Welkom bij RE/MAX Makelaarsgilde

De makelaars van Leiden en omstreken

RE/MAX Makelaarsgilde is het grootste makelaarskantoor van Leiden en omstreken. Ons kantoor groeit hard en bestaat inmiddels uit een hecht team van 15 zelfstandige makelaars. Ze zijn allen ‘eigen baas’ en worden door ons professioneel ondersteund. Gezamenlijk bouwen we op elkaars kennis. Dat gaat tot op wijkniveau. Want elke makelaar is bij ons een wijkspecialist. Hij of zij weet alles over de buurt en wat deze zo bijzonder maakt. Dat maakt ons niet voor niets dé makelaars van Leiden en omstreken.

Specialist van de wijk

Als je een huis koopt, koop je niet zozeer het huis maar meer een plek in een wijk. Die moet aan al je eisen voldoen. Is het kindvriendelijk of juist bruisend? Ligt het goed ten opzichte van school en werk? Heeft de wijk een karakteristieke charme of een moderne stijl? Deze zaken weet je als wijkmakelaar als geen ander. Want je kent de wijk op je duimpje. In ons kantoor ben jij de specialist van jouw wijk. Met jouw kennis kun je je klanten optimaal bedienen en het maximale resultaat halen uit de koop of verkoop van hun woning. Ook al hechten we veel belang aan lokale expertise, dat wil niet zeggen dat je vastzit aan jouw eigen wijk. Uiteraard kun je ook daarbuiten bemiddelen.

Professionele ondersteuning

Onze makelaars zijn zelfstandige ondernemers maar staan er nooit alleen voor. Door onze professionele ondersteuning kunnen zij zich volledig concentreren op doen waar ze goed in zijn: de beste deals voor hun klanten verzorgen. Zo halen wij het beste in onze makelaars naar boven waardoor zij de beste service kunnen bieden. Wij faciliteren onze makelaars met:

  • Eigen wijk- en makelaars presentatie
  • Leadgenererende website
  • Beste technologie: efficiënte software van CRM tot overdracht huis
  • Mentor ondersteuning
  • Beste opleidingen, trainingen en conventies op het gebied van onroerend goed in binnen- en buitenland
  • Lokaal, nationaal en internationaal netwerk
  • Rekruteren van nieuwe collega's
  • Schaalvoordelen

Ons werkgebied

Vanuit ons kantoor in Leiden zijn wij actief in een groot werkgebied. Dat betekent voor jou een ruime keuze uit wijken en randgemeenten in de Leidse regio. Heb je een wijk in Leiden op het oog of heb je meer met bijvoorbeeld Voorschoten? Samen met onze broker/owner Vincent de Vos kies jij het gebied dat het beste bij jou past. Daar wordt jij de absolute kenner van en jouw kennis deel je weer met onze andere makelaars. Zo bouwen we samen aan één groot lokaal kennisnetwerk waar onze klanten optimaal gebruik van kunnen maken.

Plezier in het werk

Last but not least, als je bij ons aan de slag gaat, werk je in een leuke sfeer met leuke medemakelaars. Lol met elkaar hebben is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfscultuur. Daarom organiseren we bedrijfsuitjes, trekken we regelmatig de stad in en houden we vrijmibo's. Naast deze funfactor hebben we respect voor elkaar, doen we aan talentontwikkeling, gaan we naar conventies in het buitenland en werken we nauw samen. Fun en leren gaan bij ons hand in hand. Lees alles over onze waarden.

Lees ook:
Ontdek jouw kansen in ons werkgebied in Leiden en omstreken
Wij zijn lid van RE/MAX, de grootste makelaarsorganisatie ter wereld
Drie dynamische kantoren hebben de krachten gebundeld in De Makelaars Van

We zijn ook op zoek naar:
Net uit de collegebanken? Start direct als zelfstandig makelaar
Werk je al een tijdje als vastgoed professional? Ga bij ons aan de slag als zelfstandig makelaar
Of ben je al jarenlang in loondienst als makelaar? Begin voor jezelf in ons kantoor
Roer om en kantoor verkopen? Sluit je aan als vakmeester en begeleid onze talenten naar de top

Maar ook:
Verkooptalent? Wij helpen je op weg naar een nieuwe toekomst als topmakelaar

Over De Makelaars Van

RE/MAX Makelaarsgilde, de makelaars van Leiden, maakt deel uit van De Makelaars Van. Dit is een samenwerkingsverband van de makelaarskantoren RE/MAX Makelaarsgilde Leiden en omgeving, RE/MAX Uw Makelaar in de Haarlemmermeer en Makelaars van Amsterdam. Drie dynamische kantoren die de handen ineen hebben geslagen om de makelaardij op het hoogst mogelijke niveau te brengen. Het faciliteren van zelfstandige makelaars binnen de eigen kantoren staat daarbij centraal. De makelaars zijn zelfstandige ondernemers, maar staan er nooit alleen voor. Door onze professionele ondersteuning kunnen zij zich volledig concentreren op doen waar ze goed in zijn: de beste deals voor hun klanten verzorgen.

Naar boven