Recensies

Wij doen ons uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij de aankoop, verkoop, aanhuur en verhuur van uw woning, overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Papiermolen 158

    Deskundig, vriendelijk en altijd bereikbaar

    Wij zijn zeer tevreden over de service van Robrecht. Deskundig, vriendelijk en altijd bereikbaar wanneer we vragen hadden.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Lasserstraat 204

    Kortom, mochten wij in de toekomst nog een aankoop- of verkoopmakelaar zoeken, weten we dat we bij Robrecht moeten zijn!

    Als koper hadden we veel contact met Robrecht de Munck, die als verkoopmakelaar fungeerde bij RE/MAX. Ondanks dat we geen directe klant bij hem waren, zijn we zéér te spreken over hem. Hij heeft kennis van zaken, is vriendelijk en heel bereikbaar, zowel via de telefoon als via mail. Na ons geaccepteerde bod op het appartement en vóór de overdracht bij de notaris heeft hij nog meerdere malen de ...

    Recensie door Anton Yang

    Lees verder

  • Rosmolen 180

    Bij vragen over de verkoop van mijn huis geeft hij duidelijk uitleg en denkt met je mee.

    Robrecht is een makelaar die altijd klaarstaat voor je. Hij reageert snel op berichten. Daarnaast is hij betrokken met de klant. Bij vragen over de verkoop van mijn huis geeft hij duidelijk uitleg en denkt met je mee. Ik zou Robrecht hierdoor aanbevelen als makelaar.

    Recensie door Dhr. Patrick De Bont

    Lees verder

Naar boven