Zelfstandig makelaar worden

Kom erbij. Als eigen baas in onze makelaardij

Wij hebben een zakelijk voorstel voor je. Geen baan, geen vast salaris, geen pensioenregeling, geen gouden horloge, maar wel een eigen zaak. Verdienen naar je eigen prestaties en groeien zonder grenzen. Mét alle voorzieningen en de steun van onze ervaren mentors. Daarmee bieden wij het beste van twee werelden: een eigen ondernemerschap in een collegiale omgeving. Heb jij het in je en is Leiden jouw stad? Of heb je meer met één van onze randgemeenten? Kom erbij als zelfstandig makelaar bij RE/MAX Makelaarsgilde, de makelaars van Leiden en omstreken.

Maak kennis met ons kantoor. Of je nu vers uit de collegebanken komt of een oude rot in het vak bent, je kunt bij ons vanuit diverse hoeken zelfstandig makelaar worden. Ontdek hieronder jouw kansen in onze makelaardij.

Welkom bij RE/MAX Makelaarsgilde

Kom je erbij? Dan ga je aan de slag bij RE/MAX Makelaarsgilde, het grootste makelaarskantoor van Leiden en omstreken. Ons kantoor groeit hard en bestaat inmiddels uit een hecht team van 15 zelfstandige makelaars. Ze zijn allen ‘eigen baas’ en worden door ons professioneel ondersteund. Gezamenlijk bouwen we op elkaars grote kennis. Dat gaat tot op wijkniveau. Want elke makelaar is bij ons een wijkspecialist. Hij of zij weet alles over de buurt en wat deze zo bijzonder maakt. Dat maakt ons niet voor niets dé makelaars van Leiden en omstreken.

Lees verder

Van college naar courtage

Ben jij tussen de 18 en 25 jaar, net klaar met je opleiding, en bruis je van ambitie? Dit is je kans om een nieuwe uitdaging aan te gaan als zelfstandig makelaar in de dynamische wereld van het onroerend goed. Wij bieden een mentortraject waarbij een van onze ervaren mentoren jou helpt met de eerste stappen op jouw makelaarspad. Ontwikkel je skills met onze masterclasses en zet je eerste stappen naar succes. Kies je eigen wijk, word een lokale expert en bouw aan je toekomst.

Lees verder

Van binnendienst naar buitenboel

Of ben je al een tijdje actief als vastgoedprofessional in Leiden of in de omgeving van Leiden? Vaak heb je dan een lange weg te gaan voordat je makelaar wordt. Niet bij ons. Bij ons ga je direct aan de slag als zelfstandig makelaar. Je kunt je vastgoedkennis en grote kennis direct in de praktijk brengen en verdienen naar je eigen prestaties. Ontdek jouw kansen als 'eigen baas' in onze makelaardij.

Lees verder

Van voor de baas naar voor jezelf

Ook voor ervaren makelaars hebben we een mooie uitdaging. Als je in loondienst werkt en voor jezelf wilt beginnen, gaan we graag met jou om de tafel. Want bij ons geef je jouw makelaars carrière een nieuwe boost als eigen baas binnen ons kantoor. Je maakt gebruik van al onze voorzieningen zodat jij je volledig kunt richten op wat jij leuk vindt: makelen. Ontdek jouw kansen in onze makelaardij voor Leiden en omstreken.

Lees verder

Van bemiddelen naar begeleiden

Of sta je op het punt om je makelaarskantoor in Leiden of in een van de gemeenten rondom Leiden te verkopen? Dan nemen wij het graag van je over en kom jij erbij als vakmeester-makelaar. Jouw ruime ervaring en grote kennis van de woningmarkt is bij ons goud waard. Je begeleidt onze talenten en brengt ze op jouw hoge niveau. Ondertussen werken zij als team voor jouw klanten. Een ideale manier om minder te werken mét een goede bron van inkomsten.

Lees verder

Van salestopper naar huizenjager

Je hoeft niet per se uit de makelaardij te komen om bij ons aan de slag te gaan. Wij zijn ook op zoek naar echte sales professionals die zelfstandig makelaar willen worden. Die stap is kleiner dan je denkt. Veel van jouw skills zien we namelijk terug in ons vak. Heb jij het in je? En ken jij Leiden als je broekzak? Of een van de gemeenten in de buurt van Leiden? Kom erbij! Wij zorgen ervoor dat je helemaal begeleid wordt naar jouw nieuwe toekomst als zelfstandig makelaar in ons kantoor.

Lees verder

Groeien zonder grenzen

Hoe ziet jouw toekomst eruit in onze makelaardij? Wij stellen geen grenzen aan jouw groei als zelfstandig makelaar. En dat is uniek voor een makelaarskantoor. Bij ons kun je jouw toekomst helemaal afstemmen op jouw wensen. Bekijk jouw instapmomenten, inkomsten, horizon en een lange, lucratieve toekomst als onze nieuwe makelaar van Leiden.

Lees verder

Ontdek jouw kansen in ons hele werkgebied

Is Leiden niet jouw stad of heb je veel meer met een gemeente in de buurt van Leiden? Ook dan gaan we graag met jou in gesprek. Behalve in Leiden zijn wij namelijk ook actief in de omgeving van Leiden. Van Rijnsburg tot Voorschoten. Van Warmond tot Zoeterwoude. Onze gespecialiseerde makelaars bestrijken de hele Leidse regio. Dat betekent voor jou een ruime keuze om je eigen werkgebied te bepalen.

Lees verder

RE/MAX, de grootste makelaarsorganisatie ter wereld

Wij werken volgens het beproefde model van RE/MAX, met 140.000 makelaars de grootste makelaarsorganisatie ter wereld. En blijft jaarlijks groeien. Deze groei is vooral te danken aan de visie achter de organisatie: het faciliteren van zelfstandige makelaars waardoor zij zich volledig kunnen focussen op hun service. Want bij ons draait het om de klant, niet om het pand. Wij zijn pas tevreden als onze klanten blij zijn. Ontdek alle voordelen van de RE/MAX aanpak voor jou als zelfstandig makelaar.

Lees verder

Welkom bij de Makelaars Van

RE/MAX Makelaarsgilde is de Leidse tak van De Makelaars Van. Een makelaarsgroep waarin drie dynamische kantoren hun krachten hebben gebundeld om het makelaarsvak naar het hoogst mogelijke niveau te brengen. Onze aanpak is gericht op het faciliteren van zelfstandige makelaars. Zodat zij zich volledig kunnen richten op hun dienstverlening en hun lokale expertise. Pas dan bereik je de beste resultaten voor onze klanten.

Lees verder

Over De Makelaars Van

RE/MAX Makelaarsgilde, de makelaars van Leiden, maakt deel uit van De Makelaars Van. Dit is een samenwerkingsverband van de makelaarskantoren RE/MAX Makelaarsgilde Leiden en omgeving, RE/MAX Uw Makelaar in de Haarlemmermeer en Makelaars van Amsterdam. Drie dynamische kantoren die de handen ineen hebben geslagen om de makelaardij op het hoogst mogelijke niveau te brengen. Het faciliteren van zelfstandige makelaars binnen de eigen kantoren staat daarbij centraal. De makelaars zijn zelfstandige ondernemers, maar staan er nooit alleen voor. Door onze professionele ondersteuning kunnen zij zich volledig concentreren op doen waar ze goed in zijn: de beste deals voor hun klanten verzorgen.

Naar boven