Makelaar Jolanda Broere

Makelaar Jolanda Broere

Expertise: Krimwijk en Adegeest in Voorschoten

Bel of WhatsApp 06 – 34 29 68 50 of e-mail naar jolandabroere@remax.nl

Onze makelaar Jolanda Broere is actief in de gehele regio Leiden en heeft extra affiniteit met Voorschoten. Ze is vooral gespecialiseerd in de wijken Krimwijk en Adegeest. Heerlijke plekken om te wonen, midden in de charme van Voorschoten, dat bekend staat om z'n veelzijdigheid en gezelligheid. Maak kennis met Jolanda Broere.

Internationaal netwerk

Jolanda: “RE/MAX is de grootste makelaarsorganisatie ter wereld en heeft een uitgebreid internationaal netwerk. Dat betekent dat woningen die wij in de markt zetten ook internationaal zichtbaar zijn. Daarmee bereiken we meer dan 111.000 makelaars in bijna 100 landen. Ons woningaanbod wordt gevonden vanuit de gehele wereld. Zowel door Nederlanders die terugkeren, als door expats die zich willen vestigen in Voorschoten.”

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Optimale en flexibele dienstverlening

“De samenwerking tussen RE/MAX makelaars en de kantoren onderling zorgen voor wederzijdse ondersteuning en kennis die altijd up-to-date is. Een sterk concept dat bijdraagt aan een optimale en vooral persoonlijke inzet voor mijn opdrachtgevers. Daarnaast zijn we bij RE/MAX zelfstandige makelaars waardoor we een flexibele instelling hebben. Zo zijn we ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar. Logisch, want dan zijn onze klanten juist bezig met hun verhuisplannen. En dan staan we graag voor ze klaar.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Volledig ontzorgen

“Duidelijke afspraken, snelle communicatie. Daar draait mijn service om. Ik werk proactief en regel alles. Ik geef informatie, advies en bedenk een doelgerichte, deskundige strategie. De samenwerking met mijn klanten staat in het teken van betrokkenheid met als doel een snelle, zorgeloze transactie met hoog rendement. Tijdens de huizenjacht zorg ik voor een perfecte match en een succesvolle biedingsstrategie. Daarmee zijn huizenzoekers verzekerd van een schot in de roos.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Kenner van Voorschoten

Jolanda Broere is onze gespecialiseerde makelaar voor Voorschoten. Zij is actief in heel Voorschoten, vooral in de Krimwijk en Adegeest: “Tot enkele jaren geleden was de Krimwijk één van de kleinste wijken in Voorschoten, nu bestaat de wijk voor het grootste deel uit koopwoningen in een hogere prijsklasse. Adegeest is opgezet en ingericht als gezinswijk met ruime woningen, tuinen en vooral veel openbaar groen: het Adegeestpark, Berestein en buitenplaats Berbice.”

Maak een afspraak voor een zoekopdracht

Groen en veelzijdig

"Voorschoten ligt in het noorden tegen Leiden. Het dorp heeft een groen karakter, vooral aan de zuid- en westkant, waar de Duivenvoordecorridor onderdeel is van de ecologische hoofdstructuur van Nederland. Voorschoten is gewild om de historie, de natuur, de vele voorzieningen en de centrale ligging. Terecht. Want het is een heerlijke plaats om in te wonen. Een fantastische omgeving waar ik heel graag ben, het liefst op de fiets, om te genieten van de veelzijdigheid van dit dorp, de gezelligheid, de historie."

Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek
 • Huis verkopen & makelaar

  25 Mei 2021
  Door de grote vraag naar woningen en het krappe woningaanbod is het verleidelijk om de verkoopmakelaar over te slaan. Het huis verkoopt ‘zichzelf’ toch wel. Verstandig? Onze makelaar Jolanda Broere legt uit wat u allemaal misloopt als u besluit om uw huis te verkopen zonder makelaar.
  Huis verkopen & makelaar

Maak een afspraak

Jolanda Broere

Neem contact op met Jolanda Broere voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

 • Gratis waardebepaling

  U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat u ervoor kunt vragen. Onze makelaars helpen graag met een gratis waardebepaling. Hun kennis van de Leidse huizenmarkt gaat tot op wijkniveau. Daarmee bent u verzekerd van de hoogst mogelijke adviesprijs voor uw woning.

  Ik wil een gratis waardebepaling
  Gratis waardebepaling

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven