Broker/owner RE/MAX Makelaarsgilde

Broker/owner RE/MAX Makelaarsgilde

Bel 071-516 23 75 of e-mail naar vincentdevos@remax.nl

Vincent de Vos houdt zich als broker/owner bezig met de professionele ondersteuning van onze makelaars. Zodat zij zich volledig kunnen richten op de hoogst mogelijke service voor onze opdrachtgevers. Maak kennis met Vincent de Vos.

Succes RE/MAX aanpak

Vincent: “Het RE/MAX concept is zeer succesvol. Wereldwijd zorgt het ervoor dat te koop staande huizen gemiddeld aanzienlijk vaker worden bezocht. Dat komt vooral door onze actieve houding. Wij zetten alle middelen in om een huis maximaal in de markt te zetten. Maar ook omdat onze makelaars zelfstandig zijn. Het succes van opdrachtgevers is direct ook hun succes. En dankzij ons internationale netwerk hebben wij een groot bereik voor de verkoop van woningen waardoor we altijd veel interesse van expats hebben."

Maak en afspraak voor een sollicitatiegesprek

Het RE/MAX concept

"Als broker/owner ben ik de bewaker van het RE/MAX concept. Dit is in 1973 geïntroduceerd in de Verenigde Staten door Dave en Gail Liniger en heeft sindsdien de makelaardij wereldwijd op z'n kop gezet. Het idee is vrij eenvoudig: verbeter de werkomgeving, het niveau en het verdienmodel voor makelaars en het succes neemt toe. Deze professionele visie creëert een cultuur van samenwerking en succes, waar iedereen wel bij vaart. We werken dagelijks aan de verbetering van dit concept met opleidingen en trainingen, kennisdeling in het netwerk, technologische innovatie, PR & marketing en flinke inspanningen voor lead-generatie waardoor de huizen van onze opdrachtgevers voor de hoogste prijs worden verkocht in een zo kort mogelijke periode." 

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Werken aan groei

“Met meer dan 120.000 aangesloten makelaars is RE/MAX de grootste makelaarsorganisatie ter wereld. In de Leidse regio zijn wij ook het grootste makelaarskantoor. Om marktleider te blijven in ons marktgebied helpen wij makelaars hun doelen te bereiken. Daarbij zorgen wij voor de beste trainingen, services en systemen waardoor de makelaars nog slimmer en sneller kunnen werken."

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Uitstekende resultaten

“We gaan voor de top, want alleen uitstekende makelaars bereiken uitstekende resultaten. Daarom zorgen we voor de meest professionele omgeving waarin onze makelaars met veel plezier, onafhankelijkheid en ondersteuning een succesvolle carrière kunnen opbouwen. Dat komt onze opdrachtgevers weer ten goede. Want door onze goede service halen zij het beste uit de koop of verkoop van hun woning. En daar draait het uiteindelijk om.”

Maak een afspraak voor een zoekopdracht
 • WOZ-waarde 2023

  1 Maart 2023
  Als het goed is heeft u bericht gekregen van de gemeente over de WOZ-waarde 2023 van uw woning in Leiden of in de omgeving van Leiden. Maar klopt deze wel? Onze broker/owner Vincent de Vos legt uit hoe u bezwaar kunt maken tegen de WOZ-waarde en uw aanslag kunt verlagen.
  WOZ-waarde 2023

Maak een afspraak

Vincent de Vos

Neem contact op met Vincent de Vos voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

 • Gratis waardebepaling

  U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat u ervoor kunt vragen. Onze makelaars helpen graag met een gratis waardebepaling. Hun kennis van de Leidse huizenmarkt gaat tot op wijkniveau. Daarmee bent u verzekerd van de hoogst mogelijke adviesprijs voor uw woning.

  Ik wil een gratis waardebepaling
  Gratis waardebepaling
Naar boven