Van bemiddelen naar begeleiden

Kom erbij als vakmeester makelaar en verzilver je kennis

Stel, je hebt een makelaarskantoor of je draait al lang mee in het makelaarsvak. Grote kans dat je op een tweesprong bent beland. Ga je zo verder of ga je het rustiger aan doen? Kom erbij. Als vakmeester in ons  makelaarskantoor in Leiden kun je jouw ruime ervaring en grote kennis van de woningmarkt omzetten in klinkende munt. Je gaat minder makelen en meer begeleiden. En toch evenveel verdienen. Of zelfs meer. Door jouw begeleiding bereiken onze leerling-makelaars de top in de makelaardij. Deal? Sluit je aan bij RE/MAX Makelaarsgilde, de makelaars van Leiden en omstreken.

Vakmeester worden

Een vakmeester is bij ons een mentor voor onze leerling-makelaars. Zij zetten hun eerste stappen in de makelaardij onder de hoede van ervaren makelaars. Uiteraard volgen ze de KRMT-makelaarsopleiding en diverse sales trainingen. Maar de echte kennisoverdracht moet toch komen van de ‘oude rot in het vak’. Daarom ben jij als vakmeester hun steun en toeverlaat. Jouw enorme kennis en ervaring draag je over om onze makelaars naar het hoogste niveau te helpen. Andersom delen zij hun inkomsten met jou.

Eigen baas

Vakmeesters zijn bij ons zelfstandige ondernemers binnen ons kantoor. Dat betekent dat je je volledig kunt focussen op jouw team terwijl wij de kantoorzaken verzorgen. Je hebt dan wel de lusten maar niet de lasten van een eigen kantoor. En als je een portefeuille hebt, kun je die aan ons verkopen. Jouw vakmeesterschap biedt je de gelegenheid om op een zelfstandige manier af te bouwen naar je pensioen of naar financiële onafhankelijkheid.

Beste van twee werelden

RE/MAX Makelaarsgilde, is aangesloten bij RE/MAX Nederland. Dit is de grootste makelaarsorganisatie ter wereld met ruim 140.000 zelfstandige makelaars en internationaal marktleider in de woningmakelaardij. Daarmee krijg jij het beste van twee werelden: een internationaal netwerk met de lokale expertise van onze ervaren makelaars. RE/MAX werkt volgens een bewezen succesvolle formule waarmee aangesloten makelaars zoveel mogelijk worden ontzorgd. Al meer dan 50 jaar.

Jouw instapmoment

Bekijk onderstaand carrièrepad van onze makelaars. Als vakmeester kun je een omzet van €200.000,- à €220.000,- genereren. In een team is een omzet tussen €500.000,- en €1.000.000,- reëel.

Dit bieden wij jouw team

Onze makelaars zijn zelfstandige ondernemers maar staan er nooit alleen voor. Door onze professionele ondersteuning kunnen zij zich volledig concentreren op doen waar ze goed in zijn: de beste deals voor hun klanten verzorgen. Zo halen wij het beste in onze makelaars naar boven zodat zij de beste service aan onze klanten kunnen geven. Wij ondersteunen onze makelaars met:

  • Eigen wijk- en makelaars presentatie
  • Leadgenererende website
  • Beste technologie: efficiënte software van CRM tot overdracht huis
  • Mentor ondersteuning
  • Beste opleidingen, trainingen en conventies op het gebied van onroerend goed in binnen- en buitenland
  • Lokaal, nationaal en internationaal netwerk
  • Rekruteren van nieuwe collega's
  • Schaalvoordelen

Lees ook:
Maak kennis met RE/MAX Makelaarsgilde, het grootste makelaarskantoor van Leiden
Ontdek jouw kansen in ons werkgebied in Leiden en omstreken
Wij zijn lid van RE/MAX, de grootste makelaarsorganisatie ter wereld
Drie dynamische kantoren hebben de krachten gebundeld in De Makelaars Van

We zijn ook op zoek naar:
Net uit de collegebanken? Start direct als zelfstandig makelaar
Werk je al een tijdje als vastgoed professional? Ga bij ons aan de slag als zelfstandig makelaar
Of ben je al jarenlang in loondienst als makelaar? Begin voor jezelf in ons kantoor

Maar ook:
Verkooptalent? Wij helpen je op weg naar een nieuwe toekomst als topmakelaar

Iets voor jou? Maak een afspraak!

Heb jij een makelaarskantoor en wil jij vakmeester worden in ons kantoor in Leiden? Dan gaan we graag met jou om de tafel. Neem contact op met onze broker/owner Vincent de Vos, bel 071-516 23 75 of e-mail naar vincentdevos@remax.nl. In een oriënterend gesprek kom je alles te weten over jouw toekomst als zelfstandig makelaar bij RE/MAX Makelaarsgilde, de makelaars van Leiden en omstreken.

Over De Makelaars Van

RE/MAX Makelaarsgilde, de makelaars van Leiden, maakt deel uit van De Makelaars Van. Dit is een samenwerkingsverband van de makelaarskantoren RE/MAX Makelaarsgilde Leiden en omgeving, RE/MAX Uw Makelaar in de Haarlemmermeer en RE/MAX PRO Amsterdam. Drie dynamische kantoren die de handen ineen hebben geslagen om de makelaardij op het hoogst mogelijke niveau te brengen. Het faciliteren van zelfstandige makelaars binnen de eigen kantoren staat daarbij centraal. De makelaars zijn zelfstandige ondernemers, maar staan er nooit alleen voor. Door onze professionele ondersteuning kunnen zij zich volledig concentreren op doen waar ze goed in zijn: de beste deals voor hun klanten verzorgen.

Naar boven