Update van RE/MAX - De Makelaars van Leiden inzake het coronavirus

16-03-2020

Hoe gaan de Makelaars van Leiden om met het coronavirus? Vanzelfsprekend volgen ook wij de actualiteiten m.b.t. het coronavirus op de voet. Hierbij houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid en bekijken we het dag voor dag. Aanvullende maatregelen zullen wij op deze nieuwspagina blijven vermelden.

Hoe wij omgaan met het RIVM protocol binnen onze makelaardij in het kader van het coronavirus:  

  • Ons kantoor is vanaf heden alleen op afspraak te bezoeken
  • Ons kantoor blijft gewoon per mail en telefonisch bereikbaar
  • Al onze makelaars blijven telefonisch en per mail goed bereikbaar

Vooralsnog laten wij reeds geplande afspraken doorgaan, tenzij het mogelijk is om de zaken ook per telefoon, e-mail, Whatsapp of per post te bespreken, regelen en/of af te handelen. 

Besprekingen voor bezichtigingen, taxaties, intakegesprekken laten we via Facetime of via de WhatsApp van de makelaar verlopen. Als de verkopers, kandidaat kopers en/of onze makelaars er geen probleem mee hebben, dan gaan één-op-één bezichtigingen op verzoek door.

Voor taxaties en andere afspraken komen wij wel langs. Wij nemen dan de richtlijnen van het RIVM in acht door geen handen te schudden, afstand te houden, tussendoor regelmatig handen te wassen en te hoesten in de elleboog. 

Niet fit of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u beleefd verstandig te zijn, thuis te blijven en de afspraak voor een geplande bezichtiging, verkoopgesprek, taxatie of tekenen van een koopakte te annuleren.

Om het advies en voorzorgsmaatregelen van de overheid te volgen, willen wij het contact bij voorkeur via de mail en telefoon 071-5162370 laten lopen.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen wij die met u delen. 

Uw gezondheid en die van onze medewerkers gaat boven alles!

Team RE/MAX  – De Makelaars van Leiden

Naar boven