Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

Ons advies voor de juiste vraagprijs

U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat u ervoor kunt vragen. Onze makelaars helpen graag met een gratis waardebepaling. Hun kennis van de Leidse huizenmarkt gaat tot op wijkniveau. Daarmee bent u verzekerd van de hoogst mogelijke adviesprijs voor uw woning.

De waarde van uw woning

Een waardebepaling is een momentopname. Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn bij het bepalen van de waarde van een huis. Ook een verbouwing en de staat van onderhoud beïnvloeden de waarde van het huis. Bovendien zal de marktwaarde worden beïnvloed door de omgeving, de ligging en vraag en aanbod in de omgeving. Maar ook landelijke trends zoals dalende of stijgende hypotheekrentes en beleid vanuit de overheid. Onze makelaars hebben lokale kennis en expertise om uw woning op basis van al deze factoren op de juiste waarde te schatten. Deze waardebepaling door makelaars kost u niets en verplicht u tot niets. En u krijgt er veel voor terug: een goede indruk van wat uw huis gaat opbrengen. 

Wanneer waardebepaling?

U kunt om verschillende redenen een gratis waardebepaling laten uitvoeren.  

  • Een huis kopen. U heeft een huis op het oog en wilt weten of de vraagprijs wel realistisch is. Onze makelaars voeren graag een gratis waardebepaling uit waarmee reëel onderhandeld kan worden.
  • Uw huis verkopen of verhuren. Met onze gratis waardebepaling heeft u een realistisch beeld van de vraagprijs.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Wilt u ook weten wat de adviesprijs is van uw woning? Vul het onderstaande formulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een gratis waardebepaling. Liever direct contact? Bel 071 516 23 70 en maak een afspraak met een van onze makelaars. Of e-mail naar makelaarsgilde@remax.nl

Naar boven