Recensies

Wij doen ons uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij de aankoop, verkoop, aanhuur en verhuur van uw woning, overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
 • Asterlaan 20, Oegstgeest

  Goed op de hoogte van de stand en ontwikkelingen in de lokale markt

  Voor mijn specifieke situatie had ik een aantal vragen waarop ik voorafgaand aan het te koop zetten antwoord nodig had. Daar waar andere makelaarskantoren daar toch echt pas nader op in wilden gaan bij het persoonlijk gesprek, hielp Cesar mij snel en duidelijk aan de gezochte informatie. Dat vind ik service. Hierdoor heb ik de opdracht vervolgens aan hem gegund. Hij wist snel te schakelen en bi...

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • de Wetstraat 14

  We hebben je werk en betrokkenheid zeer gewaardeerd.

  Beste Cesar, dank voor al je goede zorgen rondom de verkoop van ons huis aan De Wetstraat. We hebben je werk en betrokkenheid zeer gewaardeerd.

  Lees verder

 • Verkoop appartement Leiden

  Het gehele traject verliep soepel

  Na het kennismakingsgesprek was het voor mij meteen duidelijk dat ik Cesar van Vliet moest hebben voor de verkoop van mijn appartement. Vlot, communicatief vaardig en met kennis van zaken! Het gehele traject verliep soepel. Daadkrachtig en toegankelijk dat is Cesar. Precies wat je nodig hebt bij de verkoop van je woning. Remax bedankt!!!!

  Recensie door Frank Vincenten

  Lees verder

 • Saffierstraat 50

  Cesar gaf ons het gevoel dat de verkoop in goede handen was en de communicatie was top!

  Bijzonder servicegerichte en professionele makelaar die heel prettig is in het contact. Cesar gaf ons het gevoel dat de verkoop in goede handen was en de communicatie was top ! Ik zou hem aan iedereen aanraden. Opvallend vond ik het oprechte mensgerichte contact met ons en potentiele kopers waardoor het hele verkoop proces op een heel fijne manier is verlopen.

  Recensie door Ann Verhulst

  Lees verder

 • Zijldonk 165

  Cesar heeft gedegen deskundigheid van de lokale markt, handelt adequaat en gaat recht op zijn doel af

  Bij de verkoop van ons appartement in Leiden, zijn wij na een enthousiaste kennismaking in zee gegaan met Cesar van Vliet. Hij heeft ons gedurende het verkooptraject goed begeleid en onze belangen behartigd. Tijdens het volledige verkooptraject heeft hij ons goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Cesar heeft gedegen deskundigheid van de lokale markt, handelt adequaat en gaat recht op...

  Lees verder

 • Etty Hillesumstraat 4, Leiden

  Zeer tevreden resultaat

  Een huis kopen of verkopen doe je niet iedere dag. Deskundig voorgelicht en begeleid... Prettige relatie met zeer tevreden resultaat.

  Lees verder

 • Jan Luykenlaan 38, Leiden

  Duidelijke verkoopstrategie

  Het contact met de makelaar verliep zeer prettig. Snel en vaak contact en een duidelijke verkoopstrategie.

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

Naar boven