Recensies

Wij doen ons uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij de aankoop, verkoop, aanhuur en verhuur van uw woning, overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Rosmolen 180

    Bij vragen over de verkoop van mijn huis geeft hij duidelijk uitleg en denkt met je mee.

    Robrecht is een makelaar die altijd klaarstaat voor je. Hij reageert snel op berichten. Daarnaast is hij betrokken met de klant. Bij vragen over de verkoop van mijn huis geeft hij duidelijk uitleg en denkt met je mee. Ik zou Robrecht hierdoor aanbevelen als makelaar.

    Recensie door Dhr. Patrick De Bont

    Lees verder

  • Bachstraat 346

    Is altijd bereikbaar en heeft ons met zowel de verkoop als de aankoop enorm goed geholpen ...

    Robrecht de Munck was onze verkoop en aankoop makelaar.
    Een hele nette lieve aardige kerel niets is teveel zegt waar het op staat echt een aanrader.
    Is altijd bereikbaar en heeft ons met zowel de verkoop als de aankoop enorm goed geholpen ...
    Dus wil je verkopen of kopen dan moet je hem hebben en alles word perfect geregeld...
    Robrecht bedankt voor alles

    Recensie door Joyce Schilthuizen

    Lees verder

  • De La Reystraat

    Gedurende dit proces begeleid door de beste makelaar die ik had kunnen wensen

    Afgelopen vrijdag de sleutel van mijn nieuwe woning in ontvangst mogen nemen!

    Gedurende dit proces begeleid door de beste makelaar die ik had kunnen wensen, Tim van Delft had snel door wat mijn wensen waren en kon ontzettend goed inschatten wat ik precies zocht en dat met een flinke dosis gezelligheid. Ondanks een moeilijke markt heeft hij binnen de gezette tijd, en woonwensen het voor e...

    Recensie door Birthe Faessen

    Lees verder

  • Tenancy in Leiden

    Required paperwork was made easy for me

    I had an excellent experience with letting through RE/MAX in Leiden. As I am not Dutch it could have been potentially intimidating trying to arrange the required paperwork, but this was made easy for me. Nik was my primary agent who was easily contactable during my tenancy, but has also been helpful since my tenancy expired in regards to referencing for properties outwith Leiden.

    Recensie door Richard McKendry

    Lees verder

    Makelaar: Nik Romsom

  • de Wetstraat 14

    We hebben je werk en betrokkenheid zeer gewaardeerd.

    Beste Cesar, dank voor al je goede zorgen rondom de verkoop van ons huis aan De Wetstraat. We hebben je werk en betrokkenheid zeer gewaardeerd.

    Lees verder

  • Jacoba van Beyerenlaan 16 te Hazerswoude-Dorp en de verkoop van de Johan Frisostraat 25 te Zoeterwoude

    Alles is, was en wordt fantastisch geregeld door Jimmy van Delft.

    We twijfelden tussen verbouwen of verhuizen. Schreven ons in voor de Taxaterdag en de rest werd geschiedenis. Een topper van waardebepaling door Jimmy van Delft. Dat gesprek ging op een super vriendelijke/huiselijke manier. Jimmy is gelijk een goede vriend van de familie. Na het gesprek was de keuze snel gemaakt. We konden namelijk opzoek naar een nieuw hoofdstuk in ons leven. Jimmy heeft onze ...

    Recensie door Dennis en Bianca Knijff

    Lees verder

  • Albatrosstraat 18, Leiderdorp

    Het vertrouwen heeft hij ten volste waargemaakt

    De makelaar kwam zijn afspraken na en hield ons goed op de hoogte van de ontwikkelingen, ook tijdens onze vakantie. Het vertrouwen dat hij ons gaf voorafgaand aan de daadwerkelijke verkoop heeft hij ten volste waargemaakt. Complimenten!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

    Makelaar: Joost Haman

  • Dankmeijerpad 157

    Heeft met alles goed geholpen.

    Makelaar was 24/7 bereikbaar voor allerlei vragen. Heeft met alles goed geholpen. Heel erg tevreden!

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Hoge Morsweg

    Wij zijn heel goed begeleid in onze huizenzoektocht door Tim van Delft

    Wij zijn heel goed begeleid in onze huizenzoektocht door Tim van Delft. Hij straalt rust uit, is vriendelijk, geduldig en duidelijk in zijn uitleg en visie. Hij steekt je aan met zijn enthousiasme en optimistische houding naar zijn klanten. Hij sloot op ons aan, doordat hij feilloos aanvoelde waar ons hart naar uit ging, maar tegelijkertijd ook onze roze bril kon afzetten en ons kritisch hielp ...

    Recensie door Nan Ne

    Lees verder

  • woning Leiden

    Zeer prettige samenwerking

    Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Contact via WhatsApp, wat er voor zorgt dat vragen snel beantwoord worden. Altijd laagdrempelig benaderbaar. Ervaren als een zeer prettige samenwerking. Zeker tijdens het nemen van grote beslissingen.

    Lees verder

    Makelaar: Tim van Delft

  • Zilverstein 69

    Goed geholpen, goed bereikbaar en zeer zorgvuldig

    Zeer goed geholpen door Robrecht, hij was dagelijks goed bereikbaar. Zijn werkwijze is zeer zorgvuldig, gesprekken zijn dus wat langer maar vol met nuttige informatie.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Doeslaan 33, Leiden

    Prettige makelaar om mee samen te werken

    Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Gijs is een prettige makelaar om mee samen te werken. Reageert snel op je vragen via de mail of telefonisch en dat hebben wij als heel prettig ervaren!

    Lees verder

  • Van der Werfstraat 53, Leiden

    Maakte verkoopprijs en snelheid waar

    De makelaar wekte hoge verwachtingen over de verkoopprijs en snelheid van verkoop. Die maakte hij allemaal waar!

    Recensie door Dhr. Tuynman

    Lees verder

  • Appartement verhuur Leiden

    Goede en duidelijke informatie gekregen over het hele verhuurproces

    Voor de verhuur van een appartement RE/MAX Leiden ingeschakeld. Het hele proces van begin tot eind begeleid door verhuurspecialist Nik Romsom en zijn collega Melissa de Jong en hier uitermate tevreden over. Enerzijds zijn zij erg professioneel en vakkundig, anderzijds ook zeer prettig in de omgang en goed bereikbaar. Goede en duidelijke informatie gekregen over het hele verhuurproces en na het ...

    Recensie door Hans

    Lees verder

    Makelaar: Nik Romsom

  • Pluimgras 12

    Ik vond Maud zeer vriendelijk maar ook deskundig overkomen en ze heeft mij zeer goed geholpen bij de verkoop van mijn huis

    Ik heb het contact tussen mijzelf en RE/MAX als zeer prettig ervaren, vooral met onze eigen makelaar Maud. Ik vond Maud zeer vriendelijk maar ook deskundig overkomen en ze heeft mij zeer goed geholpen bij de verkoop van mijn huis. Ik kon eigenlijk altijd wel bij haar terecht via de Whatsapp en Ik heb niks aan te merken op haar dienstverlening. Ik zou iedereen Maud aanbevelen als makelaar voor d...

    Recensie door Dhr. Onderwater

    Lees verder

    Makelaar: Maud Zuur

  • Rosa Spierlaan 20

    Vanaf dat moment is de verkoop van het huis en alles wat daarbij komt kijken erg soepel verlopen.

    Bij de verkoop van het huis van mijn vader hebben we meerdere makelaars gesproken, het contact met Robrecht van Re/max sprong er uit en we voelden een fijne klik met hem. Vanaf dat moment is de verkoop van het huis en alles wat daarbij komt kijken erg soepel verlopen. Heel erg bedankt Robrecht!

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Spanjaardslaan

    Het is tegenwoordig niet makkelijk om een huis te kopen maar met de hulp van Tim is het gelukt om een huis te kopen wat aan al onze wensen voldoet.

    Het is tegenwoordig niet makkelijk om een huis te kopen maar met de hulp van Tim is het gelukt om een huis te kopen wat aan al onze wensen voldoet. Tim is vriendelijk, behulpzaam, komt zijn afspraken na, heeft kennis van de markt, kortom een hele goede makelaar en we raden andere huizenzoekers dan ook aan om met hem in zee te gaan.

    Recensie door Laurianne Gijbels

    Lees verder

  • Etty Hillesumstraat 4, Leiden

    Zeer tevreden resultaat

    Een huis kopen of verkopen doe je niet iedere dag. Deskundig voorgelicht en begeleid... Prettige relatie met zeer tevreden resultaat.

    Lees verder

  • Lisdoddekreek 19, Leiderdorp

    Doet wat hij belooft en doet het goed en efficiënt

    Tim van Remax doet wat hij belooft en doet het goed en efficiënt. Hij is altijd bereikbaar en reageert snel via email of telefoon.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

    Makelaar: Tim van Delft

  • Jacques Urlusplantsoen, Leiden

    We are happy with our decision. Robrecht is friendly, quick to respond to questions and offers both positive and negative insights during viewings.

    Me and my partner are very pleased with our experience with Robrecht de Munk from RE/MAX, and we highly recommend him. We are happy with our decision. Robrecht is friendly, quick to respond to questions and offers both positive and negative insights during viewings. He is accommodating with any number of viewings and adjust his schedule based on ours. He understands the market quite well ...

    Recensie door Sandeepa en Shruthi

    Lees verder

Naar boven