Recensies

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Sorteer op
 • Sigmaplantsoen 697, Leiden

  "Goede service verleend"

  "Tim heeft mij goed (en prettig!) geholpen bij de verkoop van mijn woning. Vanaf het eerste contact tot en met de overdracht heeft hij een goede service verleend. Alle zaken waren netjes voorbereid, en de begeleiding tijdens het volledige verkoopproces was goed. Het contact met Tim verliep soepel. Ook zijn aanwezigheid bij de notaris voor de overdracht heb ik als prettig ervaren. Al met al erg ...

  Recensie door Dhr. Witlox

  Lees verder

 • De La Reystraat

  Gedurende dit proces begeleid door de beste makelaar die ik had kunnen wensen

  Afgelopen vrijdag de sleutel van mijn nieuwe woning in ontvangst mogen nemen!

  Gedurende dit proces begeleid door de beste makelaar die ik had kunnen wensen, Tim van Delft had snel door wat mijn wensen waren en kon ontzettend goed inschatten wat ik precies zocht en dat met een flinke dosis gezelligheid. Ondanks een moeilijke markt heeft hij binnen de gezette tijd, en woonwensen het voor e...

  Recensie door Birthe Faessen

  Lees verder

 • Verkoop Coornhertdreef en Aankoop Ringkade

  Hij is beslist deskundig, relaxed en hij heeft zaken altijd (op tijd) in orde!

  Ik raad vooral bemiddeling door Tim van Delft aan. Hij is beslist deskundig, relaxed en hij heeft zaken altijd (op tijd) in orde! Daarnaast gewoon een fijn persoon, die mij in de aankoop en verkoop heel prettig begeleid heeft! Door zijn toedoen woon ik nu op een superfijne plek in Leiden!

  Recensie door Erica van Leeuwen

  Lees verder

 • Koningstraat 55

  Deze makelaar is absoluut aan te raden!

  Makelaar Tim van Delft heeft ons ontzettend goed geholpen: prettig en laagdrempelig contact, denkt goed mee ten aanzien van onze wensen en niets is teveel. Deze makelaar is absoluut aan te raden!

  Recensie door Mevr. Compier

  Lees verder

 • Musschenbroekstraat 12, Leiden

  "Ons huis binnen 1 week verkocht"

  "Wij hadden vooraf geen verwachtingen, want dit was de eerste keer dat wij een huis verkochten en een makelaar inschakelden. We kwamen in contact met Tim van Delft via onze buren, die ook erg tevreden waren! Vanaf het begin was er veel vertrouwen. Tim heeft veel taken uit handen genomen, zoals het uitzoeken van zaken bij de VVE. Ook de communicatie verliep altijd zeer prettig en was laagdrempel...

  Recensie door Mevr. A. Emanuels

  Lees verder

  Makelaar: Tim van Delft

 • Verkoop Anna Paulownastraat en aankoop Zoeterwoudseweg

  Ik kon met al mijn vragen en twijfels bij hem terecht

  Tim van Delft is een heel fijne adviseur die mij fantastisch door het hele traject van aankoop en verkoop heeft 'geloodst'. Ik kon met al mijn vragen en twijfels bij hem terecht. Hij gaf duidelijke informatie over zakelijke en technische aspecten en begrijpt ook dat een huis kopen deels een gevoelskwestie is. Hij denkt mee en geeft zijn visie, maar dringt geen mening op. Hij is flexibel, goed b...

  Recensie door Marinka Wildeman

  Lees verder

 • De Sitterlaan

  Wat een geweldige aankoop- en verkoopbegeleiding verschaft Tim van Delft

  Wat een geweldige aankoop- en verkoopbegeleiding verschaft Tim van Delft. Om eerlijk te zijn had ik nooit verwacht dat er ooit een Remax bord in onze voortuin zou staan, maar met de diensten van Tim ben ik heel blij dat het toch zo gelopen is. Tim is super servicegericht, luistert en denkt altijd een stapje verder in het proces dan wij als (ver) kopers. Bedankt Tim en graag tot snel weer!

  Recensie door Sophie Blok

  Lees verder

 • Spanjaardslaan

  Het is tegenwoordig niet makkelijk om een huis te kopen maar met de hulp van Tim is het gelukt om een huis te kopen wat aan al onze wensen voldoet.

  Het is tegenwoordig niet makkelijk om een huis te kopen maar met de hulp van Tim is het gelukt om een huis te kopen wat aan al onze wensen voldoet. Tim is vriendelijk, behulpzaam, komt zijn afspraken na, heeft kennis van de markt, kortom een hele goede makelaar en we raden andere huizenzoekers dan ook aan om met hem in zee te gaan.

  Recensie door Laurianne Gijbels

  Lees verder

 • Frans van Mierisstraat 9, Leiden

  "Tim kent de lokale markt goed"

  "Tim van Remax is goed te bereiken en reageert snel op berichten. Kent de lokale markt goed. Hield ons steeds goed op de hoogte van de ontwikkelingen in het verkoopproces."

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

  Makelaar: Tim van Delft

 • woning Leiden

  "Zeer prettige samenwerking"

  "Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Contact via WhatsApp, wat er voor zorgt dat vragen snel beantwoord worden. Altijd laagdrempelig benaderbaar. Ervaren als een zeer prettige samenwerking. Zeker tijdens het nemen van grote beslissingen."

  Lees verder

  Makelaar: Tim van Delft

 • Hoge Morsweg

  Wij zijn heel goed begeleid in onze huizenzoektocht door Tim van Delft

  Wij zijn heel goed begeleid in onze huizenzoektocht door Tim van Delft. Hij straalt rust uit, is vriendelijk, geduldig en duidelijk in zijn uitleg en visie. Hij steekt je aan met zijn enthousiasme en optimistische houding naar zijn klanten. Hij sloot op ons aan, doordat hij feilloos aanvoelde waar ons hart naar uit ging, maar tegelijkertijd ook onze roze bril kon afzetten en ons kritisch hielp ...

  Recensie door Nan Ne

  Lees verder

Naar boven