Goede service verleend

Meer beoordelingen
Verder lezen
Makelaar Tim van Delft

Makelaar Tim van Delft

Expertise: Groenoord, Noorderkwartier en de Maredijkbuurt

Bel of WhatsApp 06 22 00 20 48 of e-mail naar timvandelft@remax.nl

Tim van Delft is gespecialiseerd in het werken met starters, doorstromers en expats. Als buurtspecialist kan hij u alles vertellen over de wijken Groenoord, Noorderkwartier en de Maredijkbuurt.

Heerlijke stad

Net als veel van zijn collega’s is Tim een geboren en getogen Leidenaar. Tim: "Ik ben altijd op zoek geweest naar de beste manier om in deze heerlijke stad of met haar uiteenlopende bewoners te werken. In 2013 was het moment daar en ben ik vol enthousiasme en gedrevenheid bij RE/MAX Leiden gestart. Sindsdien houd ik mij bezig met het begeleiden van aan- en verkopen van woningen in de Leidse regio en werk ik veel met starters, doorstromers en expats."

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Persoonlijke begeleiding

"In mijn dagelijkse bezigheden probeer ik altijd de beste mix te vinden tussen een goede professionele en een prettige, persoonlijke begeleiding. Ik hanteer altijd een positieve, eerlijke benadering, denk in oplossingen en communiceer vlot. Naast mijn activiteiten in de gehele omgeving heb ik mij gespecialiseerd in “Leiden Noord”.

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Wijken met historie

"Groenoord, Noorderkwartier en de Maredijkbuurt zijn fantastische wijken met een rijke historie, moderne nieuwbouw, een breed scala aan bewoners, veel groen, gezelligheid en een centrale ligging. Door deze aanpak en mijn werkgebied ben ik dagelijks op pad, bezoek ik fantastische huizen en kan ik geregeld mensen blij maken in mijn geliefde Leiden.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Kennis over de wijk

Tim is onze expert van de Leidse wijken Groenoord, Noorderkwartier en de Maredijkbuurt in Leiden-Noord. Deze wijken kent hij als geen ander. Zijn expertise deelt hij niet alleen met klanten, maar ook met de andere makelaars van ons kantoor. Door deze wisselwerking zijn al onze makelaars goed op de hoogte van verhuisbewegingen, het actuele woningaanbod, gemiddelde huizenprijzen, gebiedsontwikkeling, relevante demografische informatie, maar ook hotspots in de wijk, buurtcentra, scholen en andere voorzieningen in de Leidse regio. Bekijk de wijken en het aanbod van Tim van Delft in Groenoord, Noorderkwartier en de Maredijkbuurt

Maak een afspraak voor een zoekopdracht
 • Trek uit de Randstad

  18 Juni 2021
  Door corona, stijgende huizenprijzen en krappe behuizing, lonkt het leven buiten de Randstad. Vooral zestigers zien hun kans schoon om de overwaarde van hun woning te verzilveren en royaal te wonen op het platteland. Onze makelaar Tim van Delft over de trek uit de Randstad.
  Trek uit de Randstad

Maak een afspraak

Tim van Delft

Neem contact op met Tim van Delft voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

 • Gratis waardebepaling

  U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat u ervoor kunt vragen. Onze makelaars helpen graag met een gratis waardebepaling. Hun kennis van de Leidse huizenmarkt gaat tot op wijkniveau. Daarmee bent u verzekerd van de hoogst mogelijke adviesprijs voor uw woning.

  Ik wil een gratis waardebepaling
  Gratis waardebepaling

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven