Scroll naar inhoud
Contact

Vincent de Vos

Makelaar voor het Centrum en De Kooi

Bel of WhatsApp 06 24 55 61 68 of e-mail naar vincentdevos@remax.nl

Vincent de Vos is een van de oprichters van RE/MAX Leiden en specialist in aankoop en verkoop van woningen in het Centrum en De Kooi. Persoonlijk contact, optimale bereikbaarheid en een uiterst professionele aanpak staan centraal in zijn service.

Ook ’s avonds en in het weekend 

Vincent: “Wij behoren tot de top van de Leidse makelaarskantoren. Wij hebben deze groei onder andere kunnen maken doordat wij een actieve houding hebben en zelf met ideeën komen om woningen zo snel mogelijk te verkopen of voor de beste prijs een woning aan te kopen. In overleg met de klant doen wij ook 's avonds en in het weekend bezichtigingen. Naast  kantooreigenaar ben ik ook wijkmakelaar voor het centrum van Leiden en de Kooi. Waarom deze wijken? Ik woon al geruime tijd in de binnenstad en in Leiden Noord ben ik opgegroeid.”

Uw wijkmakelaar 

Bekijk de wijken en aanbod van Vincent de Vos in het Centrum en De Kooi in Leiden

  • Register Makelaar & Taxateur o.z. 
  • Lid VBO en ingeschreven in het SCVM register
  • Ook gespecialiseerd in NWWI taxaties

Maak een afspraak 

Wilt u uw huis in een van deze wijken verkopen of daar een huis kopen? Neem dan contact op met Vincent de Vos. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 06 24 55 61 68 of e-mail naar vincentdevos@remax.nl

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht

Anderen over Vincent de Vos:

Meer beoordelingen

Naar boven