Goede en duidelijke informatie gekregen over het hele verhuurproces

Meer beoordelingen
Verder lezen
Makelaar Nik Romsom

Makelaar Nik Romsom

Expertises: Vastgoedspecialist verhuur, aanhuur, beheer en expats

Bel 071-5162376 of mail nikromsom@remax.nl

Nik Romsom is een gedreven en ervaren makelaar. Sinds 2008, tijdens het behalen van zijn makelaarsdiploma, is hij actief bij RE/MAX Makelaarsgilde. Dat beviel hem zo goed dat hij enkele jaren geleden vanuit de Bollenstreek naar Leiden is verhuisd.

Nik Romsom

Nik is met zijn team gespecialiseerd in de verhuur, aanhuur en het beheer van woonruimte. Zij doen dit in Leiden, maar ook in randgemeenten zoals Leiderdorp, Zoeterwoude, Voorschoten, Wassenaar, Rijnsburg, Oegstgeest, Noordwijk, Katwijk en de gemeente Teylingen. Door het internationale netwerk van RE/MAX werken ze veel met expats. Zo staan zij vaak al in contact met een aspirant huurder voordat deze ook maar voet heeft gezet op Nederlandse bodem.

Maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek

Team Verhuur

Het Team Verhuur bestaat uit Nik Romsom, Melissa de Jong en Jeffrey Filippo. Jeffrey en Melissa verzorgen de verhuurbemiddeling voor onze verhuurders. Van het intakegesprek, het voorbereiden van de woningpresentatie, het doen van de bezichtigingen en de screening tot de sleuteloverdracht. Nik verzorgt het beheer namens onze vastgoedeigenaren, zodat zij maximaal ontzorgd worden. Zo is hij namens de eigenaar het eerste aanspreekpunt voor de huurders, incasseert hij de huurpenningen en stuurt hij servicepartijen aan. Maak kennis met het Team Verhuur.

Maak een afspraak voor een verhuur adviesgesprek
 • Verhuurt u een woning? 1 juli deadline verhuurvergunning!

  3 April 2024
  Sinds 1 januari 2024 is het noodzakelijk om een verhuurvergunning te hebben voor het verhuren van een woning in bepaalde delen van Leiden. Nieuwe verhuurders kunnen die het best zo snel mogelijk aanvragen. Als bestaande verhuurder heeft u tot 1 juli 2024 om de verhuurvergunning alsnog aan te vragen. Onze verhuurmakelaar Nik Romsom legt uit dat u er maar beter snel bij kunt zijn.
  Verhuurt u een woning? 1 juli deadline verhuurvergunning!

Maak een afspraak

Nik Romsom

Neem contact op met Nik Romsom voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

 • Verhuur uw huis met onze specialisten

  Staat u op het punt om uw woning of beleggingspand te verhuren? Onze verhuurspecialisten zijn kenners van de huurmarkt in Leiden en omstreken. Zij helpen u graag bij uw verhuurplannen en zorgen voor het hoogst mogelijke rendement tegen zo min mogelijk zorgen.

  Ontdek onze verhuurservice
  Verhuur uw huis met onze specialisten

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Naar boven