De huurwaarde van uw huis

Laat uw huis taxeren door onze verhuurexperts 

Als u uw huis wilt verhuren in Leiden dan wilt u uiteraard weten wat dat oplevert. Onze verhuurmakelaars kunnen u daar een duidelijk beeld van geven. Zij zijn gespecialiseerd in de Leidse huurmarkt en taxeren uw huis volgens de laatste huurprijsontwikkelingen. Dan weet u zeker dat u de huurprijs krijgt die precies bij uw huis past. 

Gratis huurwaardebepaling

Onze verhuurmakelaar komt kosteloos bij u langs en doet een grondige inventarisatie van uw woning. Hoe wilt u het huis verhuren? Tijdelijk of permanent? Gemeubileerd of gestoffeerd? Dit soort zaken zijn bepalend voor de huurwaarde. Maar ook de locatie, de staat van het huis, de woonoppervlakte, het aantal kamers en het aanbod van vergelijkbare huurwoningen in de directe omgeving spelen mee in de taxatie. Uiteindelijk krijgt u een uitgebreid rapport waarin de huurwaarde van uw woning goed gefundeerd is vastgelegd. 

Verhuren aan expats 

Leiden is een aantrekkelijke stad voor expats. Internationale bedrijven en de universiteit trekken werknemers vanuit de hele wereld aan. Wij hebben ze dan ook met grote regelmaat voorzien van een huurwoning. Dankzij ons internationale netwerk weten veel expats ons goed te vinden. Een zeer interessante huurmarkt die desondanks bepaalde bijzonderheden kent. Onze verhuurmakelaars helpen u graag met een gratis huuradvies.

Maak een afspraak

Onze verhuurmakelaars komen graag bij u langs om de huurwaarde van uw woning op de Leidse huurmarkt te bepalen. Zo krijgt u een duidelijk beeld van uw inkomsten en komt u alles te weten over onze mogelijkheden voor een zorgeloze verhuur van uw woning in Leiden

Lees ook: 
Uw huis verhuren in Leiden
Advies huis verhuren in Leiden
Kosten woning verhuren
Huis verhuren in Leiden in 7 stappen
Beheer beleggingspanden

Maak een afspraak 

Wilt u uw woning verhuren in Leiden en omstreken? Maak dan een afspraak met onze verhuurmakelaar Nik Romsom +31 (0)71 516 23 76, +31 (0)71 5162370, nikromsom@remax.nl. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over uw verhuurkansen in Leiden.

Naar boven