Waar oprechte interesse en deskundigheid synergie bedrijven. Uitermate doorvoelend, -tastend en slagvaardig. Precies wat nodig is om in deze markt aan bod te komen."

  Recensie door Dhr. Rutger De Jong

  Lees verder

  Makelaar: José Faber

Naar boven