Goed deskundig inzicht

Meer beoordelingen
Verder lezen
Makelaar André Bunnig

Makelaar André Bunnig

Makelaar voor Roomburg, Meerburg en het Waardeiland

Bel of WhatsApp 06-21215400 of e-mail naar andrebunnig@remax.nl

Makelaar André Bunnig is uw wijkmakelaar in Roomburg, Meerburg en het Waardeiland in Leiden. Daarnaast heeft hij ook veel kennis van de huizenmarkt in buurtgemeenten als Hazerswoude, Zoeterwoude en Voorschoten.

Actieve aanpak

André: “In 2005 ben ik bij RE/MAX Leiden gekomen. De actieve aanpak sprak me direct aan. Niet achterover leunen en wachten tot er iemand reageert op een advertentie maar actief een huis verkopen of aankopen. Dat is wat relaties van mij mogen verwachten. Daarnaast ben ik iemand van de volledige service, dus ik sta mijn klanten in het gehele proces bij met raad en daad. Ik neem alles uit handen.”  

Maak een afspraak voor een Gratis Waardebepaling

Optimale betrokkenheid

“Al onze RE/MAX makelaars zijn zelfstandige ondernemers en zetten zich voor 110% in. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Maar optimale bereikbaarheid, kwaliteit, service en vooral betrokkenheid. Daardoor kunnen we woningen in de kortste tijd verkopen tegen de hoogste prijs en de minste zorgen.” 

Maak een afspraak voor een Verkoopadviesgesprek

Uw wijkmakelaar

André is onze expert van de Leidse wijken Roomburg, Meerburg en Waardeiland. Deze wijken kent hij als geen ander. Zijn expertise deelt hij niet alleen met klanten maar ook met de andere makelaars van ons kantoor. Door deze wisselwerking zijn al onze makelaars goed op de hoogte van verhuisbewegingen, het actuele woningaanbod, gemiddelde huizenprijzen, gebiedsontwikkeling, relevante demografische informatie maar ook hotspots in de wijk, buurtcentra, scholen en andere voorzieningen in de Leidse regio. Bekijk de wijken en aanbod van André Bunnig in RoomburgMeerburg en het Waardeiland.

Maak een afspraak voor een Aankoopadviesgesprek
 • Eerst een huis kopen of toch eerst uw huis verkopen?

  4 Augustus 2023
  De vakantieperiode is een goed moment om eens rustig na te denken over uw woonwensen. Veel mensen met verhuisplannen staan voor een groot dilemma in de huizenmarkt van vandaag. Wat is wijsheid? Zet u eerst uw woning te koop of zoekt u eerst naar een nieuwe woning. Onze makelaar André Bunnig legt uit waar u het beste rekening mee kunt houden op de Leidse woningmarkt.
  Eerst een huis kopen of toch eerst uw huis verkopen?

Maak een afspraak

André Bunnig

Neem contact op met André Bunnig voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

 • Gratis waardebepaling

  U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat u ervoor kunt vragen. Onze makelaars helpen graag met een gratis waardebepaling. Hun kennis van de Leidse huizenmarkt gaat tot op wijkniveau. Daarmee bent u verzekerd van de hoogst mogelijke adviesprijs voor uw woning.

  Ik wil een gratis waardebepaling
  Gratis waardebepaling

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven