RE/MAX voor makelaars

Welkom bij de grootste makelaarsorganisatie ter wereld

Wij werken volgens het beproefde model van RE/MAX, met 140.000 makelaars de grootste makelaarsorganisatie ter wereld. En blijft jaarlijks groeien. Deze groei is vooral te danken aan de visie achter de organisatie: het faciliteren van zelfstandige makelaars waardoor zij zich volledig kunnen focussen op hun service. Want bij ons draait het om de klant, niet om het pand. Wij zijn pas tevreden als onze klanten blij zijn. Welke voordelen heeft de RE/MAX aanpak voor jou als makelaar bij RE/MAX Makelaarsgilde, de makelaars van Leiden en omstreken?

1 - Je wordt een ‘local hero’

In het RE/MAX principe staat lokale kennis centraal. Daarom werken we ook met wijkmakelaars. Onze ‘local heroes’. Je woont bij voorkeur in de wijk waar je actief bent of je weet er alles van. Deze wijkexpertise stelt je in staat om potentiële kopers enthousiast te maken voor de buurt. Als bekende in de wijk krijg je met verkopers al snel een goede klik. Daarmee heb je een streepje voor op de concurrentie en ben jij de eerste waar ze voor kiezen.

2 - Je krijgt internationale klanten

Door de vele internationale werkomgevingen in Leiden zoals de universiteit en Bio Science park, vinden veel expats hun weg naar jouw wijk via ons kantoor. Het zoeken naar een nieuwe woning begint vaak al in het RE/MAX kantoor in het land van herkomst. Voor jou betekent dit een extra stroom van klanten.

3 - Je wordt direct bekend

RE/MAX is een sterk merk, iedereen kent het. Zelfs van TV waar je RE/MAX regelmatig voorbij ziet komen in Amerikaanse films. Jouw naam wordt dan ook direct gekoppeld aan het succes van RE/MAX. Dat geeft je een flinke voorsprong in je carrière als makelaar.

4 - Je wordt de top in sales

RE/MAX zet sales op 1. Dat betekent voor jou dat je naast je makelaarsopleiding regelmatig RE/MAX salestrainingen en salesworkshops zult volgen. Daarin leer jij de fijne kneepjes van onze verkooptechnieken en geef je je prestaties een boost.

5 - Je wordt super productief

Bij RE/MAX kun je niet alleen rekenen op trainingen, merkwaarde en een succesvolle aanpak. We bieden ook de nieuwste technologie om jouw productiviteit naar het hoogste niveau te brengen. Apps, marketing portals, geïntegreerde objectplaatsing, leadgenererende website en vele andere high tech toepassingen maken het voor jou mogelijk om jouw klanten optimaal te bedienen en het verkoopproces te versnellen.

Lees ook:
Maak kennis met RE/MAX Makelaarsgilde, het grootste makelaarskantoor van Leiden
Ontdek jouw kansen in ons werkgebied in Leiden en omstreken
Drie dynamische kantoren hebben de krachten gebundeld in De Makelaars Van

We zijn ook op zoek naar:
Net uit de collegebanken? Start direct als zelfstandig makelaar
Werk je al een tijdje als vastgoed professional? Ga bij ons aan de slag als zelfstandig makelaar
Of ben je al jarenlang in loondienst als makelaar? Begin voor jezelf in ons kantoor
Roer om en kantoor verkopen? Sluit je aan als vakmeester en begeleid onze talenten naar de top

Maar ook:
Verkooptalent en bekend met Leiden? Wij helpen je op weg naar een nieuwe toekomst als topmakelaar


Iets voor jou? Maak een afspraak!
Ook zelfstandig makelaar worden volgens de succesvolle RE/MAX aanpak? Kom erbij. Neem contact op met onze broker/owner Vincent de Vos, bel 071-516 23 75 of e-mail naar vincentdevos@remax.nl. In een oriënterend gesprek kom je alles te weten over jouw toekomst bij RE/MAX Makelaarsgilde, de makelaars van Leiden en omstreken.

Over De Makelaars Van

RE/MAX Makelaarsgilde, de makelaars van Leiden, maakt deel uit van De Makelaars Van. Dit is een samenwerkingsverband van de makelaarskantoren RE/MAX Makelaarsgilde Leiden en omgeving, RE/MAX Uw Makelaar in de Haarlemmermeer en RE/MAX PRO Amsterdam. Drie dynamische kantoren die de handen ineen hebben geslagen om de makelaardij op het hoogst mogelijke niveau te brengen. Het faciliteren van zelfstandige makelaars binnen de eigen kantoren staat daarbij centraal. De makelaars zijn zelfstandige ondernemers, maar staan er nooit alleen voor. Door onze professionele ondersteuning kunnen zij zich volledig concentreren op doen waar ze goed in zijn: de beste deals voor hun klanten verzorgen.

Naar boven