Taxatie

Laat uw woning taxeren door onze erkende taxateurs

Er zijn verschillende redenen waarom u een taxatie van uw woning nodig hebt. Bijvoorbeeld voor de aanschaf van een woning. Maar ook voor een (her-)financiering en echtscheiding heeft u een objectief taxatierapport nodig. Onze erkende taxateurs helpen u graag met de juiste taxatie van uw woning in de Leidse regio. Zij zijn aangesloten bij het NWWI en geven u een deskundig beeld van de waarde van uw woning.

Erkend taxatierapport

Bij een taxatie neemt onze taxateur uw woning op. Hij bepaalt de waarde van uw woning aan de hand van de staat van het huis, recente transacties van vergelijkbare woningen en de huidige marktomstandigheden. De uitkomst hiervan wordt verwerkt in een taxatierapport waarin de waarde en de kenmerken van de woning uitvoerig worden beschreven. Vervolgens wordt het taxatierapport gecontroleerd door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Zo bent u verzekerd van kwaliteit en een betrouwbaar taxatierapport dat door instanties zoals de bank wordt erkend.

Gecertificeerde taxateurs

Onze taxateurs zijn gecertificeerd en hebben de juiste kennis op bouwkundig, economisch en juridisch niveau. Ze zijn goed op de hoogte van de lokale huizenmarkt. En ze zijn aangesloten bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) waarbij regelmatig wordt gecontroleerd of de taxateurs aan de juiste eisen voldoen. 

U kunt uw huis laten taxeren voor doelen als:
  • Het vaststellen van de juiste marktwaarde
  • (Her-)financiering
  • Echtscheiding
  • Het aanvragen van een financiering voor de aankoop van een woning
  • Betere onderhandelingspositie bij de aankoop van een woning
  • Fiscale redenen
  • Oversluiten of aanpassen van uw hypotheek
  • Bepalen van de herbouwwaarde 

Lees ook:
Uw huis verkopen in Leiden
De waarde van uw woning
Gratis waardebepaling
Gratis Online Waardebepaling
Gratis Virtuele Waardebepaling

Maak een afspraak

Heeft u een taxatierapport voor de waarde van uw woning nodig? Maak dan een afspraak met onze erkende taxateurs Joost Haman, bel of WhatsApp 071-516 23 85 of e-mail naar joosthaman@remax.nl. Gijs de Kok, bel of WhatsApp 06-30034949 of e-mail naar gijsdekok@remax.nl. Of José Faber, bel of WhatsApp 06-51051825 of e-mail naar josefaber@remax.nl

Naar boven