Recensies

Wij doen ons uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij de aankoop, verkoop, aanhuur en verhuur van uw woning, overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
 • Verkoop appartement Leiden

  Het gehele traject verliep soepel

  Na het kennismakingsgesprek was het voor mij meteen duidelijk dat ik Cesar van Vliet moest hebben voor de verkoop van mijn appartement. Vlot, communicatief vaardig en met kennis van zaken! Het gehele traject verliep soepel. Daadkrachtig en toegankelijk dat is Cesar. Precies wat je nodig hebt bij de verkoop van je woning. Remax bedankt!!!!

  Recensie door Frank Vincenten

  Lees verder

 • Grevenstraat 2-a

  dankzij hem heb ik mijn droomhuis gevonden in slechts drie maanden tijd

  Ik ben heel erg tevreden over RE/MAX Leiden. Robrecht De Munck was mijn aankoopmakelaar en dankzij hem heb ik mijn droomhuis gevonden in slechts drie maanden tijd. Hij is zeer goed op de hoogte van de huizenmarkt, geeft goede adviezen en beantwoordt je vragen zeer snel, zelfs in het weekend.
  Wat ik ook heel fijn vond was dat hij meeging naar alle bezichtigingen. Dus vijf sterren voor deze f...

  Recensie door Sandra van der Meer

  Lees verder

 • Sigmaplantsoen 697, Leiden

  Goede service verleend

  Tim heeft mij goed (en prettig!) geholpen bij de verkoop van mijn woning. Vanaf het eerste contact tot en met de overdracht heeft hij een goede service verleend. Alle zaken waren netjes voorbereid, en de begeleiding tijdens het volledige verkoopproces was goed. Het contact met Tim verliep soepel. Ook zijn aanwezigheid bij de notaris voor de overdracht heb ik als prettig ervaren. Al met al erg t...

  Recensie door Dhr. Witlox

  Lees verder

 • Verkoop Anna Paulownastraat en aankoop Zoeterwoudseweg

  Ik kon met al mijn vragen en twijfels bij hem terecht

  Tim van Delft is een heel fijne adviseur die mij fantastisch door het hele traject van aankoop en verkoop heeft 'geloodst'. Ik kon met al mijn vragen en twijfels bij hem terecht. Hij gaf duidelijke informatie over zakelijke en technische aspecten en begrijpt ook dat een huis kopen deels een gevoelskwestie is. Hij denkt mee en geeft zijn visie, maar dringt geen mening op. Hij is flexibel, goed b...

  Recensie door Marinka Wildeman

  Lees verder

 • Appartement verhuur Leiden

  Goede en duidelijke informatie gekregen over het hele verhuurproces

  Voor de verhuur van een appartement RE/MAX Leiden ingeschakeld. Het hele proces van begin tot eind begeleid door verhuurspecialist Nik Romsom en zijn collega Melissa de Jong en hier uitermate tevreden over. Enerzijds zijn zij erg professioneel en vakkundig, anderzijds ook zeer prettig in de omgang en goed bereikbaar. Goede en duidelijke informatie gekregen over het hele verhuurproces en na het ...

  Recensie door Hans

  Lees verder

  Makelaar: Nik Romsom

 • Van Beethovenlaan 11 te Hazerswoude-Rijndijk

  Jimmy woont maar een paar straten verderop en dat is ook erg praktisch

  Jan en ik zijn blij hoe de verkoop van ons huis in Hazerswoude-Rijndijk is gegaan. Jimmy is ook erg betrokken geweest nadat mijn man weer naar huis is gekomen na de korte ziekenhuisopname; dit is voor mij een warm bad en een grote steun geweest. Jimmy woont maar een paar straten verderop en dat is ook erg praktisch om een document langs te brengen of als hij ons iets persoonlijks wilde doorgeve...

  Recensie door Jan en Carla de Brieder

  Lees verder

 • Albatrosstraat 18, Leiderdorp

  Het vertrouwen heeft hij ten volste waargemaakt

  De makelaar kwam zijn afspraken na en hield ons goed op de hoogte van de ontwikkelingen, ook tijdens onze vakantie. Het vertrouwen dat hij ons gaf voorafgaand aan de daadwerkelijke verkoop heeft hij ten volste waargemaakt. Complimenten!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

  Makelaar: Joost Haman

 • Musschenbroekstraat 12, Leiden

  Ons huis binnen 1 week verkocht

  Wij hadden vooraf geen verwachtingen, want dit was de eerste keer dat wij een huis verkochten en een makelaar inschakelden. We kwamen in contact met Tim van Delft via onze buren, die ook erg tevreden waren! Vanaf het begin was er veel vertrouwen. Tim heeft veel taken uit handen genomen, zoals het uitzoeken van zaken bij de VVE. Ook de communicatie verliep altijd zeer prettig en was laagdrempeli...

  Recensie door Mevr. A. Emanuels

  Lees verder

  Makelaar: Tim van Delft

 • Schutterstraat 5A

  Really helpful, friendly, responsible real estate agent

  Louise is a really helpful, friendly, responsible real estate agent. She knows to listen all the request and try to find the best option. Buying a house is not an easy process but she made it tremendously easy and without any pressure on me. I definitely recommend Louise to work with. She will have a successful career ahead.

  Recensie door Martin Silvestro

  Lees verder

 • Arendshorst 24

  I would recommend them to anyone!

  René and Robrecht from Remax were fantastic makelaars for us in the sale of our home. I would recommend them to anyone!

  Recensie door Ada Kristine Sivertsen

  Lees verder

 • Merendonk 54, Leiden

  Staat voor je klaar als je vragen hebt

  Het is een goede makelaar staat voor je klaar als je vragen hebt en we hebben goede gesprekken gehad met elkaar.

  Recensie door Mevr. Stouten

  Lees verder

  Makelaar: Gijs de Kok

 • Van der Werfstraat 53, Leiden

  Maakte verkoopprijs en snelheid waar

  De makelaar wekte hoge verwachtingen over de verkoopprijs en snelheid van verkoop. Die maakte hij allemaal waar!

  Recensie door Dhr. Tuynman

  Lees verder

 • Santhorst 99

  Wij zijn heel tevreden met het bereikte resultaat.

  Wij zijn bij toeval in contact gekomen met de makelaar, Maud Zuur van RE/MAX. Het verkoopproces is door haar deskundigheid en directe stijl van communiceren heel goed én snel verlopen. Wij zijn heel tevreden met het bereikte resultaat.

  Recensie door Dhr. Wijfjes

  Lees verder

  Makelaar: Maud Zuur

 • Haagplein 91, Leiden

  Rob went above and beyond, was always available to help, and responded to questions immediately at almost all hours.

  Rob was overall a pleasure to work with. He went above and beyond, was always available to help (even with things not quite relevant to his area of expertise), and responded to questions immediately at almost all hours. He was flexible and adaptable to our changing search criteria and complicated situation. In the end he succeeded in helping us find a great apartment!

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Koningstraat 55

  Deze makelaar is absoluut aan te raden!

  Makelaar Tim van Delft heeft ons ontzettend goed geholpen: prettig en laagdrempelig contact, denkt goed mee ten aanzien van onze wensen en niets is teveel. Deze makelaar is absoluut aan te raden!

  Recensie door Mevr. Compier

  Lees verder

 • Verdamstraat 56, Leiden

  Verkoop huis op heldere wijze

  De verwachting die ik had is waargemaakt. In de overspannen markt had ik de begeleiding bij het stappenplan, eerst kopen dan verkopen nodig. Gijs de Kok was in staat mij te helpen bij het verkopen van mijn huis op een heldere wijze.

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

  Makelaar: Gijs de Kok

 • Berkenpad 15

  Super helpful, knowledgeable and nice

  We worked with Robrecht. Super helpful, knowledgeable and nice. Always available and made our buying process smooth. We are really thankful!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • woning Leiden

  Zeer prettige samenwerking

  Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Contact via WhatsApp, wat er voor zorgt dat vragen snel beantwoord worden. Altijd laagdrempelig benaderbaar. Ervaren als een zeer prettige samenwerking. Zeker tijdens het nemen van grote beslissingen.

  Lees verder

  Makelaar: Tim van Delft

 • Asterstraat 19, Leiden

  Helemaal goed

  Gijs is een zeer prettige makelaar om mee te werken. Afspraken worden nagekomen en hij werkt secuur. Helemaal goed.

  Lees verder

 • Lebeauhof 1

  Wat ons betreft de beste makelaar van Leiden en omstreken

  Niks dan lof voor André Bunnig, wat ons betreft de beste makelaar van Leiden en omstreken. Hij heeft voor de 2e keer een huis van ons naar volle tevredenheid verkocht. Hele fijne man, zeer deskundig, denkt goed mee met je en maakt beide partijen, koper en verkoper, gelukkig. Aanrader!

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

Naar boven