Scroll naar inhoud
English?

Team Vincent de Vos & Joost Haman

Makelaars voor het Centrum en De Kooi

Bel, WhatsApp 06 14 193 440 of e-mail naar vincentjoost@remax.nl.

Vincent de Vos en Joost Haman zijn specialist in aankoop en verkoop van woningen in het Centrum en De Kooi. Persoonlijk contact, optimale bereikbaarheid en een uiterst professionele aanpak staan centraal in hun service.

Ook ’s avonds en in het weekend Vincent:

Vincent: “Wij behoren tot de top van de Leidse makelaarskantoren. Wij hebben deze groei onder andere kunnen maken doordat wij een actieve houding hebben en zelf met ideeën komen om woningen zo snel mogelijk te verkopen of voor de beste prijs een woning aan te kopen. In overleg met de klant doen wij ook 's avonds en in het weekend bezichtigingen. Naast kantooreigenaar ben ik ook wijkmakelaar voor het centrum van Leiden en de Kooi. Waarom deze wijken? Ik woon al geruime tijd in de binnenstad en in Leiden Noord ben ik opgegroeid.”

Kennis, oprechtheid en enthousiasme

Joost: “In 2011, na mijn stage voor de opleiding Vastgoed & Makelaardij, ben ik voor Vincent gaan werken. De eerste jaren ter ondersteuning, nu werken we samen als team. Kennis, oprechtheid en enthousiasme maken mij een goede makelaar."

Uw wijkmakelaar

Bekijk de wijken en aanbod van Vincent en Joost in het Centrum en De Kooi in Leiden

  • Register Makelaar & Taxateur o.z.
  • Lid VBO en ingeschreven in het SCVM register
  • Ook gespecialiseerd in NWWI taxaties

Maak een afspraak 

Wilt u uw huis in een van deze wijken verkopen of daar een huis kopen? Neem dan contact op met Joost Haman. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel 071 516 23 75, WhatsApp 06 14 193 440 of e-mail naar vincentjoost@remax.nl.

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht

Naar boven