De waarde van uw woning

Kies de beste waardebepaling voor uw situatie

Om de waarde van uw woning te weten, kunt u kiezen uit verschillende waardebepalingen. Wij bieden een nauwkeurige gratis waardebepaling voor de vraagprijs van uw woning. Maar ook een uitgebreide taxatie met gevalideerd rapport. Welke waardebepaling hoort bij welke situatie? We hebben de verschillen voor u op een rijtje gezet. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de waarde van uw woning in Leiden en omstreken.

Gratis Waardebepaling

Bij een Gratis Waardebepaling komt een van onze makelaars bij u langs en bepaalt binnen korte tijd de waarde van uw woning. Deze is gebaseerd op zaken die van invloed zijn op de marktwaarde zoals de algehele staat van de woning, verbouwingen en vernieuwingen. Binnen enkele werkdagen ontvangt u het rapport met advies voor de vraagprijs van uw woning. Deze kunt u gebruiken voor de correctie van uw WOZ-waarde, koop en verkoop van uw woning.

Vraag een Gratis Waardebepaling aan

Gratis Online Waardebepaling

Wilt u snel een eerste indruk van de waarde van een woning? Kies dan voor een online waardebepaling. Deze is gratis en komt tot stand door vergelijkingen met eerder verkochte woningen in de buurt. U hoeft alleen het adres van uw huis in te vullen en u ontvangt de waarde direct via e-mail. Dit is de snelste manier om een indicatie te krijgen van de waarde van een woning. Dat kan uw eigen woning zijn maar ook een woning die u op het oog heeft.

Vraag een Gratis Online Waardebepaling aan

Gratis Virtuele Waardebepaling

Als u liever geen bezoek aan huis heeft, kunnen we de Gratis Waardebepaling ook op afstand uitvoeren. Deze virtuele waardebepaling biedt u de mogelijkheid om via beeldbellen - WhatsApp of FaceTime - de belangrijkste zaken van uw huis te tonen. Onze makelaar stelt met deze gegevens het rapport op en verstuurt de waardebepaling via de mail. Ook deze waarde kunt u gebruiken voor de correctie van uw WOZ-waarde, koop en verkoop van uw woning.

Vraag een Gratis Virtuele Waardebepaling

Taxatie

Voor de meest uitgebreide waardebepaling kiest u een taxatie. Onze taxateur bepaalt de waarde van uw woning aan de hand van recente transacties van vergelijkbare woningen en de huidige marktomstandigheden. De uitkomst hiervan wordt verwerkt in een gevalideerd taxatierapport. Dit is een officieel document dat u nodig heeft voor onder andere de aanschaf van een woning, (her)financiering of een echtscheiding.

Lees meer over de taxatie van uw woning

Maak een afspraak

Wilt u weten welke waardebepaling voor uw situatie het meest geschikt is? Maak een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over alle soorten waardebepalingen voor woningen in Leiden en omstreken.

Naar boven