Scroll naar inhoud
Koen Baltussen

Koen Baltussen

Makelaar voor het Plantsoen, de Pieterswijk en Haagwegkwartier-Schrijversbuurt

Bel of WhatsApp 06 50515546 of e-mail naar koenbaltussen@remax.nl

Koen Baltussen is uw makelaar voor het Plantsoen, de Pieterswijk en Haagwegkwartier-Schrijversbuurt. Hij is een creatief en energiek koppelstuk tussen mens en woning. 

Perfecte match

Volgens Koen Baltussen is de verkoop van een huis niet slechts een zakelijke transactie. Koen: “Het gaat verder dan alleen de marktwaarde van een woning. Het is een stukje geschiedenis van de bewoners met vaak veel emotionele waarde. Het verdient dan ook liefde en aandacht. Door me grondig te verdiepen in het huis en de wensen van de verkopers kan ik een perfecte match tot stand brengen.”

Creatieve oplossingen

“Ik heb een achtergrond als bouwbegeleider en daardoor kan ik samen met klanten tot creatieve oplossingen voor ruimtes komen. Ik kijk met een andere blik naar woningen en adviseer over aanpassingen die gedaan kunnen worden om de verkoop te optimaliseren.”

Ondersteuning bij elke stap

Koen is een energieke makelaar met een zeer persoonlijke benadering en liefde voor het makelaarsvak. Koen: ”Ik hou de kosten en voorwaarden overzichtelijk en zorg voor de juiste situatie-informatie rondom de verkoop. Heel duidelijk. Want wat voor verkopers iets compleet nieuws is, is voor mij een dagelijkse gang van zaken. En daarin ondersteun ik mijn klanten bij elke stap.”

Uw wijkmakelaar

Bekijk de wijken en aanbod van Koen Baltussen in het Plantsoen, de Pieterswijk en Haagwegkwartier-Schrijversbuurt in Leiden

Maak een afspraak 

Wilt u uw huis in een van deze wijken verkopen of daar een huis kopen? Neem dan contact op met Koen Baltussen. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 06 50515546 of e-mail naar koenbaltussen@remax.nl

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Anderen over Koen Baltussen:

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Naar boven