Team Verhuur

Uw vastgoedzaken in professionele handen

Wilt u uw huis verhuren of uw vastgoedportefeuille in beheer geven? Wij nemen graag al uw verhuur- en beheerzaken uit handen. U kunt rekenen op de volledige ontzorging en professionele aanpak van onze specialisten. Maak kennis met ons gedreven Team Verhuur.

Team Verhuur

Team Verhuur bestaat uit Nik Romsom, Melissa de Jong en Jeffrey Filippo. Jeffrey en Melissa verzorgen de verhuurbemiddeling voor onze verhuurders. Van het intakegesprek, het voorbereiden van de woningpresentatie, het doen van de bezichtigingen en de screening tot de sleuteloverdracht.

Nik verzorgt het beheer namens onze vastgoedeigenaren, zodat zij maximaal ontzorgd worden. Zo is hij namens de eigenaar het eerste aanspreekpunt voor de huurders, incasseert hij de huurpenningen en stuurt hij servicepartijen aan.

Tevens kunnen wij u helpen met het aanhuren van een woning. Een aanhuurmakelaar helpt met het zoeken naar de ideale huurwoning, verzorgt bezichtigingen, onderhandelingen en controleert de huurvoorwaarden en de huurovereenkomst namens de huurder. Dit enthousiaste team met meer dan 30 jaar ervaring staat graag voor u klaar!

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek

Verhuurservice

Melissa de Jong en Jeffrey Filippo helpen u graag op weg op de verhuurmarkt. Tijdens een gratis adviesgesprek krijgt u een duidelijk beeld van de kansen van uw woning op de huurmarkt. Zij bieden een complete verhuurservice van intake tot sleuteloverdracht, u heeft geen omkijken naar het hele verhuurproces.

Maak een afspraak voor een verhuur adviesgesprek

Beheerservice

Nik Romsom beheert uw beleggingspand graag om u volledig te ontzorgen. Zo wordt hij het aanspreekpunt voor uw huurder, stuurt hij servicepartijen aan en int hij punctueel iedere maand de huur. Tevens staat hij voor u klaar voor uiteenlopend advies, zodat uw beleggingspand optimaal rendeert.    

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek

Optimale bereikbaarheid

De makelaars worden ondersteund door professionele officemanagers. Hierdoor kunnen de makelaars zich volledig focussen op hun werkzaamheden. Ons kantoor op het Levendaal 75 is doordeweeks geopend van 9:00 – 17:30. Loop gerust binnen voor een oriënterend gesprek.

Vraag onze brochure Verhuur & Beheer aan

Aanhuurservice

Daarnaast helpen wij u graag in de zoektocht naar uw huurwoning met onze aanhuurservice. In het intakegesprek met onze aanhuurspecialist bespreken wij uw wensen en geven we direct een realistisch beeld van uw kansen op de huurmarkt. Vervolgens zoeken wij naar geschikte huurwoningen en organiseren wij bezichtigingen. Wanneer u uw ideale huurwoning heeft gevonden, doen wij een huurvoorstel en na akkoord controleren wij alle documenten en staan wij u bij met de sleuteloverdracht en inspectie.

Lees meer over onze aanhuurservice
 • Verhuurt u een woning? 1 juli deadline verhuurvergunning!

  3 April 2024
  Sinds 1 januari 2024 is het noodzakelijk om een verhuurvergunning te hebben voor het verhuren van een woning in bepaalde delen van Leiden. Nieuwe verhuurders kunnen die het best zo snel mogelijk aanvragen. Als bestaande verhuurder heeft u tot 1 juli 2024 om de verhuurvergunning alsnog aan te vragen. Onze verhuurmakelaar Nik Romsom legt uit dat u er maar beter snel bij kunt zijn.
  Verhuurt u een woning? 1 juli deadline verhuurvergunning!

Maak een afspraak

Nik Romsom

Neem contact op met Nik Romsom voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

 • Verhuur uw huis met onze specialisten

  Staat u op het punt om uw woning of beleggingspand te verhuren? Onze verhuurspecialisten zijn kenners van de huurmarkt in Leiden en omstreken. Zij helpen u graag bij uw verhuurplannen en zorgen voor het hoogst mogelijke rendement tegen zo min mogelijk zorgen.

  Ontdek onze verhuurservice
  Verhuur uw huis met onze specialisten

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Mijn woningaanbod

Naar boven