Van voor de baas naar voor jezelf

Kom erbij. Word zelfstandig makelaar!

Je bent een ervaren makelaar in Leiden of in een van de gemeenten rondom Leiden. Je werkt in loondienst en overweegt om voor jezelf te beginnen. Dan kan je zelf kantoorruimte huren, personeel aannemen en alles wat er bij een eigen kantoor komt kijken. Of je komt bij ons. Dan ga je direct aan de slag als zelfstandig makelaar in ons kantoor in Leiden. Je bent je eigen baas binnen ons kantoor en maakt gebruik van al onze voorzieningen. Zodat je je volledig kunt richten op wat jij leuk vindt: makelen. Heb jij het in je? Zet die stap en sluit je aan bij RE/MAX Makelaarsgilde, de makelaars van Leiden en omstreken.

Reageer direct

Zelfstandig makelaar worden

Bij ons ben je een zelfstandig ondernemer binnen onze organisatie. Dat betekent dat je wel de lusten maar niet de lasten van een eigen kantoor hebt. Wel de vrijheid, niet het geregel van kantoorzaken. Dat doen wij. Wij ondersteunen onze makelaars op alle fronten. Van opleiding tot werkplek. Van leads tot marketing. Zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun kernactiviteiten: bemiddelen in de aankoop en verkoop van huizen. Ieder z’n vak.

Beste van twee werelden

RE/MAX Makelaarsgilde is aangesloten bij RE/MAX Nederland. Dit is de grootste makelaarsorganisatie ter wereld en met ruim 140.000 zelfstandige makelaars en internationaal marktleider in de woningmakelaardij. Daarmee krijg jij het beste van twee werelden: een internationaal netwerk met de lokale expertise van onze ervaren makelaars. RE/MAX werkt volgens een bewezen succesvolle formule waarmee aangesloten makelaars zoveel mogelijk worden ontzorgd. Al meer dan 45 jaar.

Kies je eigen wijk

Onze makelaars hebben ieder een eigen wijk. Wij werken namelijk met wat we noemen 'wijkmakelaars'. Zij weten alles over de buurt en kunnen met veel enthousiasme de bijzonderheden van de wijk overbrengen op nieuwkomers. Daarom kies jij ook je eigen wijk in Leiden, in goed overleg met onze broker/owner Vincent de Vos. Bij voorkeur woon je er al of heb je er gewoond en weet je al het een en ander. Met onze mentor kom je daarnaast alles te weten over verkoopargumenten, karakteristieke trekken, sociale structuur en prijsontwikkelingen van de woningen in jouw wijk. Zodat jij als deskundige optimaal in de behoeften van je klanten kunt voorzien. Dat is essentieel voor het succes van je eigen onderneming. Of heb je meer met een van de gemeenten rondom Leiden? Ook dan komen we graag met jou in contact. Bekijk ons hele werkgebied in de Leidse regio

Groeien zonder grenzen

Bij ons kun je doorgroeien naar je eigen wensen. Wij stellen geen grenzen aan jouw ambitie. Je kunt groeien van makelaar naar vakmeester met een eigen team. Ook daarna kijken we verder. Is het wat voor jou om een eigen Makelaars Van kantoor te beginnen en je eigen makelaars te ondersteunen? Of blijf je liever makelaar en groei je door in je vak? Helemaal aan jou.

Bekijk onderstaand carrièrepad voor een beeld van jouw toekomst bij een van onze kantoren. Als zelfstandig makelaar begin je bij stap 3. Je zult naar verwachting een omzet van 138.000,- per jaar genereren.

Heb jij het in je?

Het zelfstandig ondernemerschap is niet voor iedereen weggelegd. Het vergt de nodige zelfdiscipline, doorzettingsvermogen en enthousiasme. Heb jij dat in je? Dan kun je van ons de ondersteuning verwachten waarmee je een zachte landing in je eigen ondernemerschap maakt. Daar gaat aan onze kant veel tijd en energie in zitten. Andersom verwachten wij van jou:

 • Teamspeler mentaliteit, samen bereiken we meer dan alleen
 • Hou rekening met een startkapitaal van circa 15.000,- voor onder andere levensonderhoud tijdens je beginfase
 • Flexibele instelling, altijd beschikbaar voor je klanten
 • Inschrijving Kamer van Koophandel
 • Bereid opleidingen en traineeship te volgen
 • Je woont in het gebied van het kantoor en kent de buurt op je duimpje
 • Een gezonde ondernemersgeest
 • Je motiveert jezelf en bouwt aan je eigen netwerk

Dit bieden wij jou

Onze makelaars zijn zelfstandige ondernemers maar staan er nooit alleen voor. Door onze professionele ondersteuning kunnen zij zich volledig concentreren op doen waar ze goed in zijn: de beste deals voor hun klanten verzorgen. Zo halen wij het beste in onze makelaars naar boven zodat zij de beste service aan onze klanten kunnen geven. Wij ondersteunen onze makelaars met:

 • Eigen wijk- en makelaars presentatie
 • Leadgenererende website
 • Beste technologie: efficiënte software van CRM tot overdracht huis
 • Mentor ondersteuning
 • Beste opleidingen, trainingen en conventies op het gebied van onroerend goed in binnen- en buitenland
 • Lokaal, nationaal en internationaal netwerk
 • Rekruteren van nieuwe collega's
 • Schaalvoordelen

Lees ook:
Maak kennis met RE/MAX Makelaarsgilde, het grootste makelaarskantoor van Leiden
Ontdek jouw kansen in ons werkgebied in Leiden en omstreken
Wij zijn lid van RE/MAX, de grootste makelaarsorganisatie ter wereld
Drie dynamische kantoren hebben de krachten gebundeld in De Makelaars Van

We zijn ook op zoek naar:
Net uit de collegebanken? Start direct als zelfstandig makelaar
Werk je al een tijdje als vastgoed professional? Ga bij ons aan de slag als zelfstandig makelaar
Roer om en kantoor verkopen? Sluit je aan als vakmeester en begeleid onze talenten naar de top

Maar ook:
Verkooptalent? Wij helpen je op weg naar een nieuwe toekomst als topmakelaar

Iets voor jou? Maak een afspraak!

Ben jij een ervaren makelaar in loondienst en wil jij zelfstandig makelaar worden in ons kantoor in Leiden? Dan gaan we graag met jou om de tafel. Neem contact op via onderstaand formulier of rechtstreeks met onze broker/owner Vincent de Vos, bel 071-516 23 75 of e-mail naar vincentdevos@remax.nl. In een oriënterend gesprek kom je alles te weten over jouw toekomst als zelfstandig makelaar bij RE/MAX Makelaarsgilde, de makelaars van Leiden.

Over De Makelaars Van

RE/MAX Makelaarsgilde, de makelaars van Leiden, maakt deel uit van De Makelaars Van. Dit is een samenwerkingsverband van de makelaarskantoren RE/MAX Makelaarsgilde Leiden en omgeving, RE/MAX Uw Makelaar in de Haarlemmermeer en Makelaars van Amsterdam. Drie dynamische kantoren die de handen ineen hebben geslagen om de makelaardij op het hoogst mogelijke niveau te brengen. Het faciliteren van zelfstandige makelaars binnen de eigen kantoren staat daarbij centraal. De makelaars zijn zelfstandige ondernemers, maar staan er nooit alleen voor. Door onze professionele ondersteuning kunnen zij zich volledig concentreren op doen waar ze goed in zijn: de beste deals voor hun klanten verzorgen.

Naar boven