Scroll naar inhoud
English?

André Bunnig

Makelaar voor Roomburg, Meerburg en het Waardeiland

Bel of WhatsApp 06- 21215400 of e-mail naar andrebunnig@remax.nl

Makelaar André Bunnig is uw wijkmakelaar in Roomburg, Meerburg en het Waardeiland in Leiden. Daarnaast heeft hij ook veel kennis van de huizenmarkt in buurtgemeenten als Hazerswoude, Zoeterwoude en Voorschoten.

Actieve aanpak

André: “In 2005 ben ik bij RE/MAX Leiden gekomen. De actieve aanpak sprak me direct aan. Niet achterover leunen en wachten tot er iemand reageert op een advertentie maar actief een huis verkopen of aankopen. Dat is wat relaties van mij mogen verwachten. Daarnaast ben ik iemand van de volledige service dus ik sta mijn klanten in het gehele proces bij met raad en daad. Ik neem alles uit handen.”

Optimale betrokkenheid

“Al onze RE/MAX makelaars zijn zelfstandige ondernemers en zetten zich voor 110% in. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Maar optimale bereikbaarheid, kwaliteit, service en vooral betrokkenheid. Daardoor kunnen we woningen in de kortste tijd verkopen tegen de hoogste prijs en de minste zorgen.” 

Uw wijkmakelaar 

Bekijk de wijken en aanbod van André Bunnig in Roomburg, Meerburg en het Waardeiland.

Maak een afspraak 

Wilt u uw huis in een van deze wijken verkopen of daar een huis kopen? Neem dan contact op met André Bunnig. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 06- 21215400 of e-mail naar andrebunnig@remax.nl

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht

Naar boven